Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Για τους άθεους

Τι πρέπει να πούμε στους ανόητους, απαισιόδοξους άθεους, με τις - τραγικά και απελπιστικά - μηδενιστικές αμπελοφιλοσοφικές διδασκαλίες τους και τους δημιουργούς της παγκόσμιας θρησκείας;

• Που προσπαθούν να χωρέσουν όλη τη θάλασσα της γης, μέσα σ’ ένα μικρό μπουκαλάκι!!!

• Που προσπαθούν να κόψουν τις γέφυρες σωτηρίας των ανθρώπων.

• Που υποστηρίζουν, πως ο άνθρωπος δε μπορεί να φτάσει στο σκοπό του και γι’ αυτό υπάρχει η αηδία στη ζωή και η αίσθηση του παραλόγου, εκφράζοντας έτσι το αίσθημα της ανασφάλειας, της αγωνίας και του μηδενισμού.

• Που προκαλούν το μεγάλο κοινωνικό κατακλυσμό, ο οποίος μέσα στη φρίκη του θα αποκαλύψει καθαρά σε όλα τα έθνη, το αποτέλεσμα του αθεϊσμού, τη ρίζα της βαρβαρότητας και της πιο αιματηρής αναταραχής.

Εσείς οι άθεοι λέτε συνέχεια ότι δεν υπάρχει Θεός, ενώ ταυτόχρονα καμαρώνετε σαν γύφτικο σκερπάνι για το καλό σας «λαρύγγι» και για το καινούργιο και πανάκριβό σας αυτοκίνητο.

• Κοιτάξτε τον ήλιο το μεσημέρι. Μπορείτε να τον δείτε; Όχι βέβαια! Αυτό όμως δεν σημαίνει, ότι δεν υπάρχει και αφού δε μπορείτε να δείτε το δημιούργημα, πως τολμάτε και ζητάτε να δείτε το Δημιουργό του; Ξέρετε ποιος τον έφτιαξε; ...κανένας!!! ... Μόνος του έγινε!!!

• Κοιτάξτε τον Παρθενώνα. Κι αυτός... μόνος του έγινε!!! Αφού δεν είδατε τους τεχνίτες που τον έφτιαχναν... μάλλον έγινε μόνος του κι’ αυτός!!!

• Ακούστε πόσο ωραία τραγουδάτε κι ευφραίνετε την ακοή μας. Αχ!!! Τι ωραία φωνή που έχετε!!! Κι αυτή μόνη της δημιουργήθηκε, από... τύχη!

• Κοιτάξτε και το ωραίο σας αυτοκίνητο, που - κενόδοξα - μας «μοστράρετε».
Κι αυτό... μόνο του έγινε, αφού δεν είδατε ποτέ τους μηχανικούς και τους άλλους τεχνίτες, που το έφτιαξαν!!!

Από αγάπη, σας χτυπάω το «τελευταίο κουδούνι», διότι αν αδιαφορούσα για σάς, θα σας είχα αγνοήσει παντελώς κι από αγάπη σας θυμίζω:

Ο Κρίστοφερ Ρηβ (Σούπερμαν), ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι!
Ο Μωχάμετ Άλι, ο τρομερός μποξέρ έτρεμε ολόκληρος από τη νόσο του Πάρκινσον!

Αυτούς τους δύο θαύμαζε όλος ο κόσμος, για τις... επιτυχίες τους!
Τώρα τους θαυμάζει για το... κουράγιο τους!!!


ΠΗΓΗ: E-BOOKS-GR.BLOGSPOT.GR