Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Σας αποκαλύπτω το όνομα και το πρόσωπο του αντιχρίστου και θα συγκλονιστείτε όλοι ανεξαιρέτως, από ένα απίστευτο γεγονός! (Το άρθρο ανανεώθηκε ξανά 3.9.2015 ώρα 23:35

Όταν είχε πεί ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός, στους Ιουδαίους στο Ιωά Ε 43: 
"ἐγὼ ἐλήλυθα ἐν τῷ ὀνόματι τοῦ πατρός μου, καὶ οὐ λαμβάνετέ με· ἐὰν ἄλλος ἔλθῃ ἐν τῷ ὀνόματι τῷ ἰδίῳ, ἐκεῖνον λήψεσθε",  ποιο πρόσωπο εννοούσε; 

Ο άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος απαντά: «Τον αντίχριστον ενταύθα αινίττεται (=υπαινίσσεται)».

Αγαπητοί χριστιανοί

Ξεκινώ να γράφω αυτό το άρθρο σήμερα στην 5 το απόγευμα στις 29 Αυγούστου, ημέρα ανάμνησης του γεγονότος της Αποτομής της Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου.


(Το άρθρο αυτό είναι καλό να διαβαστεί ολοκληρο και σας υπόσχομαι ότι θα το  ενημερώνω συνέχεια).

Αγαπητοί χριστιανοί

Σε λίγες ημέρες στις 13 Σεπτεμβρίου του 2105, στο Ισραήλ περιμένουν την άφιξη του αντιχρίστου. Δεν ξέρω όμως άν όντως θα πάει στο Ισραήλ τότε και άν θα είναι ο αντίχριστος που αποκαλύπτω εγώ εδώ, σήμερα, σε αυτό το άρθρο.


Αισθάνομαι την ανάγκη ώς χριστιανός να μεταφέρω κάποια στοιχεία, που έχω βρεί για τον ερχόμενο αντίχριστο, που αναφέρεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη.

Ο αντίχριστος 

Λέγοντας αντίχριστος θα πρέπει να δώσουμε και την εννοιολογική περιγραφή της λέξης: "αντίχριστος είναι αυτός, που αρνείται τον Πατέρα και τον Υιό"  (Α' Επιστ. Ιωάνν. Β. 22).

Αναφέρει η Αγία Γραφή επίσης, πως θα υπάρχουν κι άλλα αντίχριστα πρόσωπα: "ακούσατε ότι έρχεται ο αντίχριστος και τώρα πολλοί είναι αντίχριστοι" (Α' Ιωάνν. Β' 18), αλλά ένας θα είναι ο τελευταίος κι ο πραγματικός υιός του σατανά.

Ο Ιωάννης ο Δαμασκηνός λέει: "αλλά αυτός (ο αντίχριστος) δεν θα γίνει άνθρωπος, σαν την γέννηση του Κυρίου (θεάνθρωπος), αλλά θα είναι αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος θα γεννηθεί από την πορνεία του ίδιου του ανθρώπου και θα υποδεχθεί όλες τις ενέργειες του σατανά".

Αυτή η πορνεία δεν είναι άλλη από την προσπάθεια και την αλαζονεία του ανθρώπου να γίνει ο ίδιος Θεός, αρνούμενος κατά συνέπεια τον Θεό και τον Ιησού Χριστό. Αυτή η πορνεία μας οδήγησε στην γέννηση του αντιχρίστου.

Η μίμηση και η αντιγραφή συνεχίζεται. Ο άνθρωπος που εντάσ­σεται στην Χριστιανική Εκκλησία βαπτίζεται και παίρνει την σφραγίδα του χρίσματος, η οποία τίθεται στο μέτωπο, στα χέρια και σ’ άλλα ση­μεία του σώματος του. Σφραγίς δωρεάς Πνεύματος Αγίου.

Αλλά, και ο Αντίχριστος, θέλει να έχει την δική του σφραγίδα, με την οποία θα σφραγίζει τους πιστούς του.

Αποκ Ιωα. ΙΓ'16 "και ποιεί πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους πτωχούς, και τους ελευθέρους και τους δούλους, ίνα δώσωσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών, 

Αποκ Ιωα.  17 και ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι η πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού. 

Το χάραγμα του αντίχριστου (666) θα το φέρουν οι άνθρωποι, που θα προσκυνήσουν τον διάβολο, καθώς μόνο αυτοί, που θα φέρουν το χάραγμα, θα μπορούν να αγοράσουν ή να πουλήσουν προϊόντα και τροφή για να επιζήσουν.

Βλέπουμε το χάραγμα στις μέρες μας να εφαρμόζεται με την «μέθοδος του βατράχου». Τι συμβαίνει δηλαδή λέγοντας ότι "εφαρμόζεται με την μέθοδο του βατράχου"; 


 Όταν θέλεις να ζεματίσεις τον βάτραχο, δεν το επιτυγχάνεις ρίχνοντάς τον κατευθείαν στο βραστό νερό, διότι αντιδρά αμεσότατα και φεύγει. Είναι αποτελεσματικότερο να τον βάλεις στο χλιαρό νερό, το οποίο του δημιουργεί ωραία αίσθηση, και στην συνέχεια ενώ το νερό θερμαίνεται, βράζει ο βάτραχος και πεθαίνει λέγοντάς σου και «ευχαριστώ».

 Έτσι με την «μέθοδο του βατράχου» σήμερα μας οδηγούν στο χάραγμα. Πρώτα μας λένε να μη χρησιμοποιούμε χρήματα, διότι κυκλοφορούν πλαστά ή γιατί υπάρχουν κλέφτες και τα κλέβουν. 

Μετά μας παρακινούν - μέσω διαφημίσεων και όχι μόνον - να χρησιμοποιούμε πιστωτικές ηλεκτρονικές κάρτες και  επειδή, μας λένε, τις πιστωτικές κάρτες μπορεί να μας τις κλέψουν κι αυτές, μας συμβουλεύουν και προωθούν την ιδέα να βάλουμε το τσιπάκι ή οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό χάραγμα στο δεξί μας χέρι και στο μέτωπο, το οποίο φέρει τον αριθμό 666.

Εδώ προκύπτουν κάποιες σημαντικές ερωτήσεις.

Α΄ Ερώτηση: Τι είναι το χάραγμα;
Η λέξις χάραγμα υπενθυμίζει ανατολίτικα αφεντικά παλαιών καιρών που χάραζαν στο χέρι ή στο μέτωπο των δούλων τους κάποιο ή κάποια γράμματα που υποδήλωναν ποιοι τους κατείχαν. 

 Οι ερμηνευτές μας βεβαιώνουν ότι η λέξη χάραγμα σημαίνει την σφραγίδα του αυ­τοκράτορα. Έτσι το να δώσεις σε κάποιον χάραγμα ερμηνεύεται, να τον σφραγίσεις.

Β΄ Ερώτηση: Γιατί το 666 είναι διαβολικό;
Διότι ο σατανάς διέβαλε τον Τριαδικό Θεό στον Ουρανό. Ζήτησε, ο Εωσφόρος, να γίνει όμοιος με τον Θεό στους ούρανούς και είπε: «Αναβήσομαι, επάνω των αστέρων του ουρανού θήσω τον θρόνον μου, έσομαι όμοιος τω Υψίστω».  Γι’ αυτό και γκρεμίστηκε από τον Θεό στον Άδη, αυτός και όσοι άγγελοι τον πίστεψαν και τον ακολούθησαν. Όλοι αυτοί έγιναν δαίμονες, πονηρά πνεύματα, ο δε αρχηγός τους ονομασθηκε από τότε Σατανάς, πού σημαίνει ο αντικείμενος στον Θεό, ο αντάρτης, ο εχθρός και πολέμιος του Θεού. 


Ο αρχηγός των αγγέλων αυτών, ο Εωσφόρος, ο Σατανάς, είναι ο πατήρ του ψεύδους, όπως Αυτός ο Ίδιος ο Κύριος τον ονομάζει. Είναι ο πειραστής, ο δράκων της αποκάλυψης, ο όφις ο αρχαίος, πού παρουσιάσθηκε και στην Εύα για να την παρασύρει στην παρακοή και την άμαρτία, ο Βελίαρ, ο Βεελζεβούλ κατά την Καινή Διαθήκη, ο πλάνος και ο πλανών την οικουμένην, με θανάσιμο μίσος κατά του Θεού και με τυφλό πάθος κατά του ανθρώπου, ο ανθρωποκτόνος. Όμοιοι με αύτόν είναι και οι δαίμονές του.
 

Οι Πατέρες της Εκκλησίας μας βεβαιώνουν ότι οι δαίμονες δεν δημιουργήθηκαν από τον Θεό ακάθαρτοι, ούτε ή φύση τους ήταν πονηρή. Ήταν άγγελοι ελεύθεροι και άϋλοι, με Θεογνωσία, καθαρότητα και αγαθότητα, πού έκαναν όμως κακή χρήση της ελευθερίας, με την οποία τους είχε προικήσει ο Θεός. Δεν έμειναν στην θέση, που τους είχε βάλει ο πανάγιος Δημιουργός, αλλά Τόν ύβρισαν με την υπερηφάνειά τους και ξέπεσαν από τα ουράνια. 

Ο μέγας Αθανάσιος μας λέγει: Ο Εωσφόρος δεν έπεσε από τον ουρανό και έγινε σατανάς έξ αιτίας της πορνείας ή της μοιχείας ή της κλοπής ή του φόνου, αλλά από την ύπερηφάνειά και την άλαζονεία του.


Ο άγιος Κύριλλος Αλεξανδρείας αναφέρει ότι τον Εωσφόρο διάβολο τον εξέβαλε, από την ούράνια αυλή Του, ο Θεός, όταν τόλμησε να σκεφθή το «έσομαι όμοιος τω Υψίστω». Φαντάστηκε ότι μπορεί αυτός, που ήταν κτίσμα και ποίημα, να ανεβεί στή φύση και στην εξουσία τού τριαδικού Θεού. 

Καί όχι μόνον αύτό, συμπληρώνει ο μέγας Βασίλειος, αλλά φαντάστηκε, ότι μπορεί να γίνει και σύνθρονος με Εκείνον, πού είχε το κράτος και την παντοκρατορική εξουσία σε ολόκληρη τη δημιουργία.

Κατά τη φύση τους, λοιπόν, οι δαίμονες είναι πονηρά πνεύματα, με νου και με θέληση. 

Ηταν άρχικά άϋλα πνεύματα, αγαθά, αναμάρτητα, αλλά «μή τηρήσαντες την εαυτών αρχήν», ένεκα ύπερηφανείας, εξέπεσαν και «δεσμοίς άϊδίοις ύπο ζόφον (αύτούς ο Θεός) τετήρηκεν», όπως μας βεβαιώνει στην Καθολική του επιστολή ο απόστολος Ίούδας. Άρα ή κακία τους δεν βρίσκεται μεσα στή φύση τους, που υπήρξε αγαθή, αλλά στην προαίρεσή τους. Από αυτή την προαίρεσή τους, έγινε κακή χρήση της ελευθερίας τους, και μετά την πτώση τους απέκτησαν αταλάντευτη κλίση πρός το κακό. 

Ο διάβολος δεν μετανοεί, διότι άν πεί: "ήμαρτον", άν πεί "Θεέ μου, συγχώρεσέ με", θά γίνει ξανά άγγελος φωτός. Αλλά, δεν το λέει και δεν θά το πεί ποτέ.

Η Ελληνική Γλώσσα, όμως, την οποία πολεμούν όλοι οι ανθέλληνες, μισέλληνες και αντορθόδοξοι, μάς κατευθύνει με τα αριθμογράμματά της και σχεδόν μας πιστοποιεί, ότι το 666, ο σατανάς, όντως είναι αντίθετος με τον Τριαδικό Θεό. 
Πώς; 
Άν πάρουμε τις λέξεις ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ θα δούμε τα αριθμογράμματα αυτής της αθάνατης Ελληνικής Γλώσσας να μας δίνουν τον αριθμό 999!

(σας βοηθάω και σας στέλνω κατευθείαν εδώ: http://www.lexarithmos.gr/?page_id=104 και κρατήστε ώς κόρη οφθαλμού αυτή την ιστοσελίδα, διότι μέσω αυτής θα εκπλαγείτε, όταν σε λίγο θα σας αποκαλύψω το όνομα του αντιχρίστου. Αντιγράψτε την διεύθυνση και επικολήστε την σε έναν νέο παράθυρο του explorer. Μετά γράψτε στο λευκό κενό, που υπάρχει, τις λέξεις ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ και πατήστε την λέξη Υποβολή. Θα δείτε να σας εμφανίζεται ο αριθμός 999. Το 666 ο αντίχριστος δηλαδή, είναι αντίθετος με τον ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ 999).

Τρίτη ερώτηση: Γιατί ο σατανάς θέλει να μας βάλει το σημάδι του, το 666 στο δεξί μας χέρι και στο μέτωπο; Ποίος είναι δηλαδή ο "στόχος" του;

Ο διάβολος μισεί και φθονεί τον άνθρωπο, επειδή είναι πλασμένος «κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν» τού Θεού. Θέλει να τον χωρίσει από τον Δημιουργό Του.

Θα σας φέρω ένα παράδειγμα, για να δείτε πώς χωρίζει ο διάβολος τον άνθρωπο από τον Δημιουργό Του και πόσο επικίνδυνο, για τον χριστιανό, είναι το χάραγμα 666 στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο.

Μπορείτε να φάτε μια ωραία τούρτα, ακόμη και με ένα χρυσό κουτάλι, το οποίο είναι θα πασαλειμμένο με θανατηφόρο δηλητήριο, όπως το κυάνιο; Όχι. Δεν μπορείτε. Έτσι λοιπόν, δε μπορείτε να κάνετε πλέον το σταυρό σας, όταν θα έχετε το χάραγμα του αντιχρίστου στο δεξί χέρι σας και στο μέτωπο, διότι θα είστε πλέον δούλοι του άλλου "Κυρίου". 

(Δείτε τι σημαίνει ο σταυρός για τον χριστιανό εδω: http://4479-4479.blogspot.gr/)

Το σώμα του ανθρώπου είναι σκεύος ιερό, πολύ αξιοπρόσεκτο και πολύ τίμιο.
Την τιμιότητα και ιερότητά του εξαίρουν πολλά περιστατικά και γεγονότα· και πρώτα-πρώτα ότι:
– Ο ίδιος «ο Θεός έπλασε τον άνθρωπο» (Γεν. β΄ 7). «Καταξιοί ιδία χειρί διαπλάσαι το ημέτερον σώμα» (Μέγας Βασίλειος). «Ουκ είπεν απλώς εποίησεν αλλ’ έπλασεν», για να δείξει την ξεχωριστή στοργή του. Από τα χέρια του Πανσόφου Καλλιτέχνη βγαλμένο το ανθρώπινο σώμα είναι απαράμιλλο καλλιτέχνημα. Στον πηλό του τύλιξε το θείο χρυσό του, την ψυχή! 

– Αυτός ο Λόγος του Θεού, όταν ήρθε στον κόσμο, καταδέχτηκε να γεννηθεί από την Παρθένο Μαρία με το δικό μας σώμα, «ίνα τιμήση την σάρκα και αυτήν την θνητήν» (Γρηγ. Παλαμάς).
Ο Λόγος έγινε σώμα! «Ο Λόγος σαρξ εγένετο» (Ιω. α΄ 14). Έτσι το σώμα του ανθρώπου έγινε σώμα του Θεού!

– Ύστερα πάλι όταν ανελήφθη στους ουρανούς ο Κύριος Ιησούς, δεν το άφησε, αλλά αναστημένο, αφθαρτοποιημένο το πήρε μαζί του και κάθισε έτσι «εν δεξιά του Πατρός». Με αφάνταστη δόξα ο Κύριος περιέβαλε το σώμα μας.
Το ύψωσε και το μεγάλυνε πιο πάνω από τους αγγέλους.

– Ακόμη η θεόπνευστη Γραφή, με το στόμα του αποστόλου Παύλου, το ονομάζει ναό του Αγίου Πνεύματος! «Ουκ οίδατε ότι το σώμα υμών ναός του εν υμίν Αγίου Πνεύματος εστιν;» (Α΄ Κορ. στ΄ 19). Δεν ξέρετε πως το σώμα σας είναι ναός του Αγίου Πνεύματος, που κατοικεί μέσα σας; Ναι, από την ημέρα που μας βάφτισαν, το σώμα μας έγινε ναός του Αγίου Πνεύματος. 

Και με το άγιο Χρίσμα πήραμε τη σφραγίδα του. «Σφραγίς δωρεάς Πνεύματος Αγίου». Σαν τα πρόβατα που τα σημαδεύει ο τσοπάνος, για να διακρίνονται πως είναι δικά του.

– Αναδεικνύεται δε το σώμα μας σ’ έναν πραγματικό αχειροποίητο ναό Θεού ζώντος, όταν κατά το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας κοινωνούμε το άχραντο Σώμα και το πανάγιο Αίμα του Χριστού. Τότε πράγματι μπορούμε να πούμε πως:"ο Θεός ενοικεί μέσα μας και εμπεριπατεί"  
(Β΄ Κορ. στ΄ 16).

 Ο στόχος του αντίχριστου λοιπόν είναι, να χάσουν οι άνθρωποι την πίστη τους, στη Θεότητα του Χριστού.
Δ΄ Ερώτηση: Και γιατί χξς;

Ο αντίχριστος στην Αγία Γραφή είναι στιγματισμένος με τα γράμματα χξς ή τον αριθμό 666.

Μεταξύ των γραμμάτων της λέξεως Χριστός παρεμβάλλεται το οφιοειδές γράμμα ξ

(με τη μορφή του φιδιού εμφανίστηκε ο σατανάς στον παράδεισο).

Κοιτάξτε προσεκτικά: Χριστός .... Χ--ξ---ς 


Όπως είδαμε και ανωτέρω τα αριθμογράμματα των δύο λέξεων: ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ, σύμφωνα με την Ελληνική Αλφάβητο - μας δίνουν τον αριθμό 999, όπου: Τ=300, Ρ=100, Ι-10, Α=1, Δ=4, Κ=20, 0=70 και Σ=200. (300+100+10+1+4+10+20+70+200=999)

Αντίχριστος (666) λοιπόν, είναι αυτός που:

· Είναι αντίθετος με τον Τριαδικό Θεό (999).
· Αρνείται τον Τριαδικό Θεό.
· Αντιτάσσεται στο θέλημα και στις εντολές Του.
· Αρνείται τη Θεότητα του Χριστού.
· Αντιστέκεται στην Αλήθεια Του και συμφωνεί ή υπηρετεί το ψεύδος και την απάτη του διαβόλου.
· Καταπατεί τον Νόμο του Θεού και με τα έργα του γίνεται υπηρέτης και συνεργός στα σχέδια και τις παγίδες του σατανά.
· Είναι αντίθετος του Χριστού και πολέμιος της διδασκαλίας Του.
· Φθονεί την ψυχική ευτυχία του ανθρώπου.
· Είναι εχθρός του Ευαγγελίου.


Ε΄ Ερώτηση: Γιατί ο Θεός επιτρέπει στον διάβολο, από την εποχή του Αδάμ έως και σήμερα να μας πειράζει; 

 

Ο διάβολος δεν έχει καμία εξουσία πάνω στον άνθρωπο χωρίς την άδεια το Θεού και τη δική μας θέληση. Ο Θεός του επιτρέπει να μας πειράζει, διότι σέβεται τη δική μας ελευθερία, και θέλει μόνοι μας να διαλέξουμε ή το δρόμο της ζωής και της τήρησης των εντολών τού Θεού ή το δρόμο της βίας και της καταστροφής και τής απομάκρυνσης από το Θεό. 

Ήρθαμε στη γή για να καταλάβουμε τι σημαίνει αδικία, αχαριστία, αφόρητο κρύο, αφόρητη ζέστη, πείνα, ασθένειες, θάνατος και ακυβερνησία για να καταλάβουμε όλοι μας ότι χωρίς την διακυβέρνηση του Θεού και Δημιουργού μας δεν μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι!

Ο Ιησούς Χριστός, ο Υιός του Θεού του Ζώντος, μέσω του Ευαγγελιστού Ιωάννη, μας απεκάλυψε, τι θα κάνει ο αντίχριστος όταν έλθει: 

Αποκ Ιωα. ΙΓ'16 "και ποιεί πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους πτωχούς, και τους ελευθέρους και τους δούλους, ίνα δώσωσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς η επί των μετώπων αυτών, 

Αποκ Ιωα.  17 και ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι η πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου η τον αριθμόν του ονόματος αυτού.

Μας απεκάλυψε όμως και με ποιο τρόπο, θα αναγνωρίσουμε τον αντίχριστο.


και συνεχίζει:

Αποκ Ιωα. ΙΓ'18:  Ώδε η σοφία εστίν. ο έχων νούν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου, αριθμός γαρ ανθρώπου εστίν, και ο αριθμός αυτού χξς (666)

Όπως αναλογίζεται κανείς, ο αντίχριστος θα έχει τον αριθμό χξς (666). 

Ποιος είναι αυτός ο αριθμός όμως; Τα γράμματα που χρησιμοποιούνται είναι τα γνωστά 24 συν μια μορφή του δίγαμμα =6, του σαμπί=900 και μια του κόππα=90.

Το χξς, βάσει των Ελληνικών αριθμογραμμάτων, μας δίνουν όντως τον αριθμό του αντιχρίστου 666.



Σας αποκαλύπτω το όνομα και το πρόσωπο του αντιχρίστου

Ο σπουδαίος δογματικός Πατέρας, ο Ιωάννης ο Δαμασκηνός κατ’ εξοχήν συστηματικός Θεολόγος στο έργο του «Έκδοσις ακριβής της Ορθοδόξου Πίστεως» γράφει: 

«Οποιοσδήποτε βέβαια που δεν ομολογεί ότι ο Υιός του Θεού και Θεός σαρκώθηκε και είναι τέλειος Θεός και έγινε τέλειος άνθρωπος, ενώ συνάμα παρέμεινε Θεός, είναι αντίχριστος. Αλλά ιδιαίτερα και κατ’ εξοχήν αντίχριστος λέγεται ο ερχόμενος κατά το τέλος του κόσμου (ὅμως ἰδιοτρόπως καὶ ἐξαιρέτως Ἀντίχριστος λέγεται ὁ ἐπὶ τῇ συντελείᾳ τοῦ αἰῶνος ἐρχόμενος)». 


Εδώ καταδεικνύεται σαφώς ότι η Γραφή κάνει λόγο για συγκεκριμένο αντίχριστο.


Επίσης ο Απόστολος Παύλος γράφει ότι είναι «ο άνθρωπος της αμαρτίας, ο υιός της απωλείας, ο αντικείμενος και υπεραιρόμενος επί πάντα λεγόμενον Θεόν η σέβασμα, ώστε αυτόν εις τον ναόν του Θεού ως Θεόν καθίσαι, αποδεικνύντα εαυτόν ότι εστί Θεός».

Είναι ολοφάνερο ότι ο Απόστολος Παύλος δεν αναφέρεται σε μια απρόσωπη πολιτική εξουσία ή στο κακό γενικά, ούτε βέβαια στους αιρετικούς εκείνους μόνο, που δεν ομολογούν τον «Ιησούν Χριστόν ερχομενον εν σαρκί» (Β΄ Ιω. 1, 7) αλλά σε ένα συγκεκριμένο άνθρωπο. 

Αυτός ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα έχει τον σατανά να ενεργεί μέσα του και δι’ αυτού. 

Αυτός θα δείξει κάθε δύναμη, όχι όμως αληθινά αλλά όλα τα έργα του θα είναι απατηλά και θα πλανούν εκείνους που θα τα παρακολουθούν· διότι πρόκειται να κάνει σημεία και τέρατα ψεύδους, δηλαδή ψευδή, που θα οδηγούν στο ψεύδος και την πλάνη εκείνους που του δίδουν προσοχή. 

Αυτά τα προλέγει ο Παύλος για να μην πλανηθούν οι άνθρωποι εκείνοι που θα υπάρξουν τον καιρό του αντιχρίστου.

Ποιός είναι όμως αυτός ο συγκεκριμένος άνθρωπος; Είναι ο προφητευόμενος ερχόμενος αντίχριστος. 

Ποιός είναι λοιπόν αυτός ο ερχόμενος αντίχριστος; 

Ο αντίχριστος είναι ο David Mayer de Rothschild. 

Ναι καλά διαβάζετε και θα σας το αποδείξω αμέσως τώρα και θα εκπλαγείτε όλοι.

Εδώ συμβαίνει κάτι θεϊκό, συγκλονιστικό!!!

Άν γράψουμε το όνομα του David Mayer de Rothschild, με ελληνικά γράμματα όπως το προφέρουμε,  δηλαδή, αν γράψουμε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

 http://www.lexarithmos.gr/?page_id=104, το όνομα του David Mayer de Rothschild ώς ακολούθως: ΔΑΒΙΔ ΜΑΥΕΡ ΝΤΕ ΡΟΘTΣΑΙΛΝΤ, εμφανίζεται....δεν μπορώ να το πιστέψω, πραγματικά και θα το δείτε κι εσείς ένα παράξενο θέαμα....που θα σας συγκλονίσει, εμφανίζεται ένας σταυρός, ανάμεσα στα γράμματα του όνοματος του αντιχρίστου  ροθtσαιλντ!

Δείτε το σε μεγαλύτερους χαρακτήρες ροθtσαιλντ
(σε μερικά κινητά, ο σταυρός φαίνεται ώς t)
 
Όμως και στο Χξς παρεμβάλεται το οφιοειδές γράμμα ξ ανάμεσα από τα γράματα Χ και ς, της λέξης Xριστός και δημιουργείται το Χ----ξ------ς,=χξς=666. (Ο αντίχριστος θέλει να "πάρει την θέση" του Σωτήρα και Μεγάλου Θεού Ιησού Χριστού στη γή, κατά τον ίδιο τρόπο, που ήθελε να είναι σύνθρονος με τον Τριαδικό Θεό στον Ουρανό. Το είχε πεί στους Ιουδαίους ο Χριστός στο Ιωά Ε 43: "ἐγὼ ἐλήλυθα ἐν τῷ ὀνόματι τοῦ πατρός μου, καὶ οὐ λαμβάνετέ με· ἐὰν ἄλλος ἔλθῃ ἐν τῷ ὀνόματι τῷ ἰδίῳ, ἐκεῖνον λήψεσθε".)

Συγκλονίστηκα, όταν έγραψα το όνομά του και....εμφανίστηκε ο σταυρός ανάμεσα στο όνομά του και ο αριθμός 1692=18=6+6+6=666. Δείτε το:
δαβιδ μαυερ ντε ροθtσαιλντ = 1692

Αποκ Ιωα. ΙΓ'18:  Ώδε η σοφία εστίν. ο έχων νούν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου, αριθμός γαρ ανθρώπου εστίν, και ο αριθμός αυτού χξς (666) αριθμός του ανθρώπου είναι ο 1692=1+6+9+2=18=6+6+6=666!!!

Εμφανίζεται ο σταυρός ανάμεσα στο όνομα του ΔΑΒΙΔ ΜΑΥΕΡ ΝΤΕ ΡΟΘTΣΑΙΛΝΤ (David Mayer de Rothschild)






Πατήστε πάνω στην αριστερή εικόνα για να ανοίξει.










Δείτε το και μόνοι σας:  Γράψτε εδώ: http://www.lexarithmos.gr/?page_id=104, 
μόνο την λέξη ΤΣΑΙΛΝΤ και θα δείτε ότι ο σταυρός δεν εμφανίζεται. 

Γράψτε μετά, ξανά ολόκληρο το όνομά του ΔΑΒΙΔ ΜΑΥΕΡ ΝΤΕ ΡΟΘTΣΑΙΛΝΤ ή μόνο το ΡΟΘTΣΑΙΛΝΤ και θα δείτε ότι ο σταυρός εμφανίζεται πάλι:
δαβιδ μαυερ ντε ροθ tσαιλντ =1692=18=6+6+6=666 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δείτε και ποιός θα είναι η αιτία του πυρηνικού πολέμου
Η αιτία του πυρηνικού πολέμου, θα είναι ο υποτιθέμενος "μεσσίας", που περιμένουν κάποιοι να εμφανιστεί στις 13 Σεπτεμβρίου στο Ισραήλ. Αυτός θα εμφανιστεί ταυτόχρονα με την ανοικοδόμηση του τρίτου ναού του Σολομώντος. Δείτε την ισοψηφία των φράσεων:

Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ=2163
Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ=2163

 Δείτε το και μόνοι σας:  Γράψτε εδώ τις ανωτέρω φράσεις: http://www.lexarithmos.gr/?page_id=104
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Στον στίχο 18 του κεφαλαίου 13 της αποκάλυψης του Ιωάννου, αναφέρεται η φράση: "ώδε η σοφία εστιν", η οποία ισοψηφεί με την φράση "ο μεσσίας εις την Ιερουσαλήμ" και την φράση "εστιν όνομα του θηρίου" 
Το γεγονός αυτό, αποτελεί μιά ακόμη επιβεβαίωση, για το ποιος είναι το θηρίον και επομένως στέλνει όλους τους ασχέτους στο νηπιαγωγείο!

ΩΔΕ Η ΣΟΦΙΑ ΕΣΤΙΝ=2163
Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ=2163
ΕΣΤΙΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ=2163 

  Δείτε το και μόνοι σας:  Γράψτε εδώ τις ανωτέρω φράσεις: http://www.lexarithmos.gr/?page_id=104
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Στην ερώτηση, πιοος είναι ο μεσσίας που αναμένουν οι ιουδαίοι, ο θείος λόγος των Ελληνικών απαντάει ως εξής:

ΤΙΣ ΕΣΤΙΝ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ=4296
ΕΣΤΙΝ Η ΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥ ΧΞς ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ=4296

 Δείτε το και μόνοι σας:  Γράψτε εδώ τις ανωτέρω φράσεις: http://www.lexarithmos.gr/?page_id=104
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σύμφωνα με την επόμενη ισότητα, όταν θα πλησιάζει η στιγμή για να ιδρυθεί το επίσημο παλαιστινιακό κράτος, τότε θα έρθει και ο χξς.

ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΝ ΚΡΑΤΟΣ=1524
Η ΕΛΕΥΣΙΣ ΧΞς=1524

  Δείτε το και μόνοι σας:  Γράψτε εδώ τις ανωτέρω φράσεις: http://www.lexarithmos.gr/?page_id=104
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ποιός είναι ο μεσσίας των Ιουδαίων όμως; Τι ισοψηφίες και έννοιες μας βγάζουν τα Ελληνικά αριθμογράμματα;

ΤΙΣ ΕΣΤΙΝ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΙΟΥΔΑΙΩΝ=14360
Η ΕΠΙΛΥΣΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ=14360

 Δείτε το και μόνοι σας:  Γράψτε εδώ τις ανωτέρω φράσεις: http://www.lexarithmos.gr/?page_id=104
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ποιά είναι η λύση του προβλήματος της Μέσης Ανατολής; 

Η ΛΥΣΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ=12294
ΕΣΤΙΝ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΙΟΥΔΑΙΩΝ=12294

 Δείτε το και μόνοι σας:  Γράψτε εδώ τις ανωτέρω φράσεις: http://www.lexarithmos.gr/?page_id=104
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ετοιμαστείτε, έρχεται ο μεσσίας των Ιουδαίων!


Στη φωτογραφία βλέπουμε τον ....μεσσία David Mayer de Rothschild να είναι ξαπλωμένος ανάμεσα σε κενά πλαστικά μπουκάλια!

Ο "καλός" ..οικολόγος που θέλει να σώσει τον πλανήτη....
Μήπως η εικόνα αυτή, σας θυμίζει κάτι ή καλύτερα κάποιον;

Ο David Mayer de Rothschild μιμείται (με την στάση του σώματός του) τον εσταυρωμένο Ιησού Χριστό!

Πιο συγκεκριμένα βλέπουμε το έντονο φως που πέφτει στο κεφάλι του (φωτοστέφανο), έχει απλωμένα τα χέρια του (σταύρωση) και τέλος ενώνει χαμηλά τα πόδια του (σαν να είναι καρφωμένα από ένα καρφί)!

Μήπως θέλει να δείξει ότι σταυρώνεται κι αυτός, για να μάς σώσει;

Υπάρχει βέβαια μια σημαντική διαφορά, τα χέρια του, δεν είναι "καρφωμένα" από καρφιά και οι παλάμες "κοιτάνε" προς τα μέσα!

Αυτή η λεπτομέρεια σώζει τον David Mayer de Rothschild, από να τον κατηγορήσει κάποιος για βλασφημία, αφού αν κάποιος τον κατηγορήσει, εκείνος θα επικαλεστεί αυτήν την λεπτομέρεια και θα πει επίσης ότι κάποιοι φαντάζονται διάφορα, αφού αυτός απλά φωτογραφήθηκε μέσα στα πλαστικά μπουκάλια για να διαφημίσει την θαλάσσια αποστολή του (Plastiki).

Θα γίνει ο Πάπας όλης της ανθρωπότητος;
Σήμερα στην παπική αυλή στο Βατικανό βλέπουμε αρχηγό της καθολικής εκκλησίας να είναι ο Πάπας Φραγκίσκος, 17ος Πάπας

Άς δούμε όλους τους αρχηγούς που έχουν περάσει από την παπική αυλή με το όνομα Βενέδικτος:
Πάπας Βενέδικτος Α΄, 6ος αιώνας.
Πάπας Βενέδικτος Β΄, 7ος αιώνας.
Πάπας Βενέδικτος Γ΄, 9ος αιώνας.
Πάπας Βενέδικτος Δ΄, 10ος αιώνας
Πάπας Βενέδικτος Ε΄, 10ος αιώνας.
Πάπας Βενέδικτος ΣΤ΄, 10ος αιώνας
Πάπας Βενέδικτος Ζ΄, 10ος αιώνας.
Πάπας Βενέδικτος Η΄, 11ος αιώνας.
Πάπας Βενέδικτος Θ΄, 11ος αιώνας.
Πάπας Βενέδικτος ΙΑ΄, 14ος αιώνας.
Πάπας Βενέδικτος ΙΒ΄, 14ος αιώνας.
Πάπας Βενέδικτος ΙΓ΄, 17ος & 18ος αιώνας.
Πάπας Βενέδικτος ΙΔ΄, 17ος & 18ος αιώνας.
Πάπας Βενέδικτος ΙΕ΄, 19ος & 20ος αιώνας
Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ΄, 2005 - 2013, η πρώτη παραίτηση Πάπα εδώ και 600 χρόνια!
 
Πάπας Φραγκίσκος ΙΖ΄ θα παραιτηθεί, ή θα δολοφονηθεί, διότι η παπική αυλή θα πάψει να υπάρχει. Το κέντρο όλων των θρησκειών θα είναι η Ιερουσαλήμ! 

Γιατί άραγε ο νέος Πάπας διάλεξε το συγκεκριμένο όνομα, που δεν έχει χρησιμοποιηθεί από κανέναν προκάτοχό του; 

Τι θέλει να αποφύγει; Να μη κάνουμε τον συνειρμό ότι δεν θα είναι ο δέκατος έβδομος Πάπας Βενέδικτος και οπότε ο επόμενος Πάπας δεν θα είναι ο δέκατος όγδοος Βενέδικτος (18=6+6+6=666). 

Και γιατί για πρώτη φορά εξελέγη Ιησουϊτης στον παπικό θρόνο;

Ποιος θα είναι ο 18ος Πάπας; Μην αναρωτιέστε πλέον.
 

Πάπας 18ος, 18=3χ6=666 θα είναι ο David Mayer de Rothschild!

Μόλις πέσει το ιερό τέμενος του Ομάρ, που είναι τόπος προσευχής όλων των Αράβων (μάλλον από σεισμό μεγάλο ή από μετεωρίτη "μαϊμού, που θα δημιουργηθεί από ολογράμματα http://monk54.blogspot.gr/2009/01/blog-post_9332.html σε συνεργασία με στρατιωτικό υλικό ), τότε θα χτίσουν τον ναό του Σολομώντος, για να ενθρονίσουν τον αντίχριστο.

Αγαπητοί αδελφοί

Άν δεν με κοροϊδεύει ο διάβολος και δεν μπορεί να με γελοιοποιήσει και είναι τελικά αλήθεια αυτό που σας ανακοινώνω, επικυρωμένο και από τον σταυρό, που μπαίνει ανάμεσα στο όνομά του, όταν το ψάχνουμε στους λεξαρίθμους........τότε


.....ας το κοινοποιήσουμε σε όλη την Οικουμένη!

Υπάρχουν πολλά στοιχεία, τα οποία μας δείχνουν ότι προσπαθεί να μιμηθεί τον Υιό του Θεού του Ζώντος, τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό και Θεό μας.

Στο ίδιο άρθρο θα συμπληρώνω κι άλλες σημαντικές πληροφορίες ημέρα με την ημέρα.

Δεν θα γράψω άλλο άρθρο, μέχρι να το ολοκληρώσω και να σας δώσω όλη την εικόνα του, κατά την γνώμη μου πάντα, αντιχρίστου!
 

Εφιστώ την προσοχή σε όλους σας, να μη ξεγελαστείτε από την ημερομηνία γέννησης, που έχει ήδη δηλώσει!

Ο σατανάς, κι εμένα που είμαι στον υπολογιστή σχεδόν 12 ώρες και γράφω αυτό το άρθρο, ίσως και να με κοροϊδεύει και να γελάει και να νομίζει ότι προσπαθώ να κάνω τον προφήτη.

Είναι σίγουρο, όμως, ότι οι δύο προφήτες, που θα έλθουν τους έσχατους χρόνους, θα ελέγξουν τους κληρικούς, μοναχούς και λαϊκούς, που ξέφυγαν από τον δρόμο του Θεού μας, θα αποκαλύψουν όλες τις πονηριές του αντιχρίστου και θα μας υποδείξουν τον δρόμο που οδηγεί στην αιώνια Βασιλεία των Ουρανών

Αγαπητοί χριστιανοί ας ζήσουμε την ζωή της εκκλησίας


Ας μην ξεχνάμε ότι με το βάπτισμά μας κάναμε ένα συμβόλαιο απόρριψης του σατανά και αποδοχής της ζωής τού Χριστού και πήραμε την χάρη του Αγίου Πνεύματος.

Άς ζήσουμε, λοιπόν, αυτή την αναγεννημένη ζωή, που μάς χάρισε ή 'Εκκλησία:
  • Με τα άγια Μυστήρια της, ιδιαιτέρως δε την ιερά 'Εξομολόγηση, και τη θεία Κοινωνία.
  • Με τη Θεία λατρεία (Εκκλησιασμό), πού ξεκουράζει και γαληνεύει την ψυχή.
  • Με τη μελέτη του Ευαγγελίου, γιατί μέσα από την Άγία Γ ραφή γνωρίζουμε καλύτερα τον Κύριο μας Ιησού και το Θέλημά Του για μάς.
  • Κάνοντας συχνά και σωστό το σημείο τού Σταυρού, πού είναι ισχυρή ασπίδα και όπλο ακαταμάχητο εναντίον των δαιμόνων .
  • Φορώντας το Σταυρό στο στήθος μας.
  • 'Επικοινωνώντας διά της προσευχής με το Χριστό.
  • Συνδέοντας τη ζωή μας με την Ύπεραγία Θεοτόκο και τους Αγίους μας.
  • Συμμετέχοντας στη ζωή και λειτουργία της Ενορίας μας, της μεγάλης μας αυτής οικογένειας, όπου μπορούμε να βρούμε κάθε βοήθεια, συμπαράσταση και καθοδήγηση.
Συμπέρασμα 

Ασήμαντη είναι η δύναμη, των δυνάμεων του σκότους!  

Οι δυνάμεις του σκότους αποκτούν ισχύ, μόνο όταν εμείς τους δώσουμε το δικαίωμα.

Όπου υπάρχει σκοτάδι και μπεί το φώς διαλύεται το σκοτάδι. Όπου υπάρχει φώς, δεν μπορεί να γίνει (δημιουργηθεί) σκοτάδι!


Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τον ερχόμενο Αντίχριστο David Mayer de Rothschild

Ο Αντίχριστος David Mayer de Rothschild, γεννήθηκε στο Λονδίνο στις 25 Αυγούστου του 1978 και το ονομά του είναι David Mayer de Rothschild !

(πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί,για το αν είναι η αληθινή ημερομηνία γέννησης του! Διότι ο Αντίχριστος γνωρίζει ότι πολλοί ερευνητές προσπαθούν να τον ξεσκεπάσουν! και γι αυτό,αυτός επίτηδες, μπορεί να αλλοιώνει κάποια από τα αληθινά του στοιχεία για να μας παραπληροφορήσει)!

Είναι το νεότερο από τα τρία παιδιά της Βικτώριας Schott (γεν. 1949- δεν βρήκα στοιχεία γι' αυτήν, ούτε φωτογραφία) και του Sir Evelyn de Rothschild (β. 1931) της γνωστής τραπεζικής οικογένειας των Rothschild της Αγγλίας. Το μεσαίο όνομα "Mayer" έχει ληφθεί από το όνομα του ιδρυτή της Rothschild αυτοκρατορίας, Mayer Amschel Rothschild.


Σπούδασε στο Oxford Brookes University Πολιτικές Επιστήμες και Συστήματα Πληροφορικής, και αργότερα ακολούθησε με ένα προηγμένο Δίπλωμα Φυσικής Ιατρικής από το Σώμα της Naturopathic Ιατρικής του Λονδίνου. (Πηγή : Από την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια Βικιπαίδεια με θέμα : David Mayer de Rothschild)

Ο David Mayer de Rothschild είναι ένας βρετανός Adventurer και Περιβαλλοντολόγος, και επικεφαλής της οικολογικής οργάνωσης Adventure ecology ( οικολογική περιπέτεια, που δημιουργήθηκε το 2005), με αποστολή την αύξηση της ευαισθητοποίησης για την αλλαγή του κλίματος.

Όπως θα διαπιστώσετε, διαβάζοντας τα πάντα γι αυτόν, δείχνει προς τα έξω ένα ταπεινό, μελιστάλαχτο, απλό και ελεύθερο προφίλ που δεν έχει σχέση με την οικογένεια του που κατέχει το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πλούτου και το έχει αποκτήσει μέσα από το αίμα, τον πόνο, την δυστυχία των λαών, καθώς φυσικά και με την καταστροφή του περιβάλλοντος που τώρα δήθεν θέλει να σώσει. 

Με λίγα λόγια λύκος με μορφή προβάτου ή διάβολος μεταμορφωμένος σε άγγελο φωτός.

 
Ο David Mayer de Rothschild πιστεύει:
(….στη δύναμη των ονείρων, δημιουργώντας περιπέτειες και ιστορίες για να εμπνεύσουν, να εκπαιδεύσουν τα άτομα, τις κοινότητες και τις βιομηχανίες για να γίνουν παράγοντες αλλαγής).

Το 2007 το National Geographic τον τίμησε ως έναν Νεοεμφανιζόμενο Explorer που ηγείται μιας νέας γενιάς ηγετών που ασχολούνται με την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών ζητημάτων! 
Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ χαρακτήρισε τον David :¨Young Global Leader" δηλαδή: "Νεαρό παγκόσμιο ηγέτη"!

Γιατί πιστεύουμε ότι ο David Mayer de Rothschild είναι ο Αντίχριστος.
 
Προέρχεται από την σατανικότερη και πλουσιώτερη οικογένεια του πλανήτη
Η οικογένεια Rothschild είναι υπεύθυνη για εκκατομύρια θανάτους ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη τους τελευταίους δύο αιώνες τουλάχιστον. (Υπάρχουν εκατοντάδες ιστοσελίδες στο internet που αναφέρονται στα ιστορικά τους εγκλήματα από το παρελθόν έως τις μέρες μας). Αύτη η οικογένεια είναι η κεφαλή της μυστικής οργάνωσης των Ιλλουμινάτι (εωσφοριστές) που ελέγχει έμεσα ή άμεσα όλες τις μασονικές στοές του πλανήτη και μέσο αυτών ελέγχει την πλειοψηφία των χωρών και τον εθνικό τους πλούτο! Σκοπός τους είναι η δημιουργία μιας παγκόσμιας σατανιστικής κυβέρνησης με κεφαλή της τον αντίχριστο!

Οι Ιλλουμινάτι έχουν δεσμούς αίματος μεταξύ των μελών τους, όπως οι ίδιοι λένε και αναφέρουν επίσης ότι ο παγκόσμιος ηγέτης που θα φέρουν θα έχει σχέσεις αίματος με αυτούς , άρα θα έχει άμεση σχέση με κάποιο από τα μέλη τους.

Το λογικό είναι να προέρχεται από το ισχυρότερο από τα μέλη δηλαδή την αρχηγική οικογένεια των Rothschilds (άλλωστε και ο Sir Evelyn de Rothschild σαν καλός πατέρας, θα ήθελε ο γιός του να ηγηθεί της παγκόσμιας κυβέρνησης!!!).

Ο διάβολος για να τιμήσει τους πιο πιστούς του συνεργάτες (τους Rοthschilds) θα τους κάνει την τιμή να εμψυχωθεί μέσα από έναν από αυτούς!!! Άλλωστε και οι Rothschilds με την σειρά τους με τελετές μαύρης μαγείας επιζητούσαν το ίδιο. Αυτό από μόνο του δεν αποδεικνύει ότι ο David Mayer de Rothschild είναι η προσωποποίηση του κακού αλλά αν αυτό το στοιχείο το συνδυάσουμε με άλλα τότε μπορούμε να καταλήξουμε σε αυτό το συμπέρασμα.

Aυτή η τραπεζική οικογένεια από το 18ο αιώνα και μετά είχε την δυνατότητα να δανείζει βασιλιάδες και κυβερνήσεις φανταστείτε πόσο πλούτο θα είχε μετά από 2 αιώνες!!!
Μερικοί λένε ότι οι Rothschilds κατέχουν πάνω από το 50% του πλούτου όλου του πλανήτη και κατέχουν (μέσω αντιπροσώπων τους) πάνω από 15000 επιχειρήσεις παγκοσμίως !!! βέβαια μπορεί αυτό να ακούγεται υπερβολικό αλλά σίγουρα βρίσκονται στην κορυφή των πλουσιοτέρων και ισχυρότερων ανθρώπων του πλανήτη!!!

Αφού ο David ανήκει σε μια τόσο ισχυρή και πλούσια οικογένεια θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να καταλάβει όποιο πολιτικό αξίωμα ήθελε! Όπως π.χ. να γίνει ένας πρεσβευτής καλής θελήσεως της Ουνέσκο ή πρωθυπουργός μιας χώρας ή ακόμα και γενικός γραμματέας στον ΟΗΕ!!!


Εδώ στη φωτογραφία λίγο πρίν ξεκινήσει το ταξίδι τον Απρίλιο του 2009 από τo Σαν Φρανσίσκο στο Σίδνεϊ με το ιστιοφόρο τύπου καταμαράν, με την ονομασία plastiki, φτιαγμένο από ανακυκλώσιμα υλικά και με πλήρωμα 6 άτομα !!!

Από τον Benjamin Creme στο The esoteric work of the Christ αναφέρεται ώς "ο υδροχόος. το σκάφος της αληθείας

Προσοχή:  προσέξτε την νεκροκεφαλή (skull and bones;) στην ζώνη του! 
Προσέξτε επίσης, το κτίριο (πυραμίδα) που βρίσκεται στο φόντο (δεξιά), Η πυραμίδα (για όσους δεν γνωρίζουν) είναι ένας κλασικός συμβολισμός τωνIlluminati!!!


Τhe Live Earth concert in the United Kingdom was held at Wembley Stadium, London, England on 7 July 2007
Η φωτογραφία είναι από την συναυλία, που πραγματοποιήθηκε στις 7-7-07, στην Ουάσιγκτον και που σαν κύριο ομιλητή είχε τον πρώην Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Αλ Γκόρ!

Σε αυτή την συναυλία συμμετείχαν επίσης και άλλες μεγάλες προσωπικότητες, κυρίως από την βιομηχανία του θεάματος (τραγουδιστές, ηθοποιοί, κ.λπ.). Σε αυτήν την συναυλία, συμμετείχε και ο David Mayer de Rothschild, ο οποίος παρουσίασε και το βιβλίο του, που ονομάζεται "77 πρακτικοί τρόποι για την καταπολέμηση της παγκόσμιας αύξησης της θερμοκρασίας του πλανήτη" και στην οποία παρευρέθηκε και ο πατριάρχης Βαρθολομαίος! Τι ευαισθησία είναι αυτή!!!

Κατανοούμε λοιπόν, ότι ο Αλ Γκόρ είναι ένας από τους προπομπούς του ..David!!! αφού βρίσκονται (Αλ Γκόρ και David) την ίδια στιγμή, στον ίδιο χώρο και έχουν τον ίδιο "οικολογικό" σκοπό!!!

Καλό είναι στο σημείο αυτό να αναφέρουμε, ότι ακριβώς πριν απο 2 χρόνια (7-7-05), έγινε το τρομοκρατικό χτύπημα στο μετρό του Λονδίνου!!!

Ο αριθμός 77 (που είναι κοινός στις δυο παραπάνω ημερομηνίες αλλά και στο βιβλίο του ..David) είναι ένας αποκρυφιστικός αριθμός που χρησιμοποιήθηκε (στο σύμβολο του Αργυρού Αστέρα) κυρίως από τον αρχισατανιστή Άλιστερ Κρόουλι , γνωστός με το παρατσούκλι "το θηρίο"! 

Τον αριθμό 77 τον συναντάμε επίσης και στην επίσημη χρονολογία ιδρύσεως των Illuminati 
(1776-1(77) 6 )!

Ο  David Mayer de Rothschild και το οικολογικό κίνημα.
Όπως καταλάβατε οι παγκοσμοποιητές φτιάχνουν το φιλανθρωπικό προφίλ του David μέσω του κινήματος της οικολογίας, το οποίο παίρνει διαστάσεις παγκόσμιας θρησκείας! 

Καλή η οικολογία, αλλά όταν αυτός και η "παρέα" του, χρησιμοποιούν αυτήν την ιδέα για σατανικούς σκοπούς, τότε ....!

Αν μπείτε στην ιστοσελίδα της Adventure ecology (adventureecology.com) , Θα δείτε ότι το γράμμα “A” του σήματος της, μοιάζει με το γράμμα “Δ” είναι δηλαδή μια πυραμίδα, σύμβολο των illuminati!!!

Ας δούμε ένα μικρό απόσπασμα από την ιστοσελίδα με τίτλο: Θεοσοφικός έλεγχος σε ΟΗΕ, Greenpeace και Διεθνή Αμνηστία «….Η Alice Ann Bailey, «φωτισμένη» από τη θεοσοφίστρια Helena Blavatsky, ιδρύει το 1920 τη «Lucifer Trust», μια εκδοτική εταιρεία θεοσοφιστικών βιβλίων, αλλά για να μην αναγνωρίζεται εύκολα, το 1922 τη μετονομάζει σε «Lucis Trust». 

Η εταιρεία αυτή είναι μέλος του «Economic and Social Council» στο πρόγραμμα «Παγκόσμια καλή θέληση» των Η.Ε., τυπώνει και διαμοιράζει βιβλία των Η.Ε., και υποστηρίζει και χρηματοδοτεί διάφορες οργανώσεις, Greenpeace Int, Greenpeace USA, Amnesty Int. Και UNICEF.» (Η.Ε=Ηνωμένα Έθνη)Βλέπετε τι καλοί που είναι οι σατανιστές έχουν και οικολογική συνείδηση!!!

Εδώ βλέπουμε τον "λύκο" να φυλάει τα "πρόβατα"!!!

Ο David Mayer de Rothschild κηρύττει τις ιδέες του στα παιδιά και όπως φαίνεται αυτά νιώθουν πολύ άνετα μαζί του!

Εδώ ο David μιμείται επίσης, τον Ιησού Χριστό. ο οποίος στην εποχή του συνομιλούσε και εκείνος, με παιδιά!

Καλό είναι να γνωρίζετε ότι ο David έχει επισκεφτεί και επισκέπτεται πολλά σχολεία (σε Αμερική και Ευρώπη),τα οποία και χρηματοδοτεί για να προβάλλουν τα "οικολογικά" του προγράμματα! Και όπως ο ίδιος δηλώνει, του αρέσει πολύ να συνομιλεί με τα νέα παιδιά!!!
Ο David έχει ταξιδέψει σε πολλά μέρη του κόσμου (με αποστολές της ομάδας του Αdventureecology) και σκοπό έχει, όπως μας λέει, να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους σε σχέση με το περιβάλλον!

Σε αυτήν την φωτογραφία βλέπουμε την διαδρομή που ακολούθησε (τον Μάρτιο του 2010 από τo Σαν Φρανσίσκο στο Σίδνεϋ) το ιστιοφόρο τύπου καταμαράν, με την ονομασία plastiki, φτιαγμένο από ανακυκλώσιμα υλικά! πλήρωμα 6 άτομα (μαζί με τον David)! Μήκος σκάφους ...18 (3χ6=6+6+6=666) μέτρα.

Φωτογραφία του σκάφους plastiki φτιαγμένο από ανακυκλώσιμα υλικά!

Με αυτό το ταξίδι ο David θέλει να μας δείξει ότι μπορεί να εξουσιάζει τα στοιχεία της φύσης! 

Όπως είχε κάνει κάποτε και ο Ιησούς Χριστός (ο οποίος ευρισκόμενος στο μέσω μιας τρικυμίας καταπράϋνε τους ανέμους)! 

Αν ρίξετε μια προσεκτική ματιά στο σήμα του πανιού θα παρατηρήσετε ότι είναι τρία βέλη που έχουν τρεις διαφορετικές κατευθύνσεις στην πράξη όμως συμβολίζουν τρία ενωμένα αριστερόστροφα εξάρια (666) και στο κέντρο υπάρχει μια πυραμίδα σύμβολο των illuminati!




Στην αριστερή φωτογραφία δείτε και το ....6μελές πλήρωμα του "plastiki "










 
Ομιλία του David Mayer de Rothschild
"Ενωθείτε με τον ηγέτη της εκστρατείας David Mayer de Rothschild, όπου θα μιλήσει για την εμπειρία του στο κατάστρωμα του Plastiki, το ταξίδι του των 130 ημερών στον Ειρηνικό Ωκεανό, καθώς και την επείγουσα ανάγκη για ένα παγκόσμιο μήνυμα ελπίδας και πραγματικών παγκόσμιων λύσεων, για την εξάλειψη των αποβλήτων που προέρχονται από τη ζωή μας". Thursday 29 July 2010.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον Αντίχριστο David Mayer de Rothschild σε μια κοινωνική εκδήλωση να συνομιλεί με το μοντέλο Elle Macpherson και τον ηθοποιό Kevin Spacey!

Μέσα σε όλα ο …David!!! Προσέξτε πως τον κοιτάνε "μαγεμένοι" από την γοητεία του!!!


Γιατί ο David Mayer de Rothschild ξεκίνησε το θαλάσσιο ταξίδι (plastiki) από το Σαν Φρανσίσκο;

Για να δούμε τι λέει ο ίδιος, ο David Mayer de Rothschild: "Το Σαν Φρανσίσκο είναι μια πολύ προοδευτική πόλη. Έχει απαγορεύσει τις πλαστικές σακούλες και έχει δείξει ότι υπάρχει μεγάλη υποστήριξη για τις αξίες που προσπαθούμε να εκπροσωπήσουμε " (υπονοώντας ..τις οικολογικές ιδέες).
Οι πραγματικές αξίες, που για τον ... David Mayer de Rothschild, εκπροσωπεύει η πόλη του Σαν Φρανσίσκο
 
1. Το Σαν Φρανσίσκο ιδρύθηκε στις 29 Ιουνίου του 1776. 

Γνωρίζουμε ότι την 1 Μαΐου του 1776, οργανώθηκε επίσημα και το μυστικό τάγμα των Illuminati! (άραγε είναι τυχαία η ίδια χρονολογία 1776;)

Στο Σαν Φρανσίσκο υπάρχει η περιβόητη TRANSAMERICA Πυραμίδα σύμβολο των Ιλλουμινάτι!

Στην φωτογραφία επάνω βλέπετε την TRANSAMERICA Πυραμίδα

Oι iIlluminati, που αρέσκονται στους συμβολισμούς, χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν έως τις μέρες μας, αυτήν την πόλη, αλλά και γενικότερα την περιοχή της Καλιφόρνια, για να εφαρμόσουν τα αρχικά τους προγράμματα και μετά να τα επεκτείνουν σε ολόκληρο τον πλανήτη)!
 
2. Ο χάρτης του ΟΗΕ για την δημιουργία των Ηνωμένων Εθνών συντάχθηκε και υπογράφηκε στο Σαν Φρανσίσκο το 1945!

Επίσης το 1951, υπογράφηκε η Συνθήκη του Σαν Φρανσίσκο, με την οποία έληξε επίσημα ο πόλεμος με την Ιαπωνία!!!

Ο David Mayer de Rothschild (όπως ο ίδιος δηλώνει) έχει εμπνευστεί το ταξίδι της "Plastiki" από ένα πανομοιότυπο ταξίδι, που πραγματοποιήθηκε το 1947, από τον εθνολόγο-οικολόγο νορβηγό Thor Heyerdahl (1914-2002), ο οποίος διέσχισε με την σχεδία του "Kon-Tiki", μια απόσταση 8.000 μιλίων στον Ειρηνικό ωκεανό!


Στην φωτογραφία επάνω βλέπετε την σχεδία "Kon-Tiki"

  
O Thor Heyerdahl είχε κάνει και άλλα παρόμοια θαλάσσια ταξίδια σε Ατλαντικό και Ειρηνικό ωκεανό, με τις βάρκες RA, RA II και Τίγρης!

Ο Νορβηγός Thor Heyerdahl είναι ένας από τους πιο βραβευμένους ανθρώπους του πλανήτη, αφού κατέχει τουλάχιστον 30 παγκόσμιες διακρίσεις και 11 τιμητικά διδακτορικά, κυρίως, λόγω της οικολογικής του δράσης! 

Στην φωτογραφία αριστερά βλέπουμε τον Thor Heyerdahl (μέσα στον ΟΗΕ) αγκαλιά με τον Δαλάι Λάμα!!! 

Φυσικά βραβεύτηκε και από τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ) με το διεθνές βραβείο περιβάλλοντος Pahlavi, το …1978 (χρονολογία γέννησης του .. David Mayer de Rothschild, στον οποίο OHE, έλαβε μετέπειτα και ενεργό ρόλο σαν μέλος του (σε θέματα οικολογίας, μέσω μη κυβερνητικών οργανώσεων, ΜΚΟ)!

Πιο συγκεκριμένα, διετέλεσε αντιπρόεδρος των (ΜΚΟ) World Association of World και Worldview International Foundation, καθώς επίσης εργάστηκε και σαν σύμβουλος στην οργάνωση World Wildlife Fund International (WWF), και ήταν ένα μέλος της επιτροπής της, που κάθε χρόνο επιλέγει τους νικητές του ΟΗΕ για την προστασία του περιβάλλοντος! Όλες οι παραπάνω Διεθνείς Οργανώσεις είναι εταιρίες "βιτρίνες" που δημιουργήθηκαν και ελέγχονται από τους Ιλλουμινατι!!!

Στην διπλανή αριστερή φωτογραφία βλέπετε τον John D. Rockefeller III,  να δίνει μια επιταγή με το ποσό των $ 8,5000,000 στον Trygve Lie, τον πρώτο Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (την ημερομηνία γέννησης του γιού του David).

Τα χρήματα ήταν για την αγορά του οικοπέδου επί του Manhattan Island (Νέα Υόρκη) για να στεγαστεί το κτίριο του ΟΗΕ!

Δείτε τους ...φιλάνθρωπους, που προγραμματίζουν πρίν απο εμάς, για εμάς!

3. Από το Σαν Φρανσίσκο ξεκίνησε (την δεκαετία του ‘60) το κίνημα των χίπις (παιδιά των λουλουδιών).  
Ήταν ένα "εκπαιδευτικό" πρόγραμμα των Ιλλουμινάτι, με πολλαπλούς στόχους : Παγκόσμια διάδοση των ναρκωτικών, ηθική κατάπτωση των νέων, λατρεία της φύσης (παγανισμός) και μετέπειτα "οικολογία", διάδοση της μουσικής ρόκ(με υποσυνείδητα σατανικά μηνύματα), διάδοση της ιδέας για μια παγκόσμια ειρήνη (καλυμμένο μήνυμα για την διάλυση των εθνικών κρατών και αντικατάστασή τους με μια σατανική παγκόσμια κυβέρνηση)!

4. Απο εδώ ξεκίνησε (την δεκαετία του ’70) το κίνημα για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων (και κάθε χρόνο γίνεται μια μεγάλη παρέλαση, με την συμμετοχή τους)! Το Σαν Φρανσίσκο έχει από τα μεγαλύτερα ποσοστά ομοφυλοφίλων, που υπολογίζονται σε ποσοστό 18% του συνολικού πληθυσμού!

5. Το Σαν Φρανσίσκο ήταν και είναι μία από τις πιο πολυπολιτισμικές και πολυθρησκευτικές πόλεις του κόσμου! Το πρότυπο πόλης δηλαδή, για τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! Καλό είναι να γνωρίζετε επίσης, ότι από εδώ ξεκίνησε η πρώτη φυλακή υψίστης ασφαλείας (Αλκατράζ) στην οποία και "φιλοξενήθηκε" ο διάσημος κακοποιός Αλ Καπόνε!

6. Στο Σαν Φρανσίσκο βρίσκεται η περιβόητη βιομηχανική περιοχή της Silicon Valley, στην οποία εδρεύουν οι μεγαλύτερες εταιρίες, παραγωγής, ολοκληρωμένων κυκλωμάτων (chips), στον κόσμο! 

Άς αναφέρουμε εδώ ότι οι εταιρίες και τα πανεπιστήμια του Σαν Φρανσίσκο αλλά και γενικότερα της περιοχής της Καλιφόρνια, είναι πρωτοπόρα στις έρευνες σχετικά με την βιοϊατρική και βιοτεχνολογία (βιοτσίπ, μεταλλαγμένα τρόφιμα, κ.α.)!

Φυσικά από εκεί θα εμφανιστούν σατανικές και καταστροφικές καινοτομίες ξαφνικά τα επόμενα χρόνια. Περιττό να αναφέρουμε ότι όσοι εργάζονται εκεί δεν συναναστρέφονται με τον έξω κόσμο.


  





Ας δούμε τώρα γιατί ο ..David επέλεξε την γέφυρα (Golden Gate) του Σαν Φρανσίσκο, για αφετηρία του ταξιδιού του.
  
 
Ο ναός του Σολομώντα 

Βλέπετε καμιά ομοιότητα του πύργου (του ναού του Σολομώντα) Με τους πυλώνες της παρακάτω γέφυρας;


Γέφυρα ΧΡΥΣΗ ΠΥΛΗ - Golden Gate bridge

Το όνομα αυτής της γέφυρας μεταφράζεται στην Ελληνική γλώσσα ως ΧΡΥΣΗ ΠΥΛΗ. 

Για όσους δεν γνωρίζουν, ΧΡΥΣΗ ΠΥΛΗ ονομάζει ο εβραϊκός λαός, την σφραγισμένη πύλη, που βρίσκεται στα ανατολικά του τοίχους της παλιάς πόλης της Ιερουσαλήμ, από την οποία θα περάσει ο μελλοντικός τους μεσσίας (Αντίχριστος) για να μπει στον κύριο ναό του Σολομώντα, όταν φυσικά, ο ναός θα είναι χτισμένος! 

Περνώντας από αυτήν την γέφυρα (ΧΡΥΣΗ ΠΥΛΗ) ο David Mayer de Rothschild, έδειξε στους οπαδούς του, ότι αυτός είναι ο μεσσίας που περιμένουνε και ότι σύντομα θα είναι κοντά τους!

H Χρυσή Πύλη (Golden Gate) στην Ιερουσαλήμ 
Στο Σαν Φρανσίσκο βρίσκεται επίσης και η Lion Gate bridge (γέφυρα-πύλη του λιονταριού) που σχετίζεται και αυτή με το ανατολικό μέρος του παλαιού τοίχους της Ιερουσαλήμ, στο οποίο υπάρχει η Lion Gate (πύλη του λιονταριού, που βρίσκεται μερικά μέτρα δεξιότερα της Golden Gate)

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τίτλο The Plastiki Expedition
Το βίντεο ξεκινάει με τον David, να διασχίζει την γέφυρα του Σαν Φρανσίσκο. 
Στη μέση του βίντεο βλέπουμε ένα μάτι (μάλλον του David) και κοντά στο τέλος (του βίντεο) μας δείχνει τον ήλιο που βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον πυλώνα και σχηματίζει μια πυραμίδα! 
Κλασικό σύμβολο των Ιλλουμινάτι (η πυραμίδα με τον ήλιο ή μάτι)!!!

Ti συμβολίζει το ταξίδι μέσα στον Ειρηνικό ωκεανό για ο David Mayer de Rothschild;

Διασχίζοντας τον Ειρηνικό ωκεανό ή ωκεανό της ειρήνης, ο David Mayer de Rothschild, θέλει να δείξει στους οπαδούς του, ότι διασχίζει (συμβολικά) την Ιερουσαλήμ (πόλη της ειρήνης) και ότι θα φέρει την παγκόσμια ειρήνη!

O David Mayer de Rothschild μας λέει μέσα από το site του ADVENTURE ECOLOGY

The Plastiki team has been working with artist Jay Little to create a special Plastiki message in a bottle. The bottle, which was released just before the crew reached the Line Islands, contains a satellite transmitter so that we can all follow the bottle as it makes its way through the ocean currents 

Sting & Police Message In A Bottle Lyrics
Just a castaway, an island lost at sea, oh
- Ακριβώς ένας ναυαγός, ένα νησί που χάνεται στη θάλασσα, OH
Another lonely day, with no one here but me, oh
- Μια άλλη μοναχική ημέρα, κανένας εδώ, αλλά μόνος μου, OH
More loneliness than any man could bear
Περισσότερη μοναξιά από όση θα μπορούσε άνθρωπος να αντέξει
Rescue me before I fall into despair, oh
Σώσε με προτού απελπιστώ, OH
I'll send an S.O.S. to the world
Θα στείλω ένα S.O.S. στον κόσμο
I'll send an S.O.S. to the world
I hope that someone gets my
Ελπίζω ότι κάποιος θα το πάρει
I hope that someone gets my
I hope that someone gets my
Message in a bottle, yeah
Μήνυμα σε ένα μπουκάλι
Message in a bottle, yeah
A year has passed since I wrote my note
Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που έγραψα το σημείωμά μου
But I should have known this right from the start
Αλλά έπρεπε να το ήξερα αυτό το δικαίωμα από την αρχή
Only hope can keep me together
Μόνο η ελπίδα μπορεί να με κρατήσει
Love can mend your life but
Η αγάπη μπορεί να διορθώσει τη ζωή σας, αλλά
Love can break your heart
Η αγάπη μπορεί να σπάσει την καρδιά σας
I'll send an S.O.S. to the world
I'll send an S.O.S. to the world
I hope that someone gets my
I hope that someone gets my
I hope that someone gets my
Message in a bottle, yeah
Message in a bottle, yeah
Message in a bottle, yeah
Message in a bottle, yeah
Walked out this morning, don't believe what I saw
Βγήκε σήμερα το πρωί, δεν πιστεύω ότι αυτό που είδα
Hundred billion bottles washed up on the shore
Εκατοντάδες δισεκατομμύρια μπουκάλια που ξεβράστηκαν στις ακτές
Seems I'm not alone in being alone
Φαίνεται ότι δεν είμαι ο μόνος που είμαι μόνος
Hundred billion castaways, looking for a home
Εκατοντάδες δισεκατομμύρια ναυαγοί, ψάχνουν για ένα σπίτι
I'll send an S.O.S. to the world
I'll send an S.O.S. to the world
I hope that someone gets my
I hope that someone gets my
I hope that someone gets my
Message in a bottle, yeah
Message in a bottle, yeah
Message in a bottle, yeah
Message in a bottle, yeah
Sending out at an S.O.S.
Sending out at an S.O.S.
Sending out at an S.O.S.
Sending out at an S.O.S.
Sending out at an S.O.S.
Sending out at an S.O.S...


Το Μήνυμα σε ένα μπουκάλι είναι ένα τραγούδι του 1979 από τους Police, και το δεύτερο άλμπουμ τους, Reggatta de Blanc (Η άσπρη Ρεγκάτα-πλοίο).

Το τραγούδι μιλά για ένα ναυαγό σε ένα φανταστικό νησί, ο οποίος στέλνει ένα μήνυμα σε ένα μπουκάλι για να αναζητήσει την αγάπη. Ένα χρόνο αργότερα, αισθάνεται ότι δεν υπάρχει ανάγκη για αγάπη. Αργότερα, βλέπει «εκατό δισεκατομμύρια μπουκάλια» στην ακτή, και ανακαλύπτει ότι υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι σαν κι αυτόν εκεί έξω.

Οι Police το έπαιξαν στο Live Earth, το 2007, την φιλανθρωπική συναυλία για την ευαισθητοποίηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη και τους άλλους περιβαλλοντικούς κινδύνους στο φινάλε της συναυλίας στις ΗΠΑ, με τον John Mayer και τον Andy Summers


Αυτό είναι το μήνυμα του  David Mayer de Rothschild
 
Είναι ένα μήνυμα του ψευτοσωτήρα αντιχρίστου, από το τραγούδι του γνωστού νεοεποχίτη Sting προς τους οπαδούς του, που γνώριζαν ότι τάχα θα τους στείλει αυτό το μήνυμα 

Ο Ειρηνικός ωκεανός ονομάζεται και δαχτυλίδι της φωτιάς, διότι κυκλικά του ωκεανού βρίσκονται τα 2/3 των ενεργών ηφαιστείων παγκοσμίως!

Βλέπουμε λοιπόν ότι ο Ειρηνικός ωκεανός έχει να κάνει με δύο στοιχεία της φύσης την φωτιά και το νερό!

Αυτά (φωτιά και νερό) σχετίζονται (συμβολικά) με τον ναό του Σολομώντα!

Έξω από αυτό τον ναό υπήρχε από την μια πλευρά το θυσιαστήριο (φωτιά), στο οποίο θυσίαζε ο Αρχιερέας του ναού, τα σφαχτά και από την άλλη πλευρά υπήρχε μια χάλκινη λεκάνη γεμάτη με νερό, για να ξεπλένει ο Αρχιερέας τα χέρια του μετά την θυσία!

Να αναφέρουμε επίσης ότι το Αστέρι του Δαβίδ, το γνωστό σε όλους μας, σύμβολο των Εβραίων, που αποτελείται από δύο τρίγωνα, αντιπροσωπεύει τη φωτιά και το νερό ή το καλό και το κακό!

Για την Ιλλουμινάτι φιλοσοφία, ο παλαιός κόσμος, (το χάος, το μαύρο, η εποχή του Ιχθύος) καίγεται από την φωτιά (θυσία) , και ολοκληρώνεται ο εξαγνισμός μέσω του νερού ( βάπτισμα του νέου κόσμου, η νέα τάξη, το άσπρο ή φωτεινό, η εποχή του υδροχόου ή του Εωσφόρου-αγγέλου του φωτός)!

Για τους Ιλλουμινάτι, ο Εωσφόρος (Σατανάς) είναι ένας καλός άγγελος-θεός που θέλει να απελευθερώσει τους ανθρώπους από τον κακό και αυταρχικό Θεό!

Το βασικό σύνθημα, που πρεσβεύει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, είναι ότι ο άνθρωπος δεν έχει ανάγκη τον Θεό, ο ίδιος μέσω της επιστήμης-μαγείας μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματά του και να γίνει υπεράνθρωπος (φυσικά, κάτω από την καθοδήγηση του Αντίχριστου).


Τα στοιχεία της φωτιάς και του νερού τα συναντούμε επίσης και στους Ολυμπιακούς αγώνες! Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι ο σημαντικότερος συμβολικός φορέας για την παγκόσμια συνείδηση που καλλιεργείται στους λαούς!

Στην φωτογραφία βλέπετε το στάδιο στο οποίο θα πραγματοποιήθηκαν οι Ολυμπιακοί αγώνες του 2012, στο Λονδίνο! Βλέπετε το νερό και την φωτιά (στάδιο-ήλιος)

Η φωτιά ταυτίζεται, κατά την Ιλλουμινάτι λογική, με την Ολυμπιακή φλόγα και το νερό, με το υγρό στοιχείο των Ολυμπιακών πισινών!

Ο ήλιος συμβολικά ταυτίζεται και με το μάτι (ή καλύτερα με το μάτι του Ra), που βρίσκεται στην κορυφή της γνωστής πυραμίδας των illuminati και συμβολίζει τον Αντίχριστο!

Να διευκρινίσωουμε εδώ ότι οι Ιλλουμινάτι καπηλεύονται την ιστορία και τους συμβολισμούς αρχαίων λαών (Αιγυπτίων, αρχαίων Ελλήνων, Ρωμαίων, κ.λπ.) και δημιουργούν νέες εωσφορικές έννοιες! 
Το ίδιο πράγμα είχε κάνει άλλωστε και ο Χίτλερ, που δανείστηκε σύμβολα από την αρχαιότητα και τους έδωσε ναζιστικό νόημα!

Π.χ. Οι Ιλλουμινάτι ονομάζουν τους εαυτούς τους και Ολύμπιους και ταυτίζουν τον Δία με τον Εωσφόρο!
Γενικότερα στην εποχή μας, καλλιεργείται από τους παγκοσμιοποιητές, η αντιστροφή και διαστρέβλωση κάθε έννοιας! Π.χ. ελευθερία, δικαιοσύνη, ισότητα, οικολογία, κ.λπ.


Δείτε και το βίντεο που αφορά τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2012

Στο ταξίδι του
Σε αυτό το ταξίδι, ο David κάνει 7 στάσεις σε 7 αντίστοιχα νησιά του Ειρηνικού ωκεανού 1.Honolulu (Hawaii), 2.Midway island (usa), 3.Bikini Atoll (Marshall islands) 4.Majuro (Marshall islands) 5.Tuvalu (Funafuti) 6.Port Villa (Vanuatu), 7.Noumea (New Caledonia).

Από τα 7 παραπάνω νησιά ο David δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα νησιά Χαβάη και Τουβαλού.

Οι οικολογικοί λόγοι είναι για τη μεν Χαβάη, η μείωση και εξαφάνιση κάποιων σπάνιων πουλιών και οι τόνοι των (πλαστικών) σκουπιδιών που επιπλέουν κυρίως στην θαλάσσια περιοχή της, για το δε νησάκι Τουβαλού, ο κίνδυνος που διατρέχει (λόγω του ότι το υψηλότερο εδαφικό σημείο του, βρίσκεται 4.5 μ πάνω από την στάθμη της θάλασσας) να βουλιάξει στα επόμενα 100 χρόνια περίπου, από την ...υποτιθέμενη αύξηση της στάθμης των ωκεανών!

Στην Χαβάη είχε οργανωθεί παλιότερα και ένα παγκόσμιο οικολογικό συνέδριο!

Καλό είναι να διευκρινίσουμε ότι ο 
David Mayer de Rothschild κρατάει τα οικολογικά προσχήματα και οι αποστολές του, έχουν και πραγματικά οικολογικά μηνύματα! Αυτό το κάνει βέβαια για να μπορεί, αν κάποιος τον κατηγορήσει για κάτι να μπορέσει με αληθινά επιχειρήματα να αποδείξει την οικολογική του ταυτότητα! Άλλωστε όλα τα ταξίδια του και οι πράξεις του, ανήκουν στην κατηγορία των ψευτοθαυμάτων, που θα τον κάνουν συμπαθή, στην κοινή γνώμη!
Για να δούμε τους πραγματικούς λόγους που επέλεξε ο…David την Χαβάη και το νησάκι Τουβαλού!

Η Χαβάη έχει ενεργά ηφαίστεια, οπότε συμβολίζει την φωτιά (λάβα) και το Τουβαλού συμβολίζει το νερό, αφού ένα πολύ μεγάλο μέρος του, βρίσκετε μέσα στο θαλασσινό νερό! Το τι παίζει με την φωτιά και το νερό το εξηγήσαμε παραπάνω!
 
Το Τουβαλού συντηρείται οικονομικά από το Ταμείο που ιδρύθηκε το1987 από την Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο και υποστηρίζεται επίσης από τηνΙαπωνία και τη Νότια Κορέα! Ανεξαρτητοποιήθηκε από την Αγγλία, το 1978 (χρονολογία γέννησης του David Mayer de Rothschild) και έγινε μέλος του ΟΗΕ, το 2000!

Ας εστιάσουμε όμως ειδικότερα στην ΧΑΒΑΗ (Χονολουλού), που ήταν και ο πρώτος προορισμός του David Mayer de Rothschild!

Σε αυτό το σημείο να διευκρινίσουμε ότι η Χαβάη αποτελείται από μια συστάδα 8 νησιών : 1.Χαβάη2.Maui 3.Kahoolawe 4.Lanai 5.Molokai 6.Oahu 7.Kauai 8.Niihau!!!

Ο David Mayer de Rothschild επισκέφθηκε την Χονολουλού, η οποία είναι η πρωτεύουσα της Χαβάης και βρίσκεται το νησί Oahu!!!

Η Χαβάη ονομάζεται στην γεωλογική γλώσσα Hot spot, δηλαδή καυτό σημείο, διότι έχει ενεργά ηφαίστεια τα οποία δεν συνδέονται άμεσα με τις τεκτονικές πλάκες, στις οποίες βρίσκονται τα υπόλοιπα ηφαίστεια στον Ειρηνικό ωκεανό!!!

Η Χαβάη (ηφαιστειακά αλλά και γεωγραφικά) βρίσκεται στο κέντρο του Ειρηνικού ωκεανού ή δακτυλιδιού της φωτιάς!!!

Η Χονολουλού έχει το προσωνύμιο Σταυροδρόμι του Ειρηνικού!!! Σταυροδρόμι (+) = σταυρός (+) = στόχος (+)!

Λέτε να έχει σχεδιαστεί (στο παρελθόν) μια μελλοντική θυσία, που σχετίζεται με την Χονολουλού!!!

Ποιος είναι αυτός (που έχει σχέση με την Χονολουλού) και θα πρέπει να θυσιαστεί για να ολοκληρωθεί το ..χάος και μετά να επέλθει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ;

Το μυαλό όλων μας πάει στον σημερινό πρόεδρο της Αμερικής Μπάρακ Ομπάμα!!!

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ Η ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ 

Για να ολοκληρωθεί το σχέδιο των Ιλλουμινάτι (χάος), θα έπρεπε να βρούν (για την θυσία) έναν άνθρωπο που να έχει γεννηθεί στην Χαβάη (Χονολουλού), να ανήκει στην μαύρη φυλή, να έχει κάποια σχέση με το Ισλάμ, να έχει καλή εμφάνιση, να έχει πανεπιστημιακές σπουδές, γενικότερα να μπορεί να έχει το προφίλ του ισχυρού ηγέτη και να εμπνέει εμπιστοσύνη και ελπίδα και να τον κάνουν πρόεδρο των ΗΠΑ!!! Όλα αυτά τα προσόντα, τα βρήκαν στο πρόσωπο του Μπάρακ Ομπάμα που είναι αγαπητός!!!

Μόνο το 3% του πληθυσμού της Χαβάη αποτελείται από ανθρώπους της μαύρης φυλής, άρα οι Ιλλουμινάτι, θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι θα ήταν πιο εύκολο να ψάξουν (για την θυσία τους) ένα άνθρωπο από το υπόλοιπο 97% του υπόλοιπου πληθυσμού!!!

Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι δεν ήταν τυχαία η επιλογή τους και ότι σκόπιμα επέλεξαν έναν άνθρωπο της μαύρης φυλής και μάλιστα με (υποτιθέμενες) θρησκευτικές ρίζες στο Ισλάμ!!!

Και ο λόγος είναι ο εξής: To σύνθημα των Ιλλουμινάτι «από το παλαιό στο καινούργιο» ή «από το μαύρο στο άσπρο», άρα κατανοούμε ότι ό Ομπάμα είναι ο μαύρος ηγέτης (αντιπρόσωπος του παλαιού συστήματος) που θα πρέπει να θυσιαστεί για να έρθει ο αντίχριστος που θα είναι ο άσπρος ηγέτης (αντιπρόσωπος του νέου συστήματος)!!! όσο πιο πολύ, οι Αμερικάνοι αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος, στηρίξουν τις ελπίδες τους στον Ομπάμα, τόσο μεγαλύτερο θα είναι και το σοκ, που θα δημιουργηθεί μετά την εξόντωσή του!!!

Συγκεκριμένα θα επέλθουν (κυρίως μέσα στην Αμερική) ρατσιστικές και θρησκευτικές συγκρούσεις που θα οδηγήσουν σε κοινωνικό και οικονομικό ΧΑΟΣ!!! (το βλέπουμε ήδη στις ημέρες μας (2015) πως λευκοί αστυνομικοί πυροβολούν μαύρους (ακόμη και πισώπλατα) και το αντίθετο, άνευ αιτίας).

Τα χρηματιστήρια θα κατρακυλήσουν και τότε οι ηγέτες αλλά και οι λαοί του πλανήτη θα βρεθούν σε ένα πολύ μεγάλο ΑΔΙΕΞΟΔΟ!!! 

Αναγκαστικά τότε ο ΟΗΕ, θα αναβαθμιστεί στο ρόλο της άτυπης Παγκόσμιας Κυβέρνησης, στην οποία θα συμπεριληφθούν όλα τα κράτη, και όλοι οι οργανισμοί (ΝΑΤΟ, Ε.Ε, κ.λπ.)!!!

Φανταστείτε το τι θα γίνει μετά;

Τι μας διδάσκει η Αμερικάνικη ιστορία; 

Στην Αμερικάνικη ιστορία υπάρχουν επίσημα καταγεγραμμένες, τέσσερις (4) δολοφονίες Αμερικανών Προέδρων ( Αβραάμ Λίνκολν, Τζαίημς Γκάρφηλντ, Ουίλιαμ ΜακΚίνλεϋ, Τζον Κένεντυ)!!!

Έχει γίνει 1 απόπειρα δολοφονίας (Ρόναλντ Ρέιγκαν)!!!

Έχουν επίσης δολοφονηθεί τουλάχιστον 2 μεγάλες πολιτικές προσωπικότητες (Ρόμπερτ Κένεντυ και Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ)!!!

Η ειρωνεία είναι, ότι ο Μπάρακ Ομπάμα ταυτίζεται (με παρότρυνση από τους συμβούλους του και των ΜΜΕ) με τους Αβραάμ Λίνκολν, Τζον Κένεντυ και Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ (τρείς πολιτικές προσωπικότητες που έχουν δολοφονηθεί)!!!  

Περίεργες συμπτώσεις.… 

Ο Μπάρακ Ομπάμα (πριν γίνει πολιτικός) ασκούσε το επάγγελμα του δικηγόρου, το ίδιο ίσχυε και για τον Αβραάμ Λίνκολν!!!

Ο Μπάρακ Ομπάμα είναι άνθρωπος μαύρου χρώματος, όπως ήταν και ο πολιτικός Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ!!!

Ο Μπάρακ Ομπάμα είναι ο 44ος Πρόεδρος των ΗΠΑ

Η εκλογή του Τζον Κένεντυ (1960-1963), συνέπεσε με την 44η εκλογική αναμέτρηση, από την αρχή της Αμερικάνικης ιστορίας! (το 1960, για πρώτη φορά έλαβαν μέρος στις εθνικές εκλογές, η Χαβάη και η Αλάσκα!).

Ο Μπάρακ Ομπάμα αντιμετωπίζει μια κατάσταση πυρηνικής απειλής (κυρίως από την Βόρεια Κορέα) και ο Τζον Κένεντυ αντιμετώπισε παρόμοια κατάσταση (από την Κούβα)!!!

Ένας από τους βασικότερους συμβούλους του Μπάρακ Ομπάμα, είναι ο Zbigniew Kazimierz Brzezinski, o οποίος ξεκίνησε σαν σύμβουλος του Τζον Κένεντυ και έγινε ο σύμβουλος όλων των μετέπειτα (της Δημοκρατικής παράταξης) προέδρων!!!

Ο αντίστοιχος σύμβουλος (της Ρεπουμπλικανικής παράταξης) προέδρων ήταν ο Χένρυ Κίσινγκερ!!!

Ο Μπρενζίσκι και ο Κίσινγκερ, αν και μερικές φορές φαίνεται να διαφωνούν σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, ουσιαστικά δουλεύουν για το ίδιο αφεντικό, δηλαδή είναι και οι δύο, διαφορετικές πλευρές του ίδιου νομίσματος!
Λέτε να πρέπει να θυσιαστεί τελικά ο Ομπάμα, για να δημιουργηθεί το χάος και να έλθει ο αντίχριστος;

Η πολιτική των ΗΠΑ, καθορίζεται από την οργάνωση-παράρτημα των Ιλλουμινάτι, το CFR (Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων) που εδρεύει στην Νέα Υόρκη! Ο σημερινός πρόεδρος του CFR, είναι ο David Rockfeller! Μην ξεχνάμε ότι στην Νέα Υόρκη βρίσκονται και τα κεντρικά γραφεία του ΟΗΕ!

Το πραγματικό κέντρο εξουσίας των Ιλλουμινάτι (Εωσφοριστών) βρίσκεται στην Αγγλία (Λονδίνο), κάτω από την κάλυψη του Βασιλικού Ινστιτούτου Εξωτερικών Υποθέσεων! 
Ο σημερινός αρχηγός των Illuminati, είναι ο Sir Evelyn de Rothschild, πατέρας του David Mayer de Rothschild!

Για να δούμε τι έχει να μας πει και ο Καθηγητής ιστορίας, του Πανεπιστημίου Τζορτζτάουν Κάρολ Κούιγκλει (Μέντορας του Μπιλ Κλίντον):

"Το Συμβούλιο των Εξωτερικών Σχέσεων (CFR) είναι το αμερικανικό παράρτημα μιας εταιρείας που ξεκίνησε από την Αγγλία ... (και) ... πιστεύει ότι τα εθνικά σύνορα θα πρέπει να εξαλείφουν για να ιδρυθεί μια Παγκόσμια Κυβέρνηση".

Απόσπασμα από το βιβλίο του "Τραγωδία και Ελπίδα"

Όλα τα νησάκια ήταν ή είναι ακόμα αποικίες των μεγάλων δυνάμεων (ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία, Ιαπωνία, Γερμανία). Στον Ά και ΄Β παγκόσμιο πόλεμο χρησιμοποιήθηκαν για στρατιωτικούς σκοπούς (ναυτικές βάσεις και αεροδρόμια).
Τα περισσότερα από αυτά τα νησιά έχουν πάθει ζημιές από σεισμούς, τυφώνες, αλλά και από τις πυρηνικές δοκιμές που γίνονταν την δεκαετία του 1950, κυρίως από τις ΗΠΑ!!!

(Λόγω των πυρηνικών δοκιμών, που γίνονταν στον ειρηνικό ωκεανό, σχηματιζόντουσαν ραδιενεργά νέφη, τα οποία κατακάθονταν πάνω σ’ αυτά τα νησάκια (ακόμα και στις μέρες μας υπάρχουν κατάλοιπα ραδιενέργειας)!

Ο David Mayer de Rothschild πρίν φτάσει στον τελικό του προορισμό, που βρίσκετε στο Σίδνεϋ (Αυστραλία), πέρασε από τα Νησιά του Σολομώντα και πιο συγκεκριμένα, διέσχισε την θάλασσα του Σολομώντα! Η θάλασσα του Σολομώντα συμβολίζει την είσοδο του David Mayer de Rothschild, στο εσωτερικό μέρος του μελλοντικού ναού του Σολομώντα, στον οποίο ναό (αφού πρώτα καθίσει στον θρόνο του) θα αποκαλύψει δημόσια την "θεϊκή" του ιδιότητα!

Τέλος, ο David Mayer de Rothschild κατέληξε στο Σίδνεϋ και πιο συγκεκριμένα στην περίφημη Opera House, η οποία συμβολίζει φυσικά, την τελική εκθρόνιση του Αντίχριστου!


Η Guardian είχε γράψει για αυτό το ταξίδι του David Mayer de Rothschild


O David Mayer de Rothschild, γόνος της γνωστής οικογένειας τραπεζιτών (κι όχι μόνον), τις επόμενες ημέρες θα σαλπάρει για τη δική του μεγάλη περιπέτεια: τον διάπλου του Ειρηνικού Ωκεανού με ένα πλαστικό καταμαράν, μήκους 18 (3χ6=6+6+6=666, η σημείωση δική μου) μέτρων, που επιπλέει χάρη στη βοήθεια 12.500 χιλιάδων άδειων πλαστικών μπουκαλιών.

O 31χρονος Βρετανός στέκεται στο κατάστρωμα του ημιτελούς σκάφους του που ονομάζεται Plastiki, κλείνει τα μάτια και φαντάζεται το θαυμαστό ταξίδι στις Νότιες Θάλασσες. Για να φτάσει ώς εδώ χρειάστηκαν τρία χρόνια προετοιμασίας για την κατασκευή αυτού του αξιόπλοου ανακυκλούμενου –από την πρύμνη ώς την πλώρη– σκάφους.

Η μεγάλη περιπέτεια πλησιάζει και ο Ντέιβιντ ντε Ροτσίλντ επιμένει ότι βασικός του στόχος δεν είναι τόσο το ίδιο το ταξίδι, όσο ο επαναπροσδιορισμός της έννοιας της περιπέτειας. Ο νεαρός θαλασσοπόρος, μάλιστα, επιμένει ότι το μοναδικό που γεννιέται μέσα από κάθε περιπέτεια είναι η διήγηση, που με τη σειρά της γεννά όνειρα για νέες περιπέτειες. «Οταν μιλάς για την περιπέτεια, όταν διηγείσαι, δίνεις την αφορμή για να γεννηθούν και άλλα όνειρα», εξηγεί χαμογελώντας.

Η χωματερή του Ειρηνικού

Ο Ντέιβιντ ντε Ροτσίλντ εδώ και καιρό ασχολείται με τα θέματα του περιβάλλοντος. Πριν από μερικά χρόνια δημιούργησε την Adventure Ecology, μία οργάνωση με στόχο την ενημέρωση της κοινής γνώμης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης.΄

Τον τελευταίο καιρό, διαβάζει την έκθεση του ΟΗΕ σχετικά με την ανακάλυψη μιας ζώνης στον νότιο Ειρηνικό Ωκεανό, με έκταση διπλάσια από το Τέξας, όπου καταλήγουν, στο σημείο συνάντησης δύο ισχυρών θαλάσσιων ρευμάτων, όλα τα πεταμένα πλαστικά του κόσμου, κατακερματισμένα σε κομμάτια. Εκεί, μάλιστα, δημιουργούν τη λεγόμενη Ανατολική Χωματερή του Ειρηνικού Ωκεανού.

Από καιρό, ο ίδιος αναζητούσε τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να κεντρίσει την προσοχή της κοινής γνώμης σε αυτή τη δηλητηριώδη συνάθροιση πολυμερών, που μεταφέρουν τοξικές ουσίες, δηλητηριάζοντας τη διατροφική αλυσίδα. Κι αυτό του το ενδιαφέρον αποτέλεσε έναυσμα για τη «ναυπήγηση» του Plastiki.

Καινοτομίες
Σήμερα στην αποβάθρα του Σαν Φρανσίσκο έχει πάρει σάρκα και οστά το όνειρό του. Τα δύο τμήματα που αποτελούν το πλαστικό σκαρί συνενώνονται από ένα υλικό που κανείς μέχρι σήμερα δεν σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει σε σκάφος. Πρόκειται για το srPET, ένα είδος πλήρως ανακυκλούμενου πλαστικού, το οποίο δημιουργείται από αλλεπάλληλες επιστρώσεις ενός υλικού που θα μπορούσε να μοιάζει με ύφασμα. Είναι ένα υλικό παρόμοιο με το fiberglass, αλλά είναι πολύ φιλικότερο για το περιβάλλον.

Αλλά αυτή είναι μία μόνο από τις καινοτομίες που μπορεί να δει κανείς στο σκάφος. Υπάρχουν ακόμα ηλιακοί πίνακες και ανεμοκινητήρες, ενώ με τη χρήση στάσιμων ποδηλάτων είναι δυνατό να επαναφορτιστούν οι μπαταρίες του σκάφους. Το 6 μελές πλήρωμα (μαζί με τον David Mayer de Rothschild) του Plastiki ευελπιστεί ότι με τα ταξίδια του θα μπορέσει να αναμεταδώσει τις εκκλήσεις βοηθείας που από καιρό εκπέμπουν οι κάτοικοι των χωρών που κινδυνεύουν να χαθούν διά παντός εξαιτίας της αυξανόμενης στάθμης των θαλάσσιων υδάτων. Μάλιστα, για αυτό τον λόγο το Plastiki πρόκειται να επισκεφθεί το Τουβαλού, ένα πανέμορφο νησί που κινδυνεύει να καταβυθιστεί.

Μέσα στην καμπίνα μπορούν να κοιμηθούν έξι άνθρωποι, αλλά βέβαια ο χώρος δεν είναι άνετος.

Για την υλοποίηση του ονείρου του Ντέιβιντ εργάστηκαν τριάντα άτομα, ενώ το σύνολο των εξόδων καλύφθηκε από χορηγούς, την Hewlett Packard, τους ορολογοποιούς IWC Schaffhausen και τη βιομηχανία καλλυντικών Kiehl. Η Adventure Ecology, εξάλλου, συμβουλεύει τις εταιρείες αυτές για τα διάφορα οικολογικά προβλήματα και προτείνει λύσεις.

Το μεγάλο μυστικό, όμως, και η ιδιαιτερότητα του Plastiki βρίσκεται στα 12.500 πλαστικά μπουκάλια, που του επιτρέπουν να επιπλέει.

Πέρα από το ταξίδι στο πλαστικό σκαρί, ο Ντέιβιντ είναι δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς EcoTrip, που μεταδίδεται από αμερικανικό κανάλι. Η εκπομπή «παρακολουθεί» τους δρόμους που ακολουθούν διάφορα αμερικανικά προϊόντα από την αρχή της παραγωγής τους μέχρι να καταλήξουν στα ράφια των καταστημάτων.

Ας δούμε όμως πως συνδέεται η πορεία που θα ακολούθησε ο David Mayer de Rothschild (2010), με την πορεία που ακολούθησε νωρίτερα (2008), ο νέος Πάπας (Βενέδικτος 16ος)!

Ο αρχικός προγραμματισμός του ταξιδιού του David Mayer de Rothschild ήταν να ξεκινήσει τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου του 2009, με αφετηρία τις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα το Σαν Φρανσίσκο. Ο Πάπας (Βενέδικτος 16ος) τον Απρίλιο του 2008 επισκέφτηκε τις ΗΠΑ (Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη) και μεταξύ άλλων, επισκέφτηκε και το κτίριο του ΟΗΕ!

Στην φωτογραφία επάνω βλέπετε την συνάντηση του Πάπα, με τον Γ.Γ του ΟΗΕ Μπαν Γκι Μουν.
16 Ιανουαρίου 2008
Με στόχο να πιάσει ο ΟΗΕ το σφυγμό της νεολαίας, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ κ. Μπαν Γκι-Μουν θα απαντήσει σε ερωτήματα μαθητών για θέματα που συνδέονται με τον ΟΗΕ και το έργο του.

Από την 14η Ιανουαρίου μέχρι την 31η Μαρτίου 2008, οι μαθητές του δημοτικού, του γυμνασίου και του λυκείου από όλον τον κόσμο έστειλαν τα ερωτήματά τους απευθείας στο Γενικό Γραμματέα μέσω της ιστοσελίδας «UN Cyberschoolbus» (http://cyberschoolbus.un.org) και συγκεκριμένα στο τμήμα που ονομαζόταν: «Ρωτήστε το Γενικό Γραμματέα». (Ask the Secretary-General).

Επιλέχθηκαν ορισμένες ερωτήσεις ενώ οι απαντήσεις του Γενικού Γραμματέα αναρτήθηκαν στην ίδια ιστοσελίδα.

Στόχος αυτής της νέας πρωτοβουλίας ήταν να καταστεί ο ΟΗΕ περισσότερο προσιτός στους νέους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα στο Γενικό Γραμματέα.

Μετά την ορκωμοσία του Ο κ. Μπαν δήλωσε είχε δηλώσει: «Ελπίζω ολόψυχα ότι οι σημερινοί νέοι θα μεγαλώσουν μαθαίνοντας ότι ο ΟΗΕ εργάζεται σκληρά για το δικό τους μέλλον. Ως Γενικός Γραμματέας, θα ενστερνιστώ τις ελπίδες τους και θα ακούσω τις εκκλήσεις τους».

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον Πάπα (Βενέδικτο 16ο) να απευθύνει χαιρετισμό στα μέλη του ΟΗΕ, από το βήμα της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ.


Ο Πάπας, μιλώντας (στα γαλλικά και στα αγγλικά) από το κεντρικό πράσινο, μαρμάρινο βήμα της γενικής συνέλευσης, ζήτησε σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, περισσότερες προσπάθειες για την προστασία του περιβάλλοντος και τέλος ζήτησε την ενίσχυση της συλλογικότητας της διεθνούς κοινότητας! 




Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε την ομιλία του Πάπα Βενέδικτου 16ου που πραγματοποιήθηκε (στην γενική συνέλευση του ΟΗΕ) στις 18 Απριλίου 2008 και κράτησε περίπου 30 λεπτά!!!

Στην ίδια αίθουσα, ο Γ.Γ Μπαν Γκι Μουν δήλωσε στις 23 Σεπτεμβρίου:

"Αναγνωρίζουμε όλοι τους κινδύνους από την παρούσα κατάσταση. Αντιμετωπίζουμε διεθνή οικονομική κρίση. Διεθνή ενεργειακή κρίση. Διεθνή διατροφική κρίση. Αντιμετωπίζουμε επίσης μία κρίση διαφορετικού είδους...μία πρόκληση της παγκόσμιας ηγεσίας".
O Μουν υπογράμμισε ότι υπάρχει κίνδυνος εξαιτίας του γεγονότος ότι άρχισε να υπάρχει "εσωστρέφεια" σε χώρες σε μία περίοδο που οι διεθνείς προκλήσεις απαιτούν περισσότερο από ποτέ πολυμερείς λύσεις". Απαιτείται Διεθνής Δράση για όλα, από την επίλυση των κλιματικών αλλαγών μέχρι την μείωση της φτώχειας και την καταπολέμηση της τρομοκρατίας. "Εάν υπήρχε ανάγκη ποτέ για έκκληση για συλλογή δράση, έκκληση για παγκόσμια ηγεσία, είναι τώρα", είπε ο κ. Μουν!

Ο Πάπας Βενέδικτος 16ος (μετά από 3 μήνες περίπου από την επίσκεψή του στις ΗΠΑ) επισκέφτηκε στις 13 Ιουλίου (2008) την Αυστραλία! Πιο συγκεκριμένα επισκέφτηκε την πόλη του Σίδνεϋ για να παραστεί στην 23η (σατανικός αριθμός) Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας, η οποία καθιερώθηκε από τον προηγούμενο Πάπα (Ιωάννη Παύλο Β’, το 1984) και από τότε πραγματοποιείται σε διάφορα πόλεις του πλανήτη, κάθε δύο με τρία χρόνια!

Ο Πάπας Βενέδικτος 16ος έφτασε αεροπορικώς την Κυριακή (13 Ιουλίου) σε στρατιωτικό αεροδρόμιο του Σίδνεϋ και από εκεί μεταφέρθηκε σε ένα καταφύγιο στην εξοχή (μια τοποθεσία 45 λεπτά έξω από την πόλη, που ανήκει στην Καθολική οργάνωση Opus Dei). Μετά από περίπου 4 μέρες ξεκούρασης, ο Πάπας κατέβηκε στο κέντρο της πόλης του Σίδνεϋ και συμμετείχε σε μια σειρά εκδηλώσεων που κράτησαν μέχρι τις 21 Ιουλίου (την μέρα αναχωρήσεως του Πάπα για Ρώμη)!



Ο Πάπας (2008) προετοίμαζε το "έδαφος" για την μελλοντική είσοδο του David Mayer de Rothschild (2009-2010) στο Σύδνεϋ!

Η Άννυ Μπέζαντ, διάδοχος της Ε. Μπλαβάτσκυ στη Θεοσοφία, προέβλεψε τη Δεύτερη Έλευση του Χριστού για το έτος εκείνο, και μάλιστα στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας! Χτίστηκε και αμφιθέατρο που έβλεπε προς το λιμάνι και πολλοί είχαν αγοράσει θέσεις για να παρακολουθήσουν την άφιξη του Χριστού ... φυσικά ποτέ δεν εμφανίστηκε κανένας "Χριστός" ...τότε…!!!

Σε κάθε ομιλία του, ο Πάπας, τόνιζε την ανάγκη να προστατευθεί το περιβάλλον 


 Στις 26 Ιουλίου 2015 το γνωστό Ινστιτούτο του Ναού (The Temple Institute) κυκλοφόρησε νέο βίντεο με τα αρχιτεκτονικά σχέδια του Ναού του Σολομώντα.

Στο βίντεο αυτό μπορεί να δει κάποιος, σε εικονική περιήγηση, το εσωτερικό του Ναού αλλά και πως ακριβώς θα είναι -όταν κατασκευασθεί- ο τρίτος Ναός του Σολομώντα, ο οποίος ως γνωστόν πρόκειται να φιλοξενήσει και να ενθρονίσει τον ψευτομεσσία τους (Αντίχριστο) λίαν συντόμως.

....το άρθρο θα ανανεώνεται συνεχώς...




Προσοχή 
 Κυκλοφορούν βιβλία από κάποιους, που λένε ότι ήταν στο Άγιον όρος, αλλά δεν τους γνωρίζει κανείς εκεί, έχουν μακριές γενειάδες για να γίνονται σεβαστοί και διαδίδουν στο βιβλίο τους που κάνει 18 (6+6+6) ευρώ!!!!!ότι ο Αντίχριστος ήλθε το 2013 και ότι η Δευτέρα Παρουσία θα γίνει το 2018.

Ο αντίχριστος δεν ήλθε ακόμη και άρα ακόμη κι άν ερχόταν σήμερα η Δευτέρα Παρουσία θα γινόταν το 2022, αφού θα είναι 7 χρόνια η διακυβέρνησή του!

Δεν είμαι αριθμολάγνος με το 18 ευρώ του βιβλίου αλλά όταν αγαπάς τους χριστιανούς πραγματικά τους ενημερώνεις ΔΩΡΕΑΝ, ειδικά τώρα, που υπάρχει και το διαδίκτυο και δεν βάζεις τιμή τον προκλητικό αριθμό 18, ενώ μιλάς για τα τρία 6αρια και τον ερχομό του αντιχρίστου.

Για να έλθει ο Αντίχριστος να βασιλεύσει στη γή πρέπει να χτιστεί ο ναός του Σολομώντα, αλλά για να χτιστεί ο ναός του Σολομώντα πρέπει να πέσει το ιερό τέμενος του Ομάρ, που είναι τόπος προσευχής όλων των Αράβων και επίσης να σταματήσει να υφίσταται η παπική αυλή και ο νύν Πάπας.

Να μη βιάζονται λοιπόν μερικοί να πλουτίσουν με τις ψευδοπροφητείες τους, ειδικά αυτοί που πιστεύουν ότι έρχεται το τέλος του κόσμου τούτου και να μη μιλάνε για χρονολογίες για το πότε θα έρθει ο Αντίχριστος και το πότε θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία εκτός άν είναι ο Πατήρ, το ένα από τα τρία πρόσωπα της Αγίας Τριάδος.

 «Περί δε της ημέρας εκείνης η της ώρας ουδείς οίδεν, ουδέ οι άγγελοι εν ουρανώ, ουδέ ο Υιός, ει μη ο πατήρ» ( Μαρκος ιγ’ 32 ) και ( Ματθαιος κδ’ 36 )

 Οτι θα υπήρχαν Χριστιανοί ( κληρικοί και λαϊκοί ) και μάλιστα μέσα σ’ αυτούς και «θεολόγοι» οι οποίοι θα ξαναπαρουσίαζαν πάλι, μετά από 1600 χρόνια, τα ίδια ερωτήματα και επιχειρήματα καταδικασμένων αιρετικών του 4ου αιώνος μ Χ των Αρειανών και Ανομοίων, είναι απίστευτο, όσο και άξιο προσοχής και μελέτης

Μα, είναι ποτέ δυνατόν, να λένε και να υποστηρίζουν, επίσημα και σοβαρά, τέτοια θέση και μάλιστα χρησιμοποιώντας τα λόγια του ίδιου του Ιησού Χριστού; Ως γνωστόν, η Αγία Γραφή δεν ερμηνεύεται πάντοτε κατά γράμμα, διότι, «το μεν γράμμα αποκτέννει το δε πνεύμα ζωοποιεί» ( Β Κορινθιους γ 6 )