Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Δείτε με ποιό τρόπο στους έσχατους καιρούς θα αντιμετωπίσουν οι χριστιανοί τον Aντίχριστο

Έρχεται ο αντίχριστος. Αλλά μη φοβάσαι! Διότι έρχεται να μας σώσει ο Πιστός, ο Αληθινός και Μεγάλος Θεός, ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός.

Λένε ακόμη, μερικοί ΕΞΥΠΝΟΙ, ακόμη και ιερείς!! Δεν πειράζει το χάραγμα, το 666, ένας τυχαίος αριθμός είναι, τι τον φοβάστε; Μην ασχολείστε με το 666!!! Και μου θυμίζουν τους αλκοολικούς, που δεν τους σταμάτησε κανείς, όταν ξεκίνησαν από ένα ποτηράκι κρασί και μερικούς θεριακλήδες καπνιστές, που τράβηξαν την πρώτη ρουφηξιά καπνού έτσι για πλάκα ή μαγκιά!!! Ρωτήστε τους λοιπόν αν είναι καλά και πότε πήγαν στον γιατρό τελευταία, διότι δεν έχουν επίγνωση, αυτών που λένε. Αν τους έχει μείνει χρόνος, από τις επιχειρηματικές τους ασχολίες, ας ρίξουν μια ματιά στην Αγία Γραφή στην Αποκάλυψη του Ιωάννη.

Κι ας κάνουν μία βόλτα στο περιβόλι της Παναγίας, στην καρδιά της Ορθοδοξίας, στους μοναχούς του Αγίου Όρους, των Μετεώρων, ή άλλων Ορθόδοξων μοναστηριών, που ακολουθούν τους Ιερούς Κανόνες ή ας ρωτήσουν μερικούς ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΠΑΔΕΣ, που μεταφέρουν τον λόγο του Θεού ακόμη και μέσα από το διαδίκτυο ή αγιοπνευματικούς Ορθοδόξους Θεολόγους, για να ενημερωθούν για όλ’ αυτά.

Τον τελευταίο καιρό όμως, βλέπουμε μια πλήρη εφαρμογή του μισερού αριθμού σε όλες μας τις δραστηριότητες και στην Αγία Γραφή το λέει ξεκάθαρα:

«Όποιος προσκυνήσει την εικόνα του θηρίου-δηλαδή του αντίχριστου-και πάρει το χάραγμα, θα πιει κι αυτός από το ποτήρι του θυμού του Θεού».

Ελληνικέ Λαέ, θα σου φέρω ένα σιχαμερό παράδειγμα, για να δεις πόσο σιχαμερό είναι το χάραγμα 666 στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο και για να καταλάβεις, πως δε μπορείς να κάνεις το Σταυρό σου, έχοντας το χάραγμα στο δεξί χέρι ή στο μέτωπό σου: Μπορείς να φας μια ωραία τούρτα, με ένα χρυσό κουτάλι, το οποίο είναι πασαλειμμένο με δηλητήριο; Όχι. Έτσι λοιπόν, δε μπορείς να κάνεις το σταυρό σου, όταν έχεις το χάραγμα του αντιχρίστου στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο.

Αδελφοί Χριστιανοί Ορθόδοξοι Έλληνες

· Διατηρείστε και φυλάξτε την Αθάνατη Ελληνική Γλώσσα, η οποία εξελέγη από το Θεό, σαν η μόνη αθάνατη γλώσσα, για τη διάδοση της αληθινής θρησκείας, σε όλο το ανθρώπινο γένος και μην την εγκαταλείψετε ποτέ, διότι είναι η ψυχή του Έθνους μας.
· Κάντε μια «ασφάλεια ψυχής» τώρα, που σας προειδοποιεί η Εκκλησία του Θεού.
· Βρείτε καταφύγιο στην Εκκλησία από την «τρικυμία» της παγκοσμιοποίησης.
· Απορρίψτε χωρίς συζήτηση, το μισερό αριθμό 666 και μη δεχτείτε τις νέες ταυτότητες και κάρτες.
· Μη δέχεστε ΔΩΡΕΑΝ έκδοση και συνδρομή πιστωτικής κάρτας, διότι είναι το τυρί στη φάκα!!!!
· Μην υπογράφετε τη δήλωση της αλλαγής πληρωμής της συντάξεως, διότι είναι κάρτα ηλεκτρονική.
· Αντισταθείτε στο νέο τρόπο πληρωμής των συντάξεων και στο νέο σύστημα ψήφου, διότι είναι ηλεκτρονικό σφράγισμα στο χέρι ή στο μέτωπο.
· Μην παίρνετε καθόλου δάνεια!!!
· Προσοχή στις τράπεζες, διότι γίνεται ανάληψη και κατάθεση με σφράγισμα στο χέρι.
· Ψάξτε τους ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΠΑΔΕΣ, τους γνήσιους Ορθόδοξους Θεολόγους και τους γνήσιους Ιερείς του Θεού με ήθος, που δεν αγαπούν δόξα, τιμή, προσκυνήματα και περιουσίες.
· Μη χρησιμοποιείτε καθόλου τις πλαστικές κάρτες, διότι είναι το σκαλί που χρησιμο-ποιούν, για να φθάσουν στο ηλεκτρονικό χρήμα. Χρησιμοποιήστε τα... ψαλίδια σας και κάντε τες μικρά κοματάκια!!!
· Αντιδράστε δυναμικά και τιμωρήστε τους σιωνιστομασσώνους, σαμποτάροντας τα προϊόντα και τα ραδιοτηλεοπτικά κανάλια, που διαφημίζουν το σατανά και την ανηθικότητα (βγάλτε, ξερυθμίστε από την τηλεόρασή σας τα κανάλια, που προβάλλουν σατανικές και ανήθικες ταινίες και διαφημίσεις, μην αγοράζετε εφημερίδες, περιοδικά ή άλλα προϊόντα, που μας προσβάλλουν σαν ανθρώπους και θα δείτε, ότι όλοι οι σατανόδουλοι, θα πάθουν Μεγάλη «ΝΙΛΑ»)

· Δείξτε, εκτιμήστε και σεβαστείτε το Σταυρό του Κυρίου μας και μην πατάτε τους σχηματισμένους σταυρούς στα πλακάκια, στην Ομόνοια ή οπουδήποτε αλλού, τοποθετούν σκόπιμα οι αδιάφοροι εργολάβοι και χτίστες, κάτω από τη σατανική καθοδήγηση των ανόητων Εβραιοσιωνιστομασόνων.

· Ακολουθήστε τους κληρικούς και τους μοναχούς, που σας ενημερώνουν συνέχεια κι είναι πάντα στο πλευρό σας.
· Πηγαίνετε τακτικά στην εκκλησία, για να μαθαίνετε τι γίνεται «πίσω από την πλάτη σας», διότι οι ορθόδοξοι κληρικοί και μοναχοί, έχουν τεντωμένα τ’ αυτιά τους και ανοικτά τα μάτια τους, για να σας προστατεύουν πάντοτε και από υλικά και από πνευματικά προβλήματα.
· Φυλάξτε τα παλαιά - ασημένια και χρυσά - νομίσματα, για να συναλλάσσεστε και μη πάρετε τίποτε μαζί σας, όταν δείτε το σημείον του Σταυρού να φαίνεται από την ανατολή, διότι ο Κύριος θα μας προστατεύσει και θα φροντίσει για όλα.
· Αγοράστε ένα κομμάτι γης στο βουνό, τώρα, που είναι φτηνή.

Κι εσείς που φύγατε από τη γη σας και δουλεύετε στις μεγάλες πόλεις «για ένα κομμάτι ψωμί» και για το ενοίκιο, χωρίς να μπορείτε να βλέπετε τη γυναίκα σας και να προλαβαίνετε να νουθετείτε τα παιδιά σας, γυρίστε στο χωριό σας και καλλιεργήστε τα χωράφια σας, διότι εκεί είναι ο πραγματικός πλούτος κι αυτόν προσπαθούν να σας πάρουν οι «έξυπνοι» σιωνιστοσατανοητοχαζαρομασόνοι.

Για να καταλάβετε τι εννοώ - με αυτά που γράφω - σας βάζω να σκεφτείτε, τι θα κάνετε, όταν αποφασίσουν οι Εβραιομασόνοι να απαγορεύσουν!!! την εξόρυξη και τη διανομή πετρελαίου και δεν υπάρχει ούτε βενζίνη, ούτε ηλεκτρισμός, ειδικά τώρα που «θρονιάστηκαν» κοντά στις πηγές πετρελαίου των Αράβων.

Δηλαδή ακριβώς ΤΩΡΑ, που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, σηκωθείτε και κατεβάστε τον «Γενικό» της ΔΕΗ, να μη λειτουργεί τίποτε! Μπορείτε να φανταστείτε, τι θα γίνει; Μπορείτε να σκεφτείτε, που θα «πάει» ο εγωισμός σας; Όλες οι δουλειές θα παραλύσουν. Η οικονομία θα καταστραφεί. Τι θα τρώτε τότε; Πώς θα κινείστε; Τι θα κάνουν όλα αυτά, τα σατανο-ΤV-παιδαγωγημένα παιδιά; Τότε θα χρειαστούμε το λάδι, την ελιά, το σιτάρι και το κρασί. Ποιός θα γνωρίζει να φυτέψει έστω και μία πατάτα; Και πού θα βρείτε χώμα, εσείς οι πρωτευουσιάνοι;

· Αφήστε λοιπόν τις κομματικές ταυτότητες και τα ανύπαρκτα προβλήματα και πηγαίνετε κοντά στην «Μάνα Εκκλησία», που ανακαινίζεται με το Άγιο Πνεύμα κι έχει διάπλατα ανοικτή την αγκαλιά της.
· Εσείς οι ορθόδοξοι χριστιανοί, είστε παιδιά Θεού, όχι παιδιά διαβόλου γι’ αυτό δείξτε τη δύναμή σας - όταν ψηφίζετε - και προτιμήστε αυτούς, που αγαπάνε έμπρακτα την Ορθόδοξη Εκκλησία και την Πατρίδα μας κι έχουν φόβο Θεού κι όχι τους πατριδοκάπηλους και ορθοδοξοκάπηλους ή άθεους ή μασόνους.
· Δείξτε τη δύναμή σας και μη «ψωνίζετε» από ανθρώπους, που δεν αγαπούν το Θεό και την πατρίδα μας και σαμποτάρετε τους άθεους καλλιτέχνες, αγνοώντας τους επιδεικτικά, μήπως - εκτός από την πνευματική τους πενία - έρθει η παιδαγωγική οργή του Θεού και τους συνετίσει.
· Εσείς είστε τα ρυάκια, που θα εμπλουτίσετε και θα μεγαλώσετε το ποτάμι.
· Εσείς είστε η μικρή μπάλα χιονιού, που βρίσκεται στην κορυφή του βουνού, που κατρακυλάει και γίνεται χιονοστιβάδα, που θα παρασύρει στο διάβα της τα πάντα.
· Ακολουθήστε τους Ιεράρχες, τους κληρικούς και τους μοναχούς της Ορθοδοξίας μας, που σέβονται και τιμούν την Ιερά Παράδοση και τους Ιερούς Κανόνες, διότι είναι οι βαθύτερες πηγές και οι θεμέλιοι λίθοι της Εθνικής και της Πνευματικής μας υπόστασης.
· Καταργήστε - πρώτοι εσείς - την περιττή πολυτέλεια, πριν σας την «καταργήσουν» οι σατανόδουλοι, οι οποίοι για να μας εξασκήσουν στη μετριοφροσύνη, θα μειώνουν συνέχεια την παραγωγή ειδών πολυτελείας, ενώ εσείς θα συνεχίζετε να την πληρώνετε. (Με τη φτώχεια που έρχεται, Αν δεν έχεις βενζίνη, τι να το κάνεις το πολυτελές αυτοκίνητο, το οποίο ίσως και να το χρωστάς στην τράπεζα, από το δάνειο που πήρες; Αν δεν έχεις ρεύμα, τι να την κάνεις την τηλεόραση, το ψυγείο, την κουζίνα και όλα τα άλλα ηλεκτρικά, που ίσως τα χρωστάς από καταναλωτικά δάνεια; Και τώρα με την καλπάζουσα ανεργία, την αλματώδη αύξηση του πληθωρισμού και τη σύνταξη, που θα φτάνει μόνο για τα έξοδα... κηδείας, πως θα πληρώνεις αυτά, που πονηρά σε έβαλαν ν’ αγοράσεις με... δόσεις;)!
· Μην πετάτε το ευλογημένο ψωμί και το φαγητό στα σκουπίδια, διότι θα σας λείψει οπωσδήποτε και διότι - εκεί που το πετάτε σήμερα - εκεί θα πάτε να το ζητήσετε, όταν θα κυβερνήσει ο αντίχριστος.
· Απαλλαγείτε από τα χρέη, διότι θα γίνετε... υπηρέτες των δανειστών σας.
· Να ζείτε σε σπίτι που να μην το έχετε χρεωμένο.
· Επενδύστε σε σπίτια και διαμερίσματα, που μπορείτε να τα εξοφλείτε άνετα.
· Να μην έχετε πολλές καταθέσεις στις τράπεζες!
· Να μην επενδύετε, σε ριψοκίνδυνες επιχειρήσεις.
· Μη παίζετε ΚΑΘΟΛΟΥ στο χρηματιστήριο.
· Επενδύστε, αγοράζοντας τα χριστιανικά βιβλία, τους χριστιανικούς ορθόδοξους σταυρούς και τις ορθόδοξες εικόνες, που θα σας δώσουν «το φιλί της ζωής» όταν θα κινδυνεύετε από τον αντίχριστο και τους συνεργάτες του.
· Ελέγξτε την τράπεζά σας, το χρηματιστή σας και μην κάνετε συμβόλαια ασφάλειας ζωής, διότι οι ασφαλιστικές εταιρίες, «κοιτάνε» μόνο, πώς να αδειάσουν την τσέπη σας, για να γεμίσουν τη δική τους και διότι - κατά βάση - στο νοσοκομείο πηγαίνουν οι «ασφαλισμένοι», ενώ οι πιστοί χριστιανοί, ανάβουν ένα κερί στην Παναγία και το Χριστό κι είναι σπίτι τους και υγιείς (προτιμήστε λοιπόν, να ανάψετε στην Εκκλησία ένα κερί σε έναν Άγιο ή στην Παναγία μας και νa 'στε βέβαιοι, ότι θα είστε σίγουρα ασφαλείς).
· Μην αγοράζετε ψηφιακές τηλεοράσεις, είναι αμφίδρομες και σας παρακολουθούν μέσα στο σπίτι σας, στο δωμάτιό σας, 24 ώρες το 24ωρο!!! Και σε λίγο καιρό, επειδή μας απομονώνουν σιγά-σιγά, θα μας κάνουν να συμμετέχουμε ενεργά - μέσω τηλεόρασης - στο συνεχώς σφυροκοπούμενο σκουπιδοθέαμα
· Προετοιμαστείτε, διότι σε λίγο καιρό ο αντίχριστος, ούτε μαγαζί, ούτε σπίτι, ούτε χωράφι, ούτε... κοτέτσι, ούτε δημόσια θέση, ούτε... σύνταξη θα σας αφήσει να έχετε, ούτε θα... πουλάτε, ούτε θα... αγοράζετε, διότι δε θα μπορείτε πλέον ούτε να συναλλάσσεστε, χωρίς το χάραγμα, παρά μόνο με την ανταλλαγή ειδών.
· Αναμυρωθείτε από την Εκκλησία του Θεού, την Επίσημη Εκκλησία του Πατρίου Εορτολογίου, για να βάλει πάνω σας, ο Άγγελος του Θεού, το σημείο του Σταυρού.
· Ας προσευχηθούμε όλοι, για να μας φωτίσει ο Θεός
· Νάχετε πίστη, ότι δε θα μας εγκαταλείψει ούτε ένα λεπτό.

Μας το υποσχέθηκε άλλωστε, ότι θα μας προστατεύει, αφού θα είναι μαζί μας έως της συντέλειας του αιώνος. Μας είπε ακόμη, να ζητάμε πρώτα την Βασιλεία Του και τη Δικαιοσύνη Του και όλα τα άλλα, θα προστεθούν σε μας.

Γιατί να ανησυχούμε;

Άνθρωπος θα είναι ο αντίχριστος κι όχι Θεός.
Αν είναι ο Θεός μαζί μας, ποιος θα τολμήσει να είναι εναντίον μας;

Αφού δεν άφησε ο Θεός να πεινάσουν και να διψάσουν οι Ισραηλίτες 40 χρόνια στην έρημο, θα αφήσει να πεινάσουμε εμείς τα επτά (7) χρόνια, από τη θλιβερή διακυβέρνηση του μισερού αντιχρίστου και των πλανεμένων - ανεγκέφαλων συνεργατών του;

Και πώς θα ζήσουμε τα τριάμισι χρόνια της μισερής διακυβέρνησης του αντίχριστου, θα μας ρωτήσει κάποιος;

Η Αγία Γραφή μάς λέει, ότι οι χριστιανοί θα φύγουν από τις πόλεις και θα πάνε στα βουνά, στα σπήλαια και στις τρύπες της γης, μέχρι να περάσουν τα επτά (7) χρόνια της πρόσκαιρης και φθαρτής βασιλείας του αντίχριστου (με την αύξηση της τρύπας του όζοντος, μόνο στα βουνά και στις σπηλιές της γης θα υπάρχει σταθερή θερμοκρασία και δε θα υπάρχει πολλή ζέστη ή πολύ κρύο). Θα κρυφτούν εκεί και με νηστεία, δάκρυα και προσευχές, θα παρακαλούν τον Φιλάνθρωπο Θεό, να τους λυτρώσει από τα χέρια του μισερού αρχέκακου. Και ο Θεός θα τους σκεπάζει αοράτως με το Χέρι Του και θα τους τρέφει όπως έτρεφε του Εβραίους στην έρημο σαράντα χρόνια!!! «Ευλογημένα να 'ναι τα όρη» είχε πει ο Κοσμάς ο Αιτωλός κι είχε δίκιο, αφού όλοι εκεί θα τρέχουμε για να ζήσουμε στους έσχατους καιρούς.

Μη φοβάστε τίποτε. Ούτε αντίχριστο, ούτε αντίχριστους. Όλοι εμείς ανήκουμε στην τάξη των νικητών.

Έχουμε στο πλευρό μας τον ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ.
Έχουμε τον Πατέρα, που προνοεί τα πάντα για μας.
Έχουμε τον Ιησού Χριστό, ο οποίος κατέβηκε στη γη και σταυρώθηκε, για να ανεβάσει όλους εμάς τους ανθρώπους στον ουρανό, για να μη μείνει κανένας με τον αντίχριστο, κάτω στην καυτή κόλαση.
Έχουμε το Πνεύμα το Άγιο, που μας φωτίζει όλους και για όλα.

Μη φοβάστε λοιπόν και μη λετε:
-Αφού όλα έχουν γραφεί ότι θα γίνουν, τι να κάνουμε εμείς τώρα;

Διότι κι ότι θα πεθάνουμε γνωρίζουμε, αλλά δεν παραγγέλνουμε τον... τάφο μας!

Αντισταθείτε, αγωνιστείτε, ελπίστε, πιστέψτε και μη φοβάστε, δε θα’μαστε μόνοι. Πολλοί, πάρα πολλοί θα είναι αυτοί, που δε θα δεχθούν το χάραγμα του αντίχριστου. Να αντισταθείτε και να ελπίζετε στον νέο άφθαρτο υπεσχεμένο ουρανό και στη νέα άφθαρτη υπεσχεμένη γη. Η κυριαρχία των αντιχρίστων και του αντιχρίστου των έσχατων καιρών θα είναι περιορισμένη.

Όλος ο αλαζονικός οίστρος, η προσωρινή δόξα και η πρόσκαιρη κυριαρχία τους θα συντριβούν και θα εξαφανιστούν.

Κι όλους εμάς, ας μας αξιώσει ο Θεός να αντισταθούμε στον αιώνιο συκοφάντη του Θεού μας και να μην πάρουμε το χάραγμά του. Κι όλοι εμείς, όπως λέει ο Ευαγγελιστής Ιωάννης στην Αποκάλυψη, θα είμαστε σε «μια γυάλινη θάλασσα, αναμεμιγμένη με φωτιά, θα κρατάμε τις κιθάρες του Θεού και θα ψάλλουμε την ωδή του Μωυσή, του δούλου του Θεού και την ωδή του Αρνίου, λέγοντες...
«Μεγάλα και θαυμαστά τα έργα σου Κύριε Θεέ Παντοκράτωρ.
Δίκαιαι και αληθιναί οι οδοί Σου, Βασιλεύ των αγίων.
Τις δεν θέλει σε φοβηθή, Κύριε, και δοξάσει τ’ όνομά Σου;
Διότι είσαι μόνος Όσιος.
Διότι, πάντα τα έθνη θέλουσιν ελθεί.
Και προσκυνήσει ενώπιόν Σου.
Διότι αι κρίσεις Σου εφανερώθησαν».

Ας δούμε όμως, πώς θα ζήσουν αυτοί, που θα πάρουν το χάραγμα:
· Οι έξυπνοι ωχαδερφιστές δημαγωγοί των τηλεοπτικών παραθύρων.
· Οι τυφλοί στο μυαλό, οι οδηγοί τυφλών στο μυαλό.
· Οι λάτρεις του χρήματος και της ευμάρειας του κόσμου τούτου, που δεν έχουν κανένα πρόβλημα - λένε - να πάρουν την ταυτότητα και το χάραγμα του αντίχριστου.

Να δούμε τι μας λέει και η Θεόπνευστη Αγία Γραφή γι’ αυτούς.
Μόλις γίνει βασιλιάς ο αντίχριστος, τότε ο θυμός του Θεού, θα πέσει πάνω στη γη και στον ουρανό θα φανεί η σκηνή του μαρτυρίου τους:
· Οι άνθρωποι αυτοί, θα ταλαιπωρηθούν με φοβερά έλκη.
· Η θάλασσα θα μεταβληθεί σε βόθρο και τα ψάρια και τα «εν αυτής» θα ψοφήσουν.
· Τα ποτάμια και οι πηγές των υδάτων θα γίνουν αίμα, επειδή αίμα αγίων και προφητών έχυναν τόσους αιώνες.
· Ο ήλιος θα τους κάψει και θα τους γεμίσει εγκαύματα.
· Στο βασίλειο του αντίχριστου θα γίνει βαθύ σκοτάδι και οι άνθρωποί του θα μασάνε τη γλώσσα τους.
· Θα ξεραθεί και ο Ευφράτης ποταμός, για να περάσουν οι βασιλείς από την ανατολή, για το μεγάλο πόλεμο, τον Αρμαγεδώνα.
· Θα γίνει ο μεγαλύτερος σεισμός που έγινε ποτέ, από καταβολής κόσμου.
· Όλα τα νησιά και τα όρη θα εξαφανιστούν.

Πετάξτε λοιπόν την ταυτότητα στα μούτρα του αντιχρίστου και μη φοβάστε:

«Μπόρα είναι και θα περάσει»
Ο Θεός είναι Παντογνώστης και προνοεί κάθε στιγμή για τα πάντα.

Γνωρίζοντας, ότι θα επιτρέψει να συμβούν αυτά, μερίμνησε για την έγκαιρη ενημέρωση των ανθρώπων Του, εν όψει των φοβερών δοκιμασιών, έτσι ώστε, όταν αυτές αρχίσουν να συμβαίνουν, να παραμένουν γαλήνιοι και να σκέφτονται ότι, έχουν φύλακα άγγελο το Θεό, ο οποίος με μία μόνο κίνηση κινεί, μετακινεί, εξημερώνει και φροντίζει τα πάντα και κανείς άνθρωπος δε μπορεί να βλάψει κάποιον άλλον, χωρίς την εντολή Αυτού, που κυβερνάει και προνοεί τα πάντα.

Διότι, ούτε οι δαίμονες, ούτε τα άγρια θηρία, ούτε οι κακοί άνθρωποι μπορούν να κάνουν κακό σε κάποιον - αν δεν θέλει - ο κυβερνών τα πάντα Θεός.

Δόθηκε βέβαια, άδεια σε κάποια κτίσματα του Θεού να κακοποιούν κάποιους δούλους Του, αλλά αυτή δεν δόθηκε, να γίνεται πάντοτε και σε όλους. Αλλά κι όταν αυτός θέλει, δίνει όρια σ’ αυτά, κατά πόσο να κάνουν κακό. Δεν δίνει την ελευθερία στα κτίσματά Του να κακοποιούν τους δούλους Του, όσο αυτά θέλουν, διότι τότε δε θα ζούσε τίποτε στη γη.

Γι’ αυτό, να πιστεύετε χωρίς δισταγμό, ότι έχετε φύλακα άγγελο, ο οποίος σας φυλάει και δε μπορεί κανένα από τα κτίσματα να φανεί μπροστά σας, ή να σας απειλήσει, εκτός αν του δόθηκε άδεια από το Θεό».

Διότι αν είχαν άδεια άνωθεν, δεν υπήρχε ανάγκη να σας φοβίσουν με λόγια, αλλά θα έκαναν αυτό που ήθελαν.

Μη φοβάστε λοιπόν, ούτε από νυχτερινό φόβο, ούτε από τις σφαίρες της ημέρας, διότι η πίστη του δίκαιου προς το Θεό, ημερώνει και τα πιο άγρια θηρία και τα κάνει πρόβατα.

«Δεν υπάρχει άνθρωπος λοιπόν, ο οποίος να μην είναι κάτω από την πρόνοια του Θεού».

Αφού βάλουμε λοιπόν αυτά στο μυαλό μας, ας πάρουμε θάρρος, για να αντισταθούμε. Η ανθρωπότητα θα δοκιμαστεί σκληρά για την αποστασία της, όπως κι εκείνοι, που δεν πίστεψαν στο Χριστό, ενώ θα λάμψουν οι Μάρτυρες και θα αναδειχτούν οι Ήρωες της Πίστης, οι πραγματικοί χριστιανοί, οι στρατιώτες του Χριστού. Όσοι θα είναι πρόθυμοι να ζήσουν με φόβο Θεού, θα υποφέρουν κάθε θλίψη και θα υπομείνουν κάθε διωγμό για το Θεό και Εκείνος θα τους καταστήσει εξουσιαστές των δικών Του κρυμμένων και άφθαρτων θησαυρών.

Να θυμάστε ότι:
· Δεν μπορεί αυτός που αγαπάει το χρήμα και τον κόσμο, ν’ αποκτήσει και την αγάπη του Θεού.
· Δεν μπορεί αυτός που συναναστρέφεται τον κόσμο, ν’ αποκτήσει και τη συναναστροφή του Θεού.
· Δεν μπορεί αυτός που φροντίζει τον κόσμο, ν’ αποκτήσει και τη φροντίδα του Θεού.
· Δεν μπορεί αυτός που σφραγίζεται με το χάραγμα του διαβόλου, να σφραγιστεί και με το σημείο του Θεού.

Ο αντίχριστος θα συντριβεί, όταν γίνει - με δόξα πολλή - η Ορατή Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου μας από τον ουρανό, με τα μυριάδες τάγματα αγγέλων δίπλα Του. Τότε θα καθίσει στο θρόνο της δόξας Του και θα μαζευτούν μπροστά Του όλα τα έθνη και θα χωρίσει τους ανθρώπους, όπως χωρίζει ο βοσκός τα πρόβατα από τα ερίφια. Και οι κακοί θα πάνε στην αιώνιο κόλαση και οι καλοί στην αιώνιο ζωή.