Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Ουαί ουαί ουαί στις αιρέσεις, τους αιρετικούς κι όλους εμάς τους ανεύθυνους κληρικούς, μοναχούς και λαϊκούς ορθοδόξους

Οι αιρέσεις εξελίσσονται σε - μια πραγματικά - τρομακτική σύγχρονη απειλή, οι οποίες δεν στρέφονται μόνο κατά της πίστης μας, αλλά ταυτόχρονα, επιβουλεύονται την ελευθερία και την ζωή, απειλούν τον άνθρωπο, την κοινωνία και τον πολιτισμό.



Αποκαλούνται νέα θρησκευτικά κινήματα, ή θρησκείες της νεότητας, επειδή στρατολογούν τους οπαδούς τους από τις τάξεις των (συνήθως πλουσίων) νέων οι οποίοι δεν υπερβαίνουν τα τριάντα (30) τους χρόνια.

Υπόσχονται αυτογνωσία, υγεία, ευτυχία, ελευθερία, σωτηρία του κόσμου, αφοβία, ανάπτυξη προσωπικότητας, γνήσια ερμηνεία της Αγίας Γραφής, αποδοχή και αγάπη μέσα στην ομάδα και κυριαρχία στις εξωτερικές υποθέσεις.

Επιτυγχάνουν απόλυτη εκμετάλλευση (κάθε μορφής), υποταγή στην αυθεντία της ομάδας ή του «Μεσσία» της, ιδεολογική σύγχυση, συναισθηματικές διαταραχές, νευρολογικές βλάβες, αλλοίωση της προσωπικότητας, οικονομική αφαίμαξη, σεξουαλική κακοποίηση, προώθηση στην πορνεία, χρήση, εμπορία ναρκωτικών, διάπραξη εγκλημάτων, αυτοκτονία και οτιδήποτε κακό, τους βάζει στο μυαλό, ο μεγάλος πλάνος διάβολος.

Ποτέ δεν κατάφεραν να διακρίνουν την αλήθεια, που έχουμε κληρονομήσει απ’ τους Πατέρες της Εκκλησίας του Χριστού, εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, που σεβόμαστε τους Ιερούς Κανόνες και την Ιερά Παράδοση.

Οι αιρετικοί όμως δεν μπορούν να μας εξηγήσουν:

• Το θαύμα, που γίνεται κάθε χρόνο το Μεγάλο Σάββατο στον Πανάγιο Τάφο του Κυρίου μας, μόνον στους Ορθοδόξους.
• Τον Αγιασμό, που δεν αλλοιώνεται στο πέρασμα του χρόνου
• Τη γεμάτη ευωδία κατάσταση των Σεπτών και Αγίων Λειψάνων των Αγίων μας.

Εκτός άλλων, έχουμε και τον σκοτεινό, καταχθόνιο και ύπουλο Βαβυλωνιακό Οικουμενισμό, αυτόν τον πρόδρομο του αντιχρίστου. Είναι η τελική τεχνοψύχωση και μιαρή συνωμοσία της ενωμένης και ηττημένης ψευδοθρησκείας, που - με κατευθυνόμενο όργανο το επιτελείο του Σιωνισμού - δουλεύει πυρετωδώς για να ετοιμάσει το δρόμο της απιστίας, για να αλώσει την πίστη μας και να ενώσει την αλήθεια με το ψέμα!!!

Λαέ πές επιτέλους τέλος, στα αρρωστημένα αποστήματα, που θέλουν να μπουν στο υγιές σώμα της Εκκλησίας μας και να μας υπαγορεύσουν να εγκαταλείψουμε το Χριστό, διότι κεντρικός τους στόχος είναι να πλήξουν την Ορθοδοξία, να θολώσουν την έννοια του Δόγματος, να γκρεμίσουν, όπως πιστεύουν, την Ορθόδοξη Εκκλησία, που κρατάει ανόθευτη την αλήθεια του Ευαγγελίου και την Παράδοση, ώστε να μπορέσουν έπειτα οι αντίχριστες πλάνες κι αιρέσεις να δουλέψουν ανενόχλητα για τον πλάνο και άνομο αντίχριστο.

Οι αιρετικοί προτεστάντες

• Δεν πιστεύουν στην Ιερά Παράδοση της Εκκλησίας του Χριστού.
• Απορρίπτουν τον Μυστηριακό χαρακτήρα του Βαπτίσματος.
• Δεν παραδέχονται το Χρίσμα, την επίσημη σφραγίδα, ότι ανήκουμε στην Αγία Εκκλησία του Χριστού και ότι μπορούμε να μετέχουμε στις δωρεές του Αγίου Πνεύματος.
• Απορρίπτουν την Ιερή Εξομολόγηση.
• Θεωρούν τη Θεία Ευχαριστία, ότι είναι απλά μια τελετή κατά την οποία ενθυμούμαστε το Χριστό και δεν πιστεύουν ότι υπάρχει Σώμα και Αίμα Κυρίου, κατά τη διάρκεια της Θείας Ευχαριστίας.
• Κατήργησαν την Ιεροσύνη.
• Δεν παραδέχονται το Ευχέλαιο, διότι το θεωρούν ανθρώπινη επινόηση, ενώ η Αγία Γραφή κάνει σαφέστατο λόγο, για το Μέγα αυτό Μυστήριο.
• Δεν παραδέχονται τον Γάμο ως Μυστήριο, αλλά ως κάτι κοσμικό.
• Αρνούνται την πρεσβεία των αγίων και την τιμητική προσκύνησή τους και μας θεωρούν ειδωλολάτρες, όταν τιμάμε τα άγια λείψανά τους.
• Απαγορεύουν τη χρήση εικόνων.
• Απορρίπτουν κάθε τιμή και προσκύνηση, προς την Αειπάρθενο Υπεραγία Θεοτόκο.
• Διατυπώνουν την παράδοξη ιδέα περί αόρατης Εκκλησίας και την ιδέα ότι δεν χρειάζονται τα καλά έργα για τη σωτηρία μας, παρά μόνο η πίστη στη Λυτρωτική θυσία του Κυρίου και τίποτε άλλο!!!
• Ως προς τον Αγιασμό, υποστηρίζουν ότι το νερό δεν αγιάζεται, αλλά μένει απλό νεράκι και τίποτε περισσότερο!!!
• Πιστεύουν, ότι δεν ωφελούν τα μνημόσυνα, αν και στην Αγία Γραφή, αποδεικνύεται η ωφέλειά τους.
• Πάτησαν την υπερηφάνεια και την αλαζονεία, με άλλη υπερηφάνεια και άλλη αλαζονεία!!!
• Είναι διαιρεμένοι σε τριακόσιες και πλέον ομάδες, που η κάθε μία τους πρεσβεύει ό,τι θέλει ή ό,τι την βολεύει!!!

Οι αιρετικοί πεντηκοστιανοί

Οι Πεντηκοστιανοί βρίσκουν επηρεάζουν κι εκμεταλλεύονται αφελείς να τους ακολουθήσουν στις κακοδοξίες τους. Ισχυρίζονται, ότι έχουν... ήδη λάβει την αιώνια ζωή!!

Θεωρούν την Αειπάρθενο Υπεραγία Θεοτόκο... απλή γυναίκα, τη στιγμή που:
1. Ο Αρχάγγελος του ουρανού την αποκάλεσε Κεχαριτωμένη.
2. Η μητέρα του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου και Βαπτιστή, την απεκάλεσε Ευλογημένη
3. Οι Άγιοι και σοφοί Πατέρες συνέθεσαν εξαίσιους Ύμνους και Ευχές προς τη Θεοτόκο.

Για τους αιρετικούς Ατβεντιστές
Οι Αντβεντιστές είναι διαιρεμένες ομάδες των προγόνων των Χιλιαστών και:
• Τιμούν το Σάββατο αντί της Κυριακής.
• Καθορίζουν - κάθε «λίγο και λιγάκι» - την ημέρα της Δευτέρας Παρουσίας του Κυρίου και φυσικά διαψεύδονται.
• Σατανοδιδάσκουν, ότι ο Χριστός ήταν απλός άνθρωπος και ότι είχε σώμα αμαρτωλό!!!
• Δεν πιστεύουν στην Αγία Τριάδα, τη Θεότητα του Αγίου Πνεύματος, στην Αειπάρθενο Υπεραγία Θεοτόκο, στους Αγίους, στην αθανασία της ψυχής, στη νηστεία, στην ύπαρξη κόλασης και στην βασιλεία των ουρανών!
• Πιστεύουν, ότι όλες οι Χριστιανικές Εκκλησίες εξουσιάζονται από τον... διάβολο!

Για τους αιρετικούς Βαπτιστές
Οι Βαπτιστές να βαπτίζουν δημόσια, μόνον ενήλικες, διότι δεν αναγνωρίζουν τον Νηπιοβαπτισμό και θεωρούν όλους τους άλλους χριστιανούς... αβάπτιστους.

Για τους αιρετικούς Διαμαρτυρόμενους
Οι Διαμαρτυρόμενοι αρνούνται την παράδοση και την παρθενία της Θεοτόκου, δεν δέχονται την Ιεροσύνη, τις εικόνες, τα μνημόσυνα, τα άγια λείψανα, τις εορτές (παρά μόνο τις Δεσποτικές και τις Κυριακές) και το Σταυρό του Κυρίου και δεν προσκυνούν το Ευαγγέλιο.

Για τους Μωαμεθανούς
Οι Μωαμεθανοί πιστεύουν σε ένα κράμα Ιουδαϊκών και χριστιανικών θεωριών.
Μπορεί να γνωρίζουν τα πάντα για το ποδόσφαιρο, για τα πετρέλαια και για το φαγητό, αλλά δεν έψαξαν ποτέ να βρούν από που προέκυψε η θρησκεία σας. Από που πηγάζει.

Διότι, αν έψαχναν, θα έβρισκαν ότι ο Μωάμεθ, ανέμειξε χριστιανικές και ιουδαϊκές διδασκαλίες, με αραβικές θρησκευτικές παραδόσεις κι έφτιαξε τον Μωαμεθανισμό, που δε μπορεί να ανταποκριθεί στη θρησκευτικότητα των ανθρώπων, διότι είναι ένα ανθρώπινο κατασκεύασμα, που επικράτησε με τη φωτιά και το σίδερο και δε μπορεί να είναι η αληθινή θρησκεία.

Έπρεπε και πρέπει να μάθουν ότι το Κοράνι περιλαμβάνει τα 3/4 της Παλαιάς Διαθήκης!

Για τους Ινδουϊστές(Βραχμανιστές)
Πιστεύουν στον - χωρίς ιδρυτή - Ινδουισμό (Βραχμανισμό), που στηρίζεται στις ιερές γραφές βέδες, έχουν για δημιουργό τους τον Βράχμα, για συντηρητή τον Βινσού και για εξολοθρευτή το Σίβα και πιστεύουν - εκτός άλλων ειδωλολατρικών δοξασιών - στη μετεμψύχωση. Δηλαδή: Μηδέν από μηδέν, Μηδέν.

Για τους δυσδιάκριτους αιρετικούς
Δυσδιάκριτοι αιρετικοί με διάφορες κακοδοξίες είναι οι Γεδεωνίτες, οι Κουάκεροι, οι Μεθοδιστές, οι Μονοφυσίτες, οι Μεννωνίτες, οι Μορμόνοι, οι Επισκοπιανοί, οι Αγγλικανοί, οι Θεραπευτές, οι οπαδοί της Χριστιανικής Οργάνωσης Ειρήνης και πολλοί άλλοι.

Για τους "επιχειρηματίες" μοναχούς:
• Που ξέφυγαν από την εφαρμογή του Θεϊκού Προγράμματος.
• Που έγιναν «παιχνίδια των δαιμόνων» κι έκαναν τους Οίκους του Θεού, κερδο-σκοπικές επιχειρήσεις!!!
• Που ξέχασαν την έννοια του αληθινού μοναχισμού, που είναι η ασκητική ζωή, η πενία, η εξομολόγηση, η ανάγνωση της Αγίας Γραφής και άλλων ψυχοφελών βιβλίων, η αδιάλειπτος προσευχή, η μετάνοια, η καθαρότητα της καρδιάς, η ταπείνωση και η κοινωνία και θέα του Θεού.
• Που δίνουν δικαιώματα στους αιρετικούς λύκους, για οποιεσδήποτε παρατηρήσεις ή απαιτήσεις.
• Που έγιναν αδρανείς, ράθυμοι κι έχασαν την αξία και την αίγλη του αγγελικού πολιτεύματος.

Για τους σχισματικούς μοναχούς και ιερείς
Αποφεύγετε τους τσαρλατάνους αγύρτες, «ξέμπαρκους», καθηρημένους, σχισματικούς, ανίερους, ακέφαλους, νεωτεριστές, αυτοχειροτονηθέντες κληρικούς, Μοναχούς και λαϊκούς, ψευδοχριστιανούς και ψευδοπροφήτες, που αποπροσανατολίζουν και φοβίζουν τον λαό, διδάσκοντες διδασκαλίες, αντίθετες με τη διδασκαλία της Αγίας Γραφής και των Πατέρων της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας.

Ελέγξτε πρώτα σε ποιά Εκκλησία πάτε και αν ο ιερέας είναι κανονικά χειροτονημένος και διδάσκει μέσω της Αγίας Γραφής και της Ιεράς Παράδοσης.

Πρέπει να ξεσκεπάσετε όλους τους...«ξέμπαρκους» καιροσκόπους, φιλόδοξους, ιδιοτελείς μη χρισμένους κληρικούς και μοναχούς που:
• Φοράνε υποκριτικά το ράσο του ζηλωτού των Πατρικών Παραδόσεων.
• Δίνουν το δικαίωμα σε όλους να τους κατηγορούν και να ονομάζουν χλευαστικά «σχισματική», την Εκκλησία του Θεού που την απέκτησε δια του Ιδίου Αυτού Αίματος.
• Είναι μόνο κατ’ όνομα παλαιοημερολογίτες, χλιαροί, ασεβείς και κοροϊδεύουν πρώτα τον εαυτό τους, μετά το λαό και τον Θεό.

Δυστυχώς δεν ανήκουν πουθενά και οι λέξεις:
• Εκκλησία του Χριστού,
• Ιερά Παράδοση,
• Ιεροί Κανόνες της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας,
είναι ξένες γι' αυτούς και αν δε δείξουν έμπρακτα, ότι είναι ποιμένες της Ορθοδόξου Εκκλησίας, την Εκκλησία, που δεν άλλαξε την Ιερά Παράδοση και τους Ιερούς Κανόνες, θα εισπράξουν την αιώνια κόλαση εκεί που πραγματικά η φωτιά δεν σβήνει και το σκουλήκι δεν πεθαίνει.

Για τις διαιρεμένες ομάδες των Ορθοδόξων Εκκλησιών
Επιτέλους τέλος, σε όλους εσάς τους κληρικούς κι επισκόπους, που είστε χωρισμένοι σε ομάδες και δεν καταλάβατε, ότι σας κορόιδεψε ο διάβολος, αφού έβαλε μπροστά σας τα εμπόδια του εγωισμού, της κενοδοξίας και της απληστίας.

Όλοι θέλετε να γίνετε δεσποτάδες - φτάσατε στο σημείο να είστε περισσότεροι εσείς οι δεσποτάδες από τους απλούς κληρικούς - για ν’ απολαμβάνετε δόξα, τιμές, υλικά αγαθά και χρήμα και πραγματικά δεν καταλαβαίνω, ποια είναι η διαφορά σας από τους άλλους ανθρώπους, τους οποίους, όλοι εσείς ονομάζετε αμαρτωλούς.

Ο Θεός κατέβηκε στη γη κι έπλυνε τα πόδια των ανθρώπων κι εσείς δε μπορείτε να σκύψετε λίγο και να γίνετε ταπεινοί (όταν γίνεται θεομηνία και φυσάει δυνατά ο αέρας, τα μικρά δενδρύλλια λυγίζουν και σώζονται, ενώ τα μεγάλα δένδρα ξεριζώνονται).

Έχετε την ευκαιρία ακόμη και τώρα - λίγο πριν τη Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού - να ταπεινωθείτε, να δείξετε τα καλά σας έργα και να νουθετήσετε σωστά το ποίμνιο, που σας εμπιστεύθηκε.

Να θυμάστε, ότι η ευκαιρία μπροστά έχει μακριά μαλλιά και πίσω είναι καραφλή.

Αρπάξτε την τώρα, που περνάει μπροστά σας, διότι μετά - την ώρα της Μεγάλης Κρίσης - δε θα μπορείτε να την πιάσετε.

Για τους αμαρτωλούς Ιερείς και Μοναχούς
Eπιτέλους τέλος και σε σας τους θρασείς κλέφτες και πόρνους ιερείς και μοναχούς που με τα παμίαρα έργα σας απομακρύνατε το ποίμνιο από την Εκκλησία του Χριστού που την απέκτησε δια του Ιδίου Αυτού Αίματος.

Φτάσατε στο σημείο να κλέβετε την Εκκλησία και παράλληλα να… σκεπάζετε τα μάτια της Παναγίας μας για να μη σας βλέπει!!!

Φτάσατε στο σημείο να καλείτε πρόσωπα σε ρόζ τηλεφωνικές γραμμές, για να ικανοποιήσετε τις φύσει ή παρά φύσει ανώμαλες ορέξεις σας.

Η λέξη αίσχος είναι μικρή κι ανίκανη να παρουσιάσει το μέγεθος της αμαρτίας σας.

Πώς θα σταθείτε ΟΡΕ μπροστά στον Κριτή Χριστό;
Πώς τολμάτε ΟΡΕ να ετοιμάζετε την Θεία Κοινωνία;
Πώς αποφασίζετε ΟΡΕ να εξομολογείτε το ποίμνιο;

Όλα αυτά βλέπουν οι αιρετικοί κι έχουν μπεί μέσα στο «μαντρί» κι έχουν «φάει» τα «πρόβατα». Γι’ αυτό λειτουργείτε σε άδειες εκκλησίες!!! Γι’ αυτό πολλοί χριστιανοί εξομολογούνται στις… εικόνες (που φυσικά δεν είναι καθόλου σωστό, αφού υπάρχουν σεβάσμιοι Ιερείς και Ιερομόναχοι για τα Μυστήρια της Εκκλησίας του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού).

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά αποτρέψατε κι όσους χριστιανούς ήθελαν να αφιερωθούν στον Θεό και να γίνουν μοναχοί ή κληρικοί.

Ουαί σε σας που είστε χειρότεροι από τον Ιούδα τον Ισκαριώτη. Διότι εκείνος πρόδωσε τον Χριστό μία μόνο φορά, ενώ εσείς με τα παμίαρα έργα σας, τον προδίδετε συνέχεια.

Είστε παραδείγματα προς αποφυγή.

Αν δεν συνέλθετε από τα πάθη της ύλης… θα παίζετε «μπάλα» στο «πρωτάθλημα της κόλασης» με «διαιτητή» τον διάβολο, με συμπαίχτες όλους τους όμοιούς σας και θά ‘χετε για «γήπεδο» την φωτιά και τα σκουλήκια!!!

Αν δεν μετανοήσετε, δεν εξομολογηθείτε, δεν κοινωνήσετε και δεν προσευχηθείτε για όλα αυτά που κάνετε… θα πάρετε το πρωτάθλημα και το κύπελο της κόλασης!!!

Είναι σίγουρο.

Για τους αδιάφορους ιερείς και μοναχούς 

Επιτέλους τέλος, στους κρυφοδαγκανιάρηδες οικουμενιστές, που θέλουν να μας «μαντρώσουν» στην αδιαφορία της Πίστης, σ’ αυτήν την αντίχριστη προσπάθεια, που επιδιώκει να ανακατέψει την αληθινή πίστη με τις χριστομάχες αιρέσεις, σ’ αυτό το ωραιοποιημένο σύνθημα της ενώσεως: «διάλογος της αγάπης».

Εσείς οι αδιάφοροι - για τίς αλήθειες της Ορθοδοξίες - Ιερείς και Μοναχοί πρέπει να κοιτάξετε πρώτα τη σωτηρία των ψυχών και την ανασυγκρότηση της Μίας Αγίας και Αποστολικής Εκκλησίας, κάτω από τη σημαία του Χριστού, διότι οι εχθροί έχουν πληθύνει, οι κίνδυνοι έχουν πολλαπλασιαστεί και η υπομονή του Θεού - αν κρίνουμε από τα διάφορα σημεία των καιρών - φαίνεται ότι εξαντλείται.

Σταματήστε να κάνετε τις εκκλησίες οίκους εμπορίου, να λυμαίνεστε κι εσείς τον λαό του Κυρίου, παίρνοντας συνέχεια χρήματα βάσει… τιμοκαταλόγου για όλα τα Μυστήρια της Εκκλησίας που εκτελείτε (οι τράπεζες της Ελβετίας είναι γεμάτες από τις καταθέσεις σας και η δραχμούλα ή τα cents της γριούλας έγινε …λίρα χρυσή για τη φιλαργυρία σας), τη στιγμή, που η εντολή από τον Κύριό μας, ήταν σαφής:

«Δωρεάν ελάβατε, Δωρεάν δότε»

Ξεχάσατε μήπως, ότι οι θησαυροί είναι στον ουρανό; Ο Θεός, έχει ήδη αποστρέψει το πρόσωπό Του από σας! Κι ο λαός θέλει να βλέπει:
• Έργα πίστης, αγάπης, αρετής, δικαιοσύνης
• Κληρικούς και μοναχούς αδύνατους από τις συχνές νηστείες, τις γονυκλισίες και τη διάδοση του Ευαγγελίου «από σπίτι σε σπίτι» κι όχι κληρικούς η μοναχούς ή αντιπροσώπους της εκκλησίας με χοντρά πρόσωπα και χοντρές κοιλιές σαν μπαλόνια παραφουσκωμένα από την ασταμάτητη γαστριμαργία.

Ξυπνάτε και σταματήστε να:
. Κάνετε υπακοή, στους ανίκανους εκκλησιαστικούς ηγέτες σας κι όχι στο Θεό.
• Είστε «κοιμισμένα λιοντάρια».
• Προδίδετε την Ορθόδοξη Εκκλησία και την Πατρίδα μας.

«Ξυπνάτε» επιτέλους όλοι εσείς οι μισθωτοί «παπικοποιμένες», που «παίζετε» σαν τα ανόητα παιδάκια με τα ημερολόγια και άλλες φορές, πηγαίνετε με το νέο (όταν πρόκειται για ακίνητη εορτή) και άλλες φορές με το παλαιό (όταν είναι κινητή εορτή ή το Πάσχα), καταργώντας ακόμη και νηστείες και πολλές φορές, μη γνωρίζοντες ποιο ευαγγέλιο να διαβάσετε (επειδή έτσι γιορτάζετε δύο αγίους) κι έχετε χάσει τόσο πολύ τον «Μπούσουλα», που πρώτα βαπτίζετε τον Ιησού Χριστό στον Ιορδάνη και μετά από λίγες ημέρες γιορτάζετε τη... Γέννησή Του!

Επιτέλους «ξυπνάτε» όλοι εσείς, οι… παραμορφωμένοι διανοούμενοι της κρατικής εκκλησίας του νέου ημερολογίου και οι "ουνιτίζοντες" Αρχιεπίσκοποί σας, που όχι μόνο δεν είχατε αντίρρηση, αλλά διευκολύνατε το λύκο-Πάπα να μπει στο μαντρί αδιαφορώντας για τις εκκλήσεις του Κοσμά του Αιτωλού, που έλεγε: «τον Πάπα να καταράσθε».

Επιτέλους «ξυπνάτε» όλοι εσείς, οι κατ’ επάγγελμα αμφισβητίες «Προοδευτικοί Ιερείς», που κάποτε ανοίξατε την κερκόπορτα για να καταστραφεί η «Άμπελος» και τώρα ανοίξατε διάπλατα τις «πύλες του κάστρου» της Ορθοδοξίας στον αιρεσιάρχη Πάπα κι είστε έτοιμοι να προδώσετε τους Ιερούς Κανόνες και την Ιερά Παράδοση.

Ο Πάπας ήλθε για να μείνει!!! Η στραγγαλιστική λαβή των παπικών συσφίγγεται. Κι εσείς κοιμάστε ακόμη!!! Ξυπνάτε διότι η ασκούμενη εκκλησιαστική πολιτική... «μπάζει», χωλαίνει. Αφήστε τις αφόρητες κι εξωφρενικές υποκρισίες, τις τακτικές των ελιγμών, των δολιχοδρομιών και της παραπλάνησης του πιστού λαού!!!

Βροντοφωνάξτε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ στο δύσμορφο, απαίσιο και φαρισαϊκό παπισμό, διότι είναι η αίρεση, η ανάμιξη στα πολιτικά και στρατιωτικά, η υποκρισία, η διπλωματία, το ψέμα, ο επεκτατισμός, ο εωσφορικός εγωισμός και η αλαζονεία, η δολιότητα, η πονηριά, η εξαγορά των Ορθοδόξων πιστών με το χρήμα, η διαστροφή της αλήθειας, η πλάνη, το σκοτάδι, ο δήθεν επανευαγγελισμός και η δήθεν ιεραποστολή και η προστασία των πιστών.

Πείτε επιτέλους τέλος στον Παπισμό, που:
• Αντί να ευλογεί, …μουντζώνει!!!
• Μετατράπηκε σε κοσμική εξουσία και σε διπλωματικό σώμα, στο κράτος του Βατικανού, το οποίο επηρεάζει - άλλοτε στο παρασκήνιο και άλλοτε στο προσκήνιο, άλλοτε στο εμφανές και άλλοτε στο αφανές - όλες τις κυβερνήσεις των κρατών.
• Με την πρόφαση του επανευαγγελι-σμού, μπαίνει ακάθεκτος και αρπακτικός με το δούρειο ίππο της Ουνίας, σε όλες τις Βαλκανικές χώρες των Ορθοδόξων.
• Είναι κρυμμένος, πίσω από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Αμερική.
• Έστειλε οχτακόσια εκατομμύρια (800.000.000) δρχ στον Κροατικό στρατό για την αγορά όπλων, τα οποία θα εχρησιμοποιούντο εναντίων των Ορθοδόξων Σέρβων.

Πείτε επιτέλους τέλος στον Παπισμό, που:
• Είναι ολόκληρη η προσωπικότητα του ψεύδους και της υποκρισίας.
• Εξουσιάζει όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σε όλη την Οικουμένη.
• Παρουσιάζεται δήθεν ως θρησκεία, ως ευλάβεια, ως προσευχή στα «μάτια» των λαών της γης, ενώ συμφύεται και αναμιγνύεται με όλους τους άθεους, Εβραίους, Μουσουλμάνους, Ινδουιστές, Βουδιστές, μασόνους, Σιωνιστές, Μάγους κ. α και κτυπά όλα τα Ορθόδοξα έθνη.
• Είναι η μέγγενη της παγκοσμιοποίησης και του εκσυγχρονισμού της εγκατάλειψης, της ορθοδόξου πνευματικής ιδιοπροσωπείας και ταυτότητας.
• Είναι η καιροφυλακτούσα πονηρή αλεπού, η ρίζα, το θεμέλιο και η βάση κάθε απολυταρχίας και δικτατορίας.
• Είναι η επαίσχυντος και αντιχριστιανική σύγχρονη σταυροφορία των σταυροφόρων-σταυροκτόνων του παπισμού που αρπάζει, καταστρέφει ναούς και σκοτώνει ανθρώπους, επειδή αρνούνται τον παπισμό.
• Είναι η παραμόρφωση της Αποστολικής Πατερικής Εκκλησίας, που αγνοεί ότι έχασε τη σφραγίδα του αληθινού χριστιανισμού και τη δωρεά του Αγίου Πνεύματος.
• «Γέννησε» όλους τους κενούς και σάπιους καρπούς όπως την «ιερά εξέταση», το κονκορδάτο, την κοσμική εξουσία, την Ουνία και τις τυχοδιωκτικές σταυροφορίες, που λεηλάτησαν τα μνημεία της Ρωμιοσύνης και διέλυσαν την Βυζαντινή μας αυτοκρατορία, για να απελευθερώσουν δήθεν τους Άγιους Τόπους και την Ανατολή από τους βαρβάρους.

Πείτε επιτέλους τέλος στο κακέκτυπο κρατίδιο του Βατικανού, διότι δεν είναι εκκλησία, αλλά πολιτικο-οικονομικό εξουσιαστικό σύστημα και στην παπική επίθεση, που γίνεται πλέον με την Τηλεόραση, τον Τύπο, τα Όπλα και την Ουνία, με όλα δηλαδή τα ιδεολογικά, αιρετικά και τεχνολογικά μέσα.

Πείτε επιτέλους τέλος στους νεοεποχικούς συνεργάτες του Πάπα, που:
• Είναι αποκομμένοι από την Αλήθεια.
• Δε μπορούν να δουν το εκτυφλωτικό φως της Ορθοδοξίας και να καταλάβουν, τι σημαίνει ανόθευτη πίστη.
• Αγνοούν την ιστορία και
• Δεν έχουν αποστολική διαδοχή, Ιεροσύνη και αγιαστικά μυστήρια.

Για τους "ουνιτίζοντες" ορθοδόξους

Γιατί «ουνιτίζετε» μερικοί ηγετίσκοι της Εκκλησίας του Θεού του Ζώντος, και συμβάλλετε στην αφαίμαξη της περιουσίας του Ελληνικού Λαού και την κατασκευή του «Νέου Δούρειου Ίππου», με το ν’ αποδέχεστε Εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρώ από τα Κοινοτικά Πλαίσια Σαθρο-Στήριξης, για δήθεν ανθρωπιστικά έργα; Το τυρί το είδατε, τη... φάκα όχι; Με αυτά τα λεφτά, αγοράζουν οι αιρετικοί την άλωση της Εκκλησίας του Χριστού μας. Είναι κανείς ηλίθιος σήμερα να... χαρίζει λεφτά; Μήπως κοιμάστε ή κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε; Χρησιμοποιείστε τα χρήματα που έχετε ήδη. Μην αποθηκεύετε τίποτε. Σε λίγο «μπαίνει» και το χάραγμα παντού. Εσείς πως θα χρησιμοποιείτε τα χρήματα πλέον; Εμείς πρέπει να σας μιμηθούμε; Τι θα κάνετε; Θα πάρετε το χάραγμα; Ο καιρός όμως - της Δευτέρας Παρουσίας του Κυρίου μας - έφθασε! Μόνο οι ουράνιες καταθέσεις πρέπει να σας ενδιαφέρουν - όπως όλους μας - κι όχι οι επίγειες.


Δείξτε στο λαό, τι πρέπει να αντιπροσωπεύετε κι όχι το πόσο χοντροί ή πλούσιοι μπορείτε να γίνετε. Σταματήστε τις αλλαγές ωραρίου, γλώσσας και ήχου, που εφαρμόζετε στη Θεία Λειτουργία. Και κόψτε τα ανόητα γέλια, τα ανέκδοτα, τις φλυαρίες, τις κάθε γιορτές και τα πανηγύρια και τις ανήκουστες νουθεσίες του τύπου: «ελάτε... όπως θέλετε στην Εκκλησία του Θεού», που δεν ταιριάζουν σε Ιερείς και Ιεράρχες, που έχουν αναλάβει να νουθετήσουν τον λαό και να διεκπεραιώσουν το Θεϊκό Πρόγραμμα. Τι νουθεσία νομίζετε, ότι προσφέρετε στο λαό με τα ανέκδοτα; Όταν κινδυνεύει το καράβι, ή το σπίτι σου, ή η οικογένειά σου δε γελάς, δεν λες ανέκδοτα στους γύρω σου. Τι νομίσατε Παπικοποιμένες, ότι είναι το Σπίτι του Θεού και προσκαλείτε τους πάντες να το επισκεφθούν ως έλαχε; Όταν σε καλεί ο Κύριος στο σπίτι Του, εσύ δε μπορείς να καλείς τον οποιονδήποτε με οποιαδήποτε ενδυμασία. Δυστυχώς προσεύχεστε στον Κύριο με το στόμα και τα χείλη, αλλά η καρδιά σας απέχει πολύ μακριά από Εκείνον. Μάταια το σέβεστε, αφού διδάσκετε διδασκαλίες και συμφωνείτε με «εντάλματα» ανθρώπων.

Επιτέλους αλλάξτε... «τροπάριο». Αφήστε τις δεξιώσεις, τις άσκοπες επισκέψεις, τις συμπροσευχές με αναθεματισμένους αιρετικούς, το «γλύψιμο» που κάνετε στον Πάπα, αλλάξτε... τροπάριο και δώστε χρόνο και σημασία στο λαό. Επισκεφθείτε τον λαό στο σπίτι του, στη δουλειά του. Παντού.

Τι κάθεστε και «τσαμπουνάτε» διάφορα άσχετα πράγματα, βάζετε άχρηστη ή άσεμνη μουσική από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, που διαθέτετε και προωθείτε το... Εβραϊκό και ανύπαρκτο ΕΥΡΩ; Είναι σαν να μιλάτε στην οικογένειά σας για το πόσο όμορφα ρούχα τους αγοράσατε εκείνη την ημέρα, ενώ την ίδια στιγμή το σπίτι που μένει η οικογένειά σας πήρε φωτιά. Για τα όμορφα ρούχα θα συνεχίσετε να μιλάτε ή θα πάτε να σβήσετε τη φωτιά να σώσετε την οικογένειά σας; Μουσική θέλουμε να ακούμε ή σημαντικά λόγια αφύπνισης, για τα επερχόμενα γεγονότα και τον κίνδυνο, που διατρέχουμε σαν χριστιανοί ορθόδοξοι;

Επιτέλους, μιλήστε για πιο σημαντικά πράγματα κι όχι ιστοριούλες και ανεκδοτάκια, τη στιγμή - που απ’ άκρη σ’ άκρη - όλος ο κόσμος καίγεται! Και δώστε την ευκαιρία στον ορθόδοξο λαό, που θέλει να εκφραστεί, να μιλήσει ελεύθερα μέσα από τις εκπομπές σας, για ν’ ακούσετε τι θέλει. Κι αφήστε τη δήθεν ελεημοσύνη και βοήθεια που δίνετε. Στον φτωχό θα δώσεις μία, δύο... πέντε... δέκα... χίλιες φορές ελεημοσύνη και φαγητό. Επιτέλους, μάθετε τον φτωχό να ψαρεύει, για να τρώει ψάρι μια ζωή!!! Μαζί με την ελεημοσύνη που του δίνετε, καλλιεργείστε του και την ελπίδα στο Θεό. Μάθετέ τον να προσεύχεται συνέχεια στον Τριαδικό Θεό. Δε γνωρίζετε ότι η προσευχή είναι η μεγαλύτερη ελεημοσύνη στον κόσμο;

Λόγω της συνεχούς αδιαφορίας σας εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα και παρέσυραν πολλούς ορθοδόξους στην πλάνη, πάρα πολλές αιρέσεις. Μεταξύ αυτών:

• Η Δυτική Παπική Εκκλησία, που έχει στην Ελλάδα πάνω από …εκατόν πενήντα (150) εκκλησίες, δεκαέξη (16) ανδρικά μοναστήρια και είκοσι (20) Φραγκοκαλογριών, μέσω των οποίων εξάγουν προπαγάνδα.
• Οι Ουνίτες που έχουν πέντε (5) εκκλησίες, Επίσκοπο, Ιεροσπουδαστήριο «όσιος Θεολόγος» και το Νοσοκομείο «Παμακάριστος».
• Η Εκκλησία των Διαμαρτυρομένων
• Η Γερμανική Ευαγγελική Εκκλησία.
• Η Αγγλικανική Εκκλησία.

Εσείς οι «ουνιτίζοντες» ηγετίσκοι πιστεύετε ότι ο Λαός δεν καταλαβαίνει, ότι κινείστε και παίρνετε εντολές από τα ίδια διεθνή κέντρα του διεθνούς Σιωνισμού και της σατανικής Νέας... Αταξίας Πραγμάτων;

Μήπως ο θεός του κόσμου τούτου σας τύφλωσε το νου;
Τι σχέση έχει η Ορθοδοξία με την αίρεση;
Τι σχέση έχει η δικαιοσύνη με την ανομία;
Τι σχέση έχει το φως με το σκοτάδι;
Τι σχέση έχει ο πιστός με τον άπιστο;
Τι σχέση έχει ο Χριστός με τον Μωάμεθ, τους μάγους και τον Βούδα;
Τι σχέση έχει ο ναός του Θεού με τα είδωλα;
Τι σχέση έχει η αλήθεια με το ψέμα;
Τι σχέση έχει η Εκκλησία του Θεού με την ειδωλολατρεία, τον παχυλό υλισμό και τη σαρκολατρεία;
Τι σχέση έχει η αγνότητα με την ανηθικότητα;
Τι σχέση έχει η πίστη στον Τριαδικό Θεό, με τη μαγεία και τη σατανολατρεία;

Ομοζυγείτε με τους άπιστους και δεν αποχωρίζεστε τους παπικούς!!!

Μας μιλάτε επίσης, για διαίρεση της Ορθοδόξου Εκκλησίας!!! Για ποια διαίρεση μας μιλάτε; Είναι η Εκκλησία του Χριστού τεμαχισμένη σε ομολογίες ή σε κομμάτια; Το θέλημα του Θεού είναι να είμαστε όλοι ΕΝΑ, αλλά οι αιρετικές διαφορετικές κοινότητες δε μπορούν να γίνουν ΕΝΑ.


Χίλια ποτήρια γεμάτα νερό, που μπαίνουν σ’ ένα άδειο βαρέλι είναι: ΕΝΑ βαρέλι με νερό ενώ... Χίλια ποτήρια με λίγο χυμό πορτοκάλι, λίγο χυμό λεμόνι, λίγο γάλα, λίγο καφέ, λίγο κρασί, λίγο νερό, λίγη κολόνια, λίγο βενζίνη, λίγο ουίσκι, λίγο πετρέλαιο, κ.ά., που μπαίνουν σ’ ένα άδειο βαρέλι είναι ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΕ. ΕΝΑΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ!

Είναι ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΕ !!!

Διότι δεν ενώνονται!

Μήπως ο Πάπας, έκανε έστω και μία υποχώρηση στα δογματικά και στα κανονικά ζητήματα, που καινοτόμησε μετά τις δεκαετίες ψευτοδιαλόγων; Αφού η παλαιότερη και η νεότερη ιστορία του Έθνους μας μαρτυρούν με πλείστες αποδείξεις και παραδείγματα ότι οι Πάπες εργάστηκαν πάντα κατά της Ελλάδας, κατά του Ελληνισμού και κατά της Ορθοδοξίας κι αφού κι ο τελευταίος Πάπας παραμένει ανυποχώρητος, αμετακίνητος και αμετ-ανόητος στα αιρετικά του φρονήματα για ποιο λόγο συνεχίζετε τους διαλόγους μαζί του;

Πατριδοκαπηλείτε, όταν μας μιλάτε για χαμένες πατρίδες και φαίνεστε ανιστόρητοι ή ξεχασιάρηδες και δεν θυμάστε ότι η Κωνσταντινούπολη έπεσε, όταν απέσυρε τη συμμαχία και τη σκέπη του ο Θεός, διότι την 12η Δεκεμβρίου του 1452, έγινε συλλείτουργο με τον παπικό καρδινάλιο Ισίδωρο μέσα... στην Αγία Σοφία!!!

Πλανάσθε, διότι διαβάζετε «τας Γραφάς», αλλά δεν εννοείτε ούτε «τας Γραφάς», ούτε την Ελληνική Ιστορία, που μιλάει για την - με θεία νεφέλη - προστασία της Υπερμάχου Στρατηγού, της - παρ’ όλες τις σταυροφορίες - αποδυναμωμένης Κωνσταντινούπολης.
Επιτέλους, πέστε μας:
• Τι απέδωσαν οι ανίερες συναντήσεις, το κάλεσμα των πνευμάτων και οι συμπροσευχές στην Καμπέρα ;
• Ποιόν Θεό καλούσατε εκεί πέρα;

Ήθελα να σας ρωτήσω σοβαρά: Τι πιστεύετε για τον αλάθητο Πάπα;

• Μήπως ζήτησε ουσιαστική συγγνώμη;
• Μήπως ξαναβαπτίσθηκε και παραιτήθηκε από πάπας για να επανέλθει στους κόλπους της Εκκλησίας του Χριστού;
• Μήπως άλλαξε τα αιρετικά του φρονήματα;
• Μήπως τώρα είναι Εκκλησία;
• Μήπως θα μας σώσει από τους εχθρούς μας;
• Μήπως θα μας φέρει πίσω, τα αδικοχαμένα παιδιά της Κύπρου μας;
• Μήπως θα φέρει πίσω, τα εκατομμύρια των νεκρών χριστιανών, που δολοφονήθηκαν εξ αιτίας του;
• Μήπως δε θα μεγαλώσει το σχίσμα βαθύτερα;
• Μήπως τώρα δε θα ζητήσει ανταλλάγματα;
• Μήπως τώρα δε θα ζητήσει να καταργήσει το άβατο του Αγίου Όρους;

Να σας πω εγώ τι πετύχατε με την τιμή που επεφυλάξατε στον Πάπα όλοι εσείς οι ουνιτίζοντες ηγετίσκοι;

Πετύχατε την... ατίμωση των Αγίων!!!

Ξέρετε ποια ήταν η αξία της συγγνώμης του Πάπα; Διαβάστε το παρακάτω ανέκδοτο και θα καταλάβετε.

Κάποτε, πήγε σε ένα δικαστήριο να δικαστεί ένας φονιάς, που σκότωσε τον πατέρα του και τη μητέρα του. Ξέρετε τι επικαλέστηκε για ελαφρυντικά στους δικαστές του; Ζήτησε... συγγνώμη και να τον λυπηθούν, διότι είχε μείνει... ορφανός!!!

Βγήκαν οι «λύκοι» και κατασπαράζουν τα «πρόβατα» κι εσείς ακόμη κοιμάστε;
Αν είναι έτσι, πέστε το σε μας να σας ξυπνήσουμε βροντοφωνάζοντας:

Ξυπνάτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! και

• Προμηθευτείτε Θάρρος, Αγιότητα και Αγνότητα βίου από το Χριστό, για να μη ντροπιαστείτε, λόγω της πνευματικής σας γυμνότητας.
• Ζητείστε να λάβετε από το Θεό, Aγιοπνευματικά κολλύρια, που περιέχουν φωτισμό αλήθειας, για να τα βάλετε στα «μάτια της ψυχής σας», ώστε να «δείτε» προς τους προφήτες και να μη πλανάσθε, ότι είστε σπουδαίοι.
• Διδάξτε σ’ εμάς τα ορθά κι όχι τα απατηλά, που ακυρώνουν τον Λόγο του Θεού.
• Μη μας μιλάτε κολακευτικά.
• Μη ξανασυναντήσετε ποτέ τον αιρεσιάρχη Πάπα..
• Αναλάβετε τις ευθύνες σας ενώπιον του Τριαδικού Θεού και του ποιμνίου, που σας εμπιστεύθηκε.
• Επουλώστε πληγές.
• Παρηγορείστε τον Λαό του Κυρίου.
• Αναπαύστε τις σκανδαλισθείσες συνειδήσεις του πληρώματος της Εκκλησίας και
• Αποκαταστήστε την κλονισμένη εμπιστοσύνη για να φύγει η λύπη που βαραίνει τις καρδιές όλων των Ορθόδοξων χριστιανών.
Έτσι όπως «βαδίζετε», εκθέτετε τους εαυτούς σας, το Έθνος, τον Λαό και την Εκκλησία του Χριστού και Θεού σας και Θεού μας.

Μήπως εσείς οι ουνιτίζοντες ηγετίσκοι παραδίδετε στον αντίχριστο:

• την Εκκλησία του Χριστού, που την απέκτησε δια του Ιδίου Αυτού Αίματος;
• τους κληρικούς;
• τους μοναχούς και
• το λαό του Κυρίου;

Λέω, μήπως;

Περιμένετε κάτι; Τι περιμένετε; Ο λαός πεινάει και υποφέρει. Σταματήστε να χαζογελάτε!
Κατανοήστε, ότι όλοι οι αιρετικοί αγωνίζονται εναντίον της Ορθοδόξου Εκκλησίας, με σκληρές-ανόητες κριτικές και με διεγέρσεις διχονοιών. Ο λαός περιμένει να δείξετε πόσο χριστιανοί είστε. Έχετε το λαό και το Χριστό. Φοβάστε ή είστε «ταγμένοι» αλλού;

• Όποιος δεν είναι με το Χριστό, είναι εναντίον Του.
• Όποιος δεν συνάγει με το Χριστό, σκορπίζει.
• Όποιος κοροϊδεύει τον λαό, είναι προδότης.
• Όποιος είναι προδότης - σαν τον Ιούδα - το μετανιώνει μετά, αλλά είναι αργά και
• Όποιος είναι αιρετικός, δε θα... τολμήσει να σταθεί μπροστά στον Κριτή Χριστό!!!

Κλείστε τη «βρώμικη πηγή», που βγάζει το δηλητήριο του Οικουμενισμού.

Βοηθήστε τον λαό, τη χώρα μας και την Εκκλησία του Θεού, την οποία απέκτησε, δια του Ιδίου Αυτού Αίματος και

Μαζέψτε τους θησαυρούς της Μίας Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας, που δωροσκορπίζετε στους αιρετικούς και τα καλά έργα της πίστης σας, διότι για να μπείτε στην βασιλεία του Θεού θα πληρώσετε «είσοδο».

Εκτός, αν έχετε σκοπό να... συγκυβερνήσετε με τον αντίχριστο, οπότε συνεχίστε το... «σκόρπισμα» και πείτε στους «ομοϊδεάτες» σας:

Καλή αντάμωση στην κόλαση,

αφού θα πάρετε σίγουρα «δωμάτιο με θέα» στο καλύτερο ξενοδοχείο της.

Αναγκαστικά θα σας κουνάμε το μαντήλι από μακριά και μετά πολλού οίκτου θα σας ευχόμεθα από βάθους καρδίας καλή κι αιώνια… ΝΥΧΤΑ!!!

Αδελφοί ορθόδοξοι χριστιανοί.

Εγώ συντάσσομαι με τον Χριστό και όχι με τους ουνιτίζοντες ηγετίσκους της Εκκλησίας

Εσείς με ποιόν συντάσσεστε;

Μήπως ήρθε η ώρα να γίνετε σκληροί απέναντι στους θεομπαίχτες και να ζητήσετε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την αλήθεια;

Μη πηγαίνετε σαν τα πρόβατα όλοι μαζί!

Μην ακούτε μόνο να σας λένε για την αγάπη του Χριστού. Ακούστε και για την μάχαιρα του Χριστού που θάρθει να την «βάλει» σε λίγο καιρό.

Ψάξτε κι εσείς την ΑΛΗΘΕΙΑ. Μη την περιμένετε μόνο από άλλους.

Υπάρχει η Αγία Γραφή και τα βιβλία των πατέρων της Εκκλησίας μας. Διαβάστε τα συνέχεια, ζητώντας από το Πνεύμα το Άγιο να σας καθοδηγήσει για να καταλάβετε τι συμβαίνει γύρω σας.

Για όλους εμάς τους ανεύθυνους Ορθοδόξους
Επιτέλους τέλος σε όλους εμάς τους υποκριτές, ασυγκίνητους, ανεύθυνους, ανίερους και δυσεβείς λαϊκούς ή κληρικούς, που μπαίνουμε μέσα στην Εκκλησία, στο χώρο λατρείας του Δημιουργού και Μοναδικού Τριαδικού Θεού και συμπεριφερόμαστε ανώριμα:

• Άλλοι πηγαίνουμε στην Εκκλησία λές και πηγαίνουμε σε νυφοπάζαρο!!!
• Άλλοι, λές κι είμαστε σπίτι μας!!!
• Άλλοι, λές κι είμαστε στην καφετέρια!!!

Κάποτε το σπίτι μας ήταν σαν Εκκλησία. Σήμερα η Εκκλησία είναι σαν το σπίτι μας. Κι όλα αυτά συμβαίνουν διότι έχουμε τραγική άγνοια - ΟΛΟΙ ΜΑΣ - της Αγίας Γραφής. Βαπτίζουμε χωρίς να κατηχούμε τον βαπτιζόμενο, χωρίς πνευματική προετοιμασία, χωρίς μετάνοια, χωρίς θεία εξομολόγηση! Ξεχάσαμε ότι στην Εκκλησία πηγαίνουμε κυρίως για την προσευχή και τη μετοχή στο Μυστήριο της Ζωής.

Είμαστε λίγοι, είμαστε και ασεβείς! Μπαίνουμε στην Εκκλησία και γελάμε, συζητάμε, κατα-κρίνουμε, ντυνόμαστε προκλητικά, χωρίς ευλάβεια και σεβασμό και χωρίς να συνειδητο-ποιούμε ότι στον Ναό μπαίνουμε για να συναντήσουμε το Δημιουργό Σωτήρα Χριστό και Θεό μας!!!

Κι οι έχοντες «τας φρένας… στας πόδας και τον Οικουμενισμό», παροτρύνουν τους νέους να πηγαίνουν στο Ναό του Θεού ΟΠΩΣ ΝΑΝΑΙ!!!

Δηλαδή:
• Οι κοπέλες ας έρχονται με «μίνι», με κολητό παντελόνι για να διαγράφονται τα οπίσθια ή με μισή μπλούζα για να φαίνεται η κοιλιά ή το στήθος τους!!!
• Τα αγόρια ας έρχονται με σκουλαρίκια στη μύτη και στο φρύδι, με ανοικτά πουκάμισα και το μάτι «γαρίδα» προς την πλευρά των κοριτσιών (να μεταφέρουμε την «μαρίδα της καφετέριας» στην εκκλησία του Χριστού).

Θού Κύριε φυλακί τω στόματί μου!!!

Διαβάζεται ο Απόστολος, όπου πρέπει να υπάρχει άκρα σιωπή κι όλοι δείχνουμε την αδιαφορία μας!!! Πολλοί ιερείς βγαίνουν με το θυμιατό στην ωραία πύλη για να θυμιάνουν θορυβωδώς και βλέπεις τον λαό να προσέχει περισσότερο τον θόρυβο του θυμιατού κι όχι τα σωτήρια λόγια του Αποστόλου. Άλλοι πάλι εκείνη την ώρα «βρίσκουν χρόνο» για ν’ ανάψουν κερί ή να μιλήσουν με τον διπλανό τους. Πολλοί ψάλτες - παίζοντας τον ρόλο του τραγουδιστή - ψέλνουν εγωϊστικά και επιδεικτικά θυσιάζοντας τον θεόπνευστο λόγο στο βωμό της μουσικής ή για λόγους αβροφροσύνης παραχωρούν τον Απόστολο σε κάποιο απροετοίμαστο, αδιάφορο, παρατυχόντα φίλο τους, που δεν γνωρίζει ούτε κάν τι διαβάζει!!!

Πού είναι η ευλάβεια, η πίστη, η σοβαρότητα και η πνευματική ζωή, όταν στο ιερό Βήμα που είναι το ιερό θυσιαστήριο, ο λειτουργός ιερέας τρέμει κυριολεκτικά και προσεύχεται; Μικρά παιδιάκια τα λεγόμενα «παπαδάκια» και νεαροί που «ντύνονται παπαδάκια» κουβεντιάζουν και γελάνε!!! Μερικοί άνδρες επειδή είναι φίλοι ή συγγενείς του ιερέα, επιμένουν να βρίσκονται ΜΕΣΑ στο Ιερό Βήμα!!! Γυναίκες που βοηθούν στην ευπρέπεια του ναού, μπαίνουν κι αυτές στο ιερό Βήμα, ενώ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ!

Στην κρισιμότερη στιγμή της Θείας Λειτουργίας κι έξω από το και μέσα στο ιερό Βήμα παρατηρείται αταξία:
Μέσα στο ιερό Βήμα την ώρα κατά την οποία το Θεανθρώπινο Σώμα και Αίμα Είναι πάνω στην αγία Τράπεζα, γίνεται θόρυβος για το αντίδωρο (το οποίο κανονικά πρέπει να δίδεται στο τέλος της Θείας Λειτουργίας), όπου:

• Τα παιδιά του ιερού σπρώχνονται, ποιό θα κρατήσει το πανέρι για το αντίδωρο και τα υπόλοιπα αρχίζουν να μασουλάνε το αντίδωρο!
• Ο ιερέας αφήνει την μνημόνευση της λειτουργικής φυλλάδας και την κατάνυξη που ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ τα αγιασθέντα Τίμια Δώρα, υποδέχεται τα πανέρια με το αντίδωρο και τα ευλογεί …πάνω από το άγιο Ποτήριο!!!
• Οι παρευρισκόμενοι στο ιερό λαϊκοί πλησιάζουν την αγία Τράπεζα να πάρουν αντίδωρο… ιδιαίτερης περιποίησης!!!
• Κάποιοι άλλοι - λειτουργούντες ή μη - παίρνουν ξεχωριστά τυλιγμένα αντίδωρα για τις οικογένειές τους ή για άλλα πρόσωπα.
• Κάποιος από τους επιτρόπους τρέχει να πάρει κι αυτός αντίδωρο για το παγκάρι.

Έξω από το ιερό Βήμα αρχίζει ο θόρυβος της ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ του «δίσκου» και η προετοιμασία των χριστιανών με τα ποικίλα νομίσματα για την «θυσία του Κάϊν ή του Άβελ».

Η περιφορά του δίσκου είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, διότι γίνεται την στιγμή που:

• Στην αγία Τράπεζα γίνεται το μεγάλο θαύμα, όπου ο άρτος και ο οίνος μεταβάλλονται σε Σώμα και Αίμα Χριστού.
• Μνημονεύεται ο επίσκοπος του τόπου, οι πιστοί, οι κληρικοί και λαϊκοί, οι ζωντανοί και οι πεθαμένοι.
• Όλοι οι συμπροσευχόμενοι καλούνται να μνημονεύσουν μυστικά όσους έχουν στο νού τους.
• Άγγελοι αοράτως περιφέρονται στον Ναό, κρατούν τον ουράνιο δίσκο της προσευχής, συλλέγουν τα ονόματα, που κάθε εκκλησιαζόμενος θυμάται και τα φέρνουν στο θρόνο του Θεού.
• Οι εκκλησιαζόμενοι αισθάνονται δυσφορία για τον δίσκο, αφού αφενός αποσπώνται από την προσευχή, αφετέρου μερικές φορές βρίσκονται σε αδυναμία να ρίξουν χρήματα στους δύο και τρείς και τέσσερις προτεινόμενους δίσκους και κοκκινίζουν από ντροπή ή εκνευρίζονται. Την προσφορά τους την θέλουν μυστική και κρυφή, όπως και πρέπει να είναι.

Άλλωστε:

o Ο Κύριός μας είπε να μη γνωρίζει η αριστερά τι ποιεί η δεξιά.
o Οικονομικά δεν ωφελείται το έργο της ενορίας διότι ο πιο φιλότιμος λαός της γής υπερπροσφέρει και για την ανέγερση και για την ευπρέπεια και για την καλή λειτουργία των Ναών.

Δυστυχώς ο χαρακτήρας της ορθοδόξου λατρείας και η μορφή του ορθοδόξου Ναού αλλοιώνονται. Χάνεται η πρωταρχική θέση της προσευχής και επικρατεί η κοσμική επίδειξη και το κουτσομπολιό. Επικρατεί η πανηγυρική ατμόσφαιρα. Γι’ αυτό πολλοί πιστοί καταφεύγουν στην Εκκλησία όταν αυτή είναι άδεια!!! Η επισημότητα καταργεί την αγιότητα. Ο Ναός δεν είναι πιά κατανυκτικός.

Αναντικατάστατα κομμάτια της Θείας Λειτουργίας αφαιρούνται!!!

Ο Εσταυρωμένος δεν είναι - σύμφωνα με την Παράδοση - ακριβώς πίσω από την αγία Τράπεζα. Η αγία Τράπεζα είναι γεμάτη από περιττά πράγματα. Ο επιτάφιος με τα μαραμένα από την Αγία Παρασκευή παραμένει για σαράντα ημέρες μέσα στην Εκκλησία και μάλιστα μερικοί Ναοί τον έχουν μέσα στην αγία Τράπεζα!!! Πότε όμως θα καταλάβουμε ότι η λατρεία μας είναι επινίκιος κι όχι επιτάφιος; Ο τάφος υπάρχει μόνον ως πειστήριο της Ανάστασης.

Η Θεία Κοινωνία που πρέπει να γίνεται ΣΥΧΝΑ, προτείνεται από μερικούς άσχετους και ακατήχητους να γίνεται κάθε μήνα ή τρείς φορές τον χρόνο ή να νηστεύουν πρώτα μία δυό μέρες και μετά να κοινωνούν!!! Οι πιστοί χριστιανοί όμως μπορούν να:

• Νηστεύουν ΟΛΕΣ τις νηστείες που ορίζει η Εκκλησία, χωρίς να συνδέουν τη νηστεία με την Θεία Κοινωνία.
• Κοινωνούν σε ΚΑΘΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, εφόσον δεν υπάρχει κώλυμα από σοβαρή πνευματική πτώση.

Τις ημέρες της Μεγάλης Τεσσαρακοστής και μάλιστα πρό του Πάσχα τρέχουν μερικοί να εξομολογηθούν δήθεν για να κοινωνήσουν. Δυστυχώς όμως ο χρόνος εξομολόγησης είναι πολύ λίγος και οι περισσότεροι απ’ αυτούς δεν φανερώνουν διάθεση ταπείνωσης και μετάνοιας κι αυτό που παίρνουν δεν είναι τίποτε άλλο από μια ψευδαίσθηση σωτηρίας!!!

Τα μνημόσυνα τελούνται - χάριν της «κονόμας» - ακόμη και τις …Δεσποτικές Εορτές!!! Και φυσικά τον πρώτο λόγο για το πότε και το πώς τον έχει το γραφείο κηδειών!!! Τα βαπτίσια και οι γάμοι μετατράπηκαν σε κοσμικά στέκια με γυμνές και ημίγυμνες, με γέλια και χασκόγελα και γίνονται ακόμη και την Μεγάλη Τεσσαρακοστή (δώσε τα τραλαλά που αρέσουν στο λαό, αρκεί όμως κι αυτοί να είναι συνεπείς προς τις οικονομικές «ενέσεις» προς την εκκλησία τους).

Ξυπνάτε ΟΡΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ και σταματήστε τις επιδείξεις και τις κοσμικότητες.
Βάλτε την Εικόνα του Χριστού ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΗ στην είσοδο των Εκκλησιών για να προσκυνείται ΠΡΩΤΟΣ ο Σωτήρας Χριστός.

Ξυπνάτε ΟΡΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ διότι ακόμη και τη ΚΥΡΙΑΚΗ ημέρα που ανήκει στον Θεό, την παραδίδουμε ΕΠΙΣΗΜΑ στον αντίχριστο. Όλες τις «δουλειές μας» την ΚΥΡΙΑΚΗ τις κάνουμε. Γι’ αυτό είμαστε σχεδόν όλοι φτωχοί και φυσικά σε λίγο καιρό ΠΑΜΦΤΩΧΟΙ!!! Διότι - όπως λέει κι ο Κοσμάς ο Αιτωλός - το κέρδος από την εργασία της Κυριακής ημέρας είναι αφωρισμένο και καταραμένο κι όσοι εργάζονται την Κυριακή βάζουν ΦΩΤΙΑ και ΚΑΤΑΡΑ στο σπίτι τους κι όχι ευλογία!!!

Ξυπνάτε εσείς οι "επιχειρηματίες" κληρικοί, διότι ΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΙ ΨΥΧΕΣ. Κι η δική σας ΨΥΧΗ φυσικά ΖΗΜΙΩΝΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ.

Παγκοσμιοποίηση και παπικοποιμένες
Λυπάμαι για όλους εσάς τους υποκριτές παπικοποιμένες, που κρατιέστε στην πλάνη κι έχετε φέρει το χριστιανικό λαό τόσο πολύ σε σύγχυση, που δε γνωρίζει ούτε πότε να εκκλησιαστεί, ούτε πότε να τιμήσει τον Κύριο και τις γιορτές των Αγίων Του, ούτε ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος.

Επιτέλους βρείτε χρόνο για τον λαό και μιλήστε του για όλα τα τεκταινόμενα σήμερα σ’ όλο τον κόσμο και τα δεινά, που μας περιμένουν, αν αποδεχθούμε τον παπισμό, το επερχόμενο 666 και την παγκοσμιοποίηση, αν δεν είστε Ανθέλληνες, Αντορθόδοξοι και Μασόνοι.

Γι’ αυτό γίνατε «ποιμένες». Για να «ποιμαίνετε» τα «πρόβατά» σας. Και πότε-πότε, να τρέχετε να διώχνετε τους «λύκους» που τους αφήσατε - χρόνια τώρα - να «λεηλατούν» το κοπάδι απ’ όλες τις μεριές. Έρχεται ο Αρχιποιμένας Ιησούς Χριστός. Τι και πόσα πρόβατα σας έμειναν για να του παραδώσετε;

Επιτέλους:
• Σταματήστε να συναναστρέφεστε κάθε λίγο και λιγάκι με πολιτικούς ή επιχειρηματίες ή διάφορους αιρετικούς και να... διαπραγματεύεστε έσοδα, δόξα και τιμές.
• Φέρτε πίσω τους πλανεμένους.
• Ξυπνήστε τις χριστιανικές ψυχές, να έρθουν στην Εκκλησία, διότι πυκνώνουν οι φάλαγγες του διαβόλου.
• Ανησυχήστε, για την αραίωση του εκκλησιάσματος, διότι φτάσατε στο σημείο, να λειτουργείτε σε άδειες εκκλησίες!!!
• Φέρτε πίσω τον λαό του Θεού του Ζώντος, διότι έρχεται η οργή Του.
• Παρατήστε την «κομψή» επιχειρηματολογία.
• Μη ματαιολογείτε, επ’ ωφελεία του οικουμενισμού.
• Δείξτε στον Ορθόδοξο λαό, τις πλάνες και τις πανουργίες των αντίχριστων.
• Καταγγείλτε - χωρίς ανάπαυλα - τις σκοτεινές δυνάμεις, τις αντίχριστες αιρέσεις και τους ξεπουλημένους, σ’ αυτές, προδότες.
• Μη στηρίζεστε πλέον στην ανεκτικότητα του Κυρίου.
• Βγείτε μπροστά - όλοι εσείς οι δειλοί - για να αναλάβετε τις τεράστιες ευθύνες σας.
• Μη διχάζετε άλλο τον Ελληνικό λαό.
• Μη βαθύνετε τις διαιρέσεις.
• Μη παίζετε «κρυφτούλι» πίσω από τις «πλάτες» του, διότι είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι και υπόλογοι απέναντί του και
• Στηθείτε αντιμέτωποι στο πνεύμα του αντίχριστου.

Λυπάμαι όλους εσάς τους παπικοποιμένες, που λετε ότι το Παλαιό Ημερολόγιο είναι το σωστό, αλλά ακολουθείτε το νέο παπικό.

Άς θυμηθούμε τι έγραφε ο εκλιπών Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος στο βιβλίο του στη σελίδα 104: «Αληθές οπωσδήποτε τυγχάνει ότι δεν συνέτρεχον σοβαροί εκκλησιαστικοί λόγοι προς τη διόρθωσιν του Εκκλησιαστικού ημερολογίου!!!» Ξέρετε τι ομολογούσε ο εκλιπών Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος; Ό,τι ομολογεί και ολόκληρη η ιεραρχία της καινοτόμου Εκκλησίας σου, που απέστειλε επίσημο εισήγηση, προς την αναμενόμενη «Μεγάλη» Σύνοδο: «ατυχώς ηγνοήθη η σώφρων φωνή του Πατριάρχου Ιωακείμ του Γ΄ και μ η δ ε ν ό ς εκκλησιαστικού λόγου σ υ ν ω θ ο ύ ν τ ο ς, διορθώθη το Ιουλιανόν Ημερολόγιον και η Εκκλησία δ ι η ρ έ θ η εις δεχομένας τη διόρθωσιν και απορρίπτουσας αυτήν».

Πείτε επιτέλους τέλος στις αποφάσεις των δυσεβών μασόνων ηγετίσκων της Ορθοδοξίας, που ξεγέλασαν τον Ελληνικό Λαό το 1923, που λόγω της αγραμματοσύνης και της μεγάλης δυστυχίας του, που του είχε προξενήσει η μικρασιατική καταστροφή δεν είχε την ικανότητα να αντιληφθεί και να ελέγξει αυτή την αυθαίρετη καταπάτηση των Εκκλησιαστικών Παραδόσεων.

Πείτε επιτέλους τέλος σ’ αυτούς τους σατανικούς ηγετίσκους, που έκαναν αυτή τη θεοκατάκριτο εορταστική διαφορά και «έσχισαν στα δύο», ακόμη και την Ελληνική Χριστιανική Οικογένεια - σε αλληλο-βριζόμενους παλαιοημερολογίτες και νεοημερολογίτες - αφού στο τραπέζι μέχρι σήμερα, η μεν νύφη τρώει γαλοπούλα ή... αρνάκι και πανηγυρίζει, ή δε πεθερά ξηροτρώει με ελιές και περιμένει τη Γέννηση του Ιησού Χριστού.

Εσείς οι «σοφοί» νεοπατέρες οικουμενιστές Χρυσόστομοι, Αθηναγόρες, Δημήτριοι, Χριστόδουλοι, Βαρθολομαίοι, ΣΙΑ-κωβοι και άλλοι, που εγκαταλείψατε δογματικά και παραδοσιακά τον «πατρικό οίκο» της πίστης και βγήκατε προς συνάντηση του «άσωτου» πάπα, για να συνφάγετε μαζί του τα «ξυλοκέρατα των χοίρων», είπατε ποτέ στον Ελληνικό Λαό, για το ξίφος του «Καίσαρος» και τη γλώσσα του «Αρείου», που χρησιμοποιήσατε στον τρομερό διωγμό εναντίον των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών; Πονηροί προβατόσχημοι Πατριάρχες και Αρχιεπίσκοποι, υποκριτές, απόγονοι των Φαρισαίων, είπατε ποτέ στον Ελληνικό Λαό για:

• Τις πολλές δολοφονίες που κάνατε,
• Τους Ορθόδοξους Ιερείς που ξυρίζατε,
• Τις εκκλησίες που σφραγίζατε και για
• Τα ιερά σκεύη και κειμήλια που καταστρέφατε;

Επιτέλους Νεοημερολογίτες - κληρικοί και αθεολόγητοι θεολόγοι: Αφήστε τα ψευδοφόρα συγγράμματά σας, που κυκλοφορούν αλαζονικά και ταράζουν τις ήρεμες συνειδήσεις των απλοϊκών ευσεβών και πείτε ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ στον Ελληνικό λαό, διότι την αξίζει.

Αφήστε τα πνευματικά, δολοφονικά, οικουμενιστικά κηρύγματα «συναδέλφωσης» και πείτε την αλήθεια, γι’ αυτούς τους ιερείς, που δέχθηκαν τη μεγάλη παρανομία της Εκκλησίας το 1923, που άλλαξαν το Ιουλιανό ημερολόγιο, ενέπαιξαν κι ειρωνεύτηκαν τον Ελληνικό Λαό.

Πείτε επιτέλους την αλήθεια στον Ελληνικό Λαό, για ποιο λόγο δεχθήκατε το Νέο Γρηγοριανό Ημερολόγιο, το οποίο επιστημονικά είναι λανθασμένο.

Πείτε πώς αντέδρασαν και διαμαρτυρήθηκαν τα άλλα πατριαρχεία σ’ αυτές τις παράνομες μεταρρυθμιστικές ενέργειες της Ελληνικής Εκκλησίας.

Πείτε πώς δεν είχε το δικαίωμα η Εκκλησία της Ελλάδος - από τους Ιερούς Κανόνες - να μεταρρυθμίσει το Ιουλιανό Ημερολόγιο, διότι ήταν, είναι και θα είναι το Όργανο, που ρυθμίζει χρονικά τη λατρεία των Ορθοδόξων Χριστιανών ολόκληρης της Οικουμένης κι όχι μόνο των Ελλήνων.

Πείτε στον Ελληνικό Λαό, ότι το ημερολογιακό ζήτημα, ξεκίνησε το 1582, το οποίο απέρριψε η Ορθόδοξος Εκκλησία με τρεις Πανορθοδόξους Συνόδους!!!

Πείτε στον Ελληνικό Λαό, ότι το προώθησαν οι Εβραιομασόνοι, που είχαν καταφέρει από τότε να κάνουν «όργανά» τους, τους «ευφυείς» κληρικούς της Ορθοδόξου Εκκλησίας, τους οποίους είχαν χρηματοδοτήσει για να ανεβούν στις σπουδαιότερες θέσεις της Ορθοδοξίας, όπως είναι του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως και να εφαρμόσουν τα σχέδια, που θα τους βοηθούσαν στην ένωση των εκκλησιών, στο να φέρουν τον - εκ κρυφοπόρνης υιό - Εβραίο αντίχριστο σαν οικουμενικό πατριάρχη του αντιχριστιανισμού και να υποδουλώσουν όλους τους λαούς της γης!!!

Είμαι σίγουρος, ότι πολλοί από σάς τους νέους κληρικούς και λαϊκούς του νέου ημερολογίου, δε θα γνωρίζετε καν αυτά τα πράγματα!

Κάντε όμως κάτι για να τα μάθετε!!!

Επιτέλους... πού είναι η Ορθόδοξος Πίστη σας; Μήπως σας στρίμωξαν οι βιοποριστικές ανάγκες και η πολυτέλεια;

Επιτέλους ξετρυπώστε από κει που κρυφθήκατε, ζητείστε να μάθετε την αλήθεια, βγείτε έξω να ενημερώσετε τον λαό και να εφαρμόσετε το Θεϊκό πρόγραμμα, διότι - όπως πολύ καλά γνωρίζετε - η ώρα για τη Δευτέρα παρουσία του Χριστού μας είναι πολύ κοντά και θα «δώσετε λόγο» για τον λαό, που σας εμπιστεύτηκε να νουθετήσετε.

Αν φοβάστε να μιλήσετε τώρα, πως θα μιλήσετε όταν οι λαοί της γης, θα είναι ήδη σκλάβοι, σωματικά και ψυχικά;

Επιτέλους, δείξτε ότι είστε Ηγούμενοι Ορθόδοξοι κι όχι καθοδηγούμενοι οικουμενιστές, αιρετικοί, σχισματικοί, παρασυνάγωγοι και κακόδοξοι, που αθετείτε και καταπατείτε τους Ιερούς Κανόνες και την Ιερά Παράδοση, συμπροσευχόμενοι, με αναθεματισμένους αιρετικούς Εβραίους, Βουδιστές, Μωαμεθανούς, Ειδωλολάτρες, Ινδουιστές, καπνίζοντες Ινδιάνους μάγους και ιέρειες του Σατανά. Πείτε επιτέλους τέλος, στην αιρετική εγκύκλιο του Οικουμενικού Πατριαρχείου τού έτους 1920:

• Που θεσπίζει την βλάσφημο «θεωρία των κλάδων», που θέλει το δένδρο της Εκκλησίας του Χριστού, να έχει ακόμη και μάγους!!! (Είναι σαν να θέλετε μια πορτοκαλιά να...«κάνει» και σύκα και σταφύλια και λεμόνια) !!!
• Που πιστεύει, ότι και οι αιρετικοί προτεστάντες, παπικοί και άλλοι - καταχρηστικώς λεγόμενοι χριστιανοί - είναι συγκληρονόμοι!!! της Βασιλείας του Χριστού.
• Που τους καλεί όλους για ένωση και για τη διευκόλυνσή τους
• Εισηγείται την αλλαγή του εορτολογίου, την αλλαγή του Πάσχα, την ανταλλαγή φοιτητών και τους συνεορτασμούς.

Είναι δυνατόν Ορθόδοξα επίσημα πατριαρχεία και Ορθόδοξες αυτοκέφαλες εκκλησίες να λειτουργούνται και να ευλογούνται από μεθοδίστριες επισκοπίνες;

Επιτέλους τέλος σε σας νεοημερολογίτες ηγούμενοι, αρχιεπίσκοποι και πατριάρχες που γίνατε μασόνοι, ανόσιοι, κακοί, διπρόσωποι, πονηροί, υποκριτές.

Επιτέλους τέλος ανιστόρητοι και απαίδευτοι παπικοποιμένες, που είστε χωρισμένοι από την αλήθεια κι ενωμένοι με τους αμαρτωλούς και ασεβείς αιρετικούς, ακολουθείτε την παναίρεση του Οικουμενισμού και αναπαύεστε πάνω στο θρόνο σας και στους υψηλούς μισθούς σας, την ώρα που

καταπροδίδεται η Ορθοδοξία!!!

Δεν ντρέπεστε εσείς οι παπικοποιμένες Αρχιερείς, που εξακολουθείτε να κοροϊδεύετε ακόμη τον λαό, ότι η αλλαγή του ημερολογίου είναι αστρονομικό θέμα, αφού ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ότι το 1923 τα όργανα των Σιωνιστών:
• Διέσπασαν την ενότητα της Ορθοδοξίας, καταπατώντας την Α΄ Οικουμενική Σύνοδο, η οποία περιέβαλε δια νόμου το Εορτολόγιο και το Πάσχα Αιώνια, Ασάλευτα, Αμετάθετα
• Περιέπεσαν στα Αναθέματα των τριών Πανορθοδόξων Συνόδων, του 16ου αιώνος.

Αφού γνωρίζετε πολύ καλά, ότι το Ψευδορθόδοξο Εβραϊκό Συνέδριο, που αποτελείτο από το δυσεβή πατριάρχη Μελέτιο Μεταξάκη, από μασόνους, αιρετικούς, σατανολάτρες και σιωνιστές, απεφάσισε αντιχριστιανικά και αντίθεα:
• Τη σταθερή ημερομηνία για το Πάσχα τη δεύτερη Κυριακή του Απριλίου!!!
• Το γάμο των κληρικών, μετά τη χειροτονία!!!
• Το δεύτερο γάμο των κληρικών, σε περίπτωση απώλειας της πρώτης συζύγου!!!
• Τη διακοπή των επτά ημερών, για να έχουμε το εβραϊκό Σάββατο... Κυριακή!!! και την Κυριακή (που έγινε η Ανάσταση του Κυρίου)... Δευτέρα και... εργάσιμο ημέρα!!!
• Τη μη πένθιμη περιβολή με ράσα κι όχι πολλά γένια!!!
• Την αποβολή του σχήματος των ιερομονάχων αν εκείνοι το ζητούσαν πριν το 25ο έτος της ηλικίας τους (λες κι είναι άκυρος ο γάμος, άμα παντρευτείς και μετανιώσεις, επειδή είσαι κάτω των 25 ετών)!
• Το γάμο ακόμη και μεταξύ των συγγενών (σαν τους Εβραίους)
• Το αυτόματο και συναινετικό διαζύγιο (για να διαλύεται έτσι πιο γρήγορα η Οικογένεια)
• Να μεταθέσει και τις γιορτές των Αγίων, που έπεφταν «μεσοβδόμαδα», στην επόμενη Κυριακή, μέχρι τελείας απάλειψής των (να γιατί καθιέρωσαν το Σάββατο αργία και καθιέρωσαν τις γιορτές των λουλουδιών, του πατέρα, της μητέρας, του... κουνιάδου, του κουμπάρου του... μπατζανάκη... και μη χειρότερα)!!!
• Να καταργήσει ακόμη και τις νηστείες με... νόμο.

Αφού γνωρίζετε, ότι:
• οι αποφάσεις αυτές ήταν εκ διαμέτρου αντίθετες, με τους Ιερούς Κανόνες και τις Παραδόσεις της Εκκλησίας μας,
• όλοι αυτοί οι Σιωνιστομασόνοι, στην ουσία, φύτευσαν το «δένδρο» της ασέβειας και της παναίρεσης, που ονομάζεται οικουμενισμός,
• η αποδοχή του νέου ημερολογίου, δεν στέκεται τυπικά, διότι όταν το Πάσχα εορτάζεται όψιμο, δεν υπάρχει η Εορτή των Αγίων Αποστόλων,
• μόνο οι Εβραιοσιωνιστές πολεμούν την Ανάσταση του Χριστού και πλήρωσαν τους φύλακες, για να κρύψουν την Ανάσταση,

πώς τολμάτε και συνεχίζετε να συνεργάζεστε μαζί τους, να συμπροσεύχεστε και να τους «χαϊδεύετε», αφού με τη συναναστροφή τους και μόνο επέρχεται πνευματικός μολυσμός και θάνατος;

Μήπως έκαναν εκκλησία, επειδή αποτόλμησαν μεγάλα και πολλά χτυπήματα μαζί - κατά της Εκκλησίας του Χριστού - και πέτυχαν την εξόντωση της Ορθοδόξου Ρωσίας και τη Μικρασιατική καταστροφή της Ελλάδος;

Ξεχνάτε ή αγνοείτε, ότι έχουν μπει μέσα σε όλα τα Πατριαρχεία και ανήλθαν μέχρι τις υψηλότερες ιερές κορυφές της γης, αφού κατάφεραν να μεταλαμπαδεύσουν τις ιδέες τους στους σεβαστούς φρουρούς αυτών των ιερών προσκυνημάτων της Ορθοδοξίας;

Ρωτάω ευθέως τον Ελληνικό Λαό:
Μετά από όλα αυτά, είναι δυνατόν, να θεωρείται πλέον Ορθόδοξο το Πατριαρχείο και Ορθόδοξοι οι «επίσκοποι»; Είναι δυνατόν να θεωρούνται Ορθόδοξοι, όσοι κοινωνούν με το Πατριαρχείο; Είναι δυνατόν ένας πιστός χριστιανός Ορθόδοξος να ακολουθήσει αυτούς τους σχισματικούς νεοημερολογίτες παπικοποιμένες, αυτή την προφυλακή της μασονίας και την αντιπροσωπεία των σκοτεινών δυνάμεων, που δεν σέβονται τα Ιερά Δόγματα και τις Ιερές Παραδόσεις;
Δεν καταλάβατε επιτέλους, ότι αφού καταπίνετε την υπερμεγέθη «κάμηλον» - τον οικουμενισμό - εσείς είστε οι σχισματικοί κι επειδή κακώς παραμένετε ακόμη στο σχίσμα, αιρετικοποιείστε ακόμη περισσότερο;

Ήθελα να ρωτήσω όλους εσάς τους αδιάφορους νεοημερολογίτες κληρικούς, θεολόγους και λαϊκούς που:

• Κοροϊδεύετε το λαό και ακολουθείτε το νεοεφεύρετο Πάσχα και Εορτολόγιο των αθέων αστρονόμων του Πάπα και των χριστιανομάχων Σιωνιστών Εβραίων, που θέλουν να ανατρέψουν και να χαλάσουν όλα τα πατροπαράδοτα δόγματα κι έθιμα της Εκκλησίας του Χριστού και
• Προβάλλετε το λάθος και το ψέμα στις πρώτες στήλες των μασονικών εφημερίδων και κάνετε τους ακατήχητους, να μένουν με μονομερή πληροφόρηση.

-Από ποιους θα συγκροτηθεί η νέα Οικουμενι(στι)κή Σύνοδος;
-Από ποια μεγάλα πνευματικά αναστήματα;
-Από ποια πάγχρυσα στόματα του λόγου;
-Από ποια «σκεύη εκλογής»;
-Από ποιους πνευματοφόρους, έμπλεους του Αγίου Πνεύματος;
-Από ποιους διαυγείς στη σκέψη και τη διατύπωση;
-Από ποιους ανανεωτές της πνευματικής μας ετοιμότητας;
-Από ποιους ανθρώπινους φάρους;
-Από ποιους δυναμικούς κήρυκες της αλήθειας, της Ορθοδοξίας;
-Από ποιους στύλους της ευσέβειας;
-Από ποιες αληθινές, πραγματικές, αυθεντικές «εικόνες» του Θεού;
-Από ποιους «δείκτες πορείας» του ανθρώπου;
-Από ποιους ήρωες, ομολογητές ή μεγάλους φωστήρες, οι οποίοι θα αποτελέσουν εγγύηση για την ορθοδοξία;

Αφού γνωρίζετε, ότι την κυρίαρχη θέση σ’ αυτή την 8η Σύνοδο, θα την έχουν μόνο υπόδικα πρόσωπα της ορθόδοξης συνείδησης, όπως είναι:

• Ο Πάπας, που μας αφαίρεσε τιμή, πίστη, ζωή, θησαυρούς και ομόνοια.
• Οι Επίσκοποι, που είναι χωρίς ποίμνια και χωρίς αίσθημα ευθύνης.
• Οι Μητροπολίτες, που έχουν κενούς τίτλους κι ελαφριά συνείδηση.

Αφού γνωρίζετε ότι αυτή η Σύνοδος, μόνο πηγή νέων πνευματικών συμφορών θα είναι, αφού πρόκειται να εκθεμελιώσει τις προηγούμενες Θεόπνευστες, αναλλοίωτες κι αιώνιες αποφάσεις-κανόνες των αγίων επτά Οικουμενικών Συνόδων και να θεσπίσει... ακόμη και άλλο ΝΕΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ!!!

Γιατί κάνατε τους εχθρούς της πίστης μας... αδελφούς; 

Γιατί «κοιμάστε» ακόμη;

Ποιές είναι αυτές οι εκκλησίες, που θα πάνε σ’ αυτή την οικουμενική Σύνοδο κύριοι, κύριοι νεοημερολογίτες μικροπαπάδες και μεγαλοπαπάδες; Υπάρχει άλλη Εκκλησία, εκτός της Εκκλησίας του Θεού, εκτός της Ορθοδοξίας; Σας ρωτάω υπάρχει; Όχι. Δεν υπάρχει άλλη Εκκλησία κύριοι. Υπάρχει μόνο η Ορθόδοξος Εκκλησία του Χριστού μας, που, τραυματίζεται αλλά δεν πέφτει, που κλυδωνίζεται αλλά δεν καταποντίζεται, που βρίζεται αλλά γίνεται λαμπρότερη, που όσοι την πολέμησαν εξολοθρεύτηκαν, διότι όσο περισσότερο την πολεμούν, τόσο περισσότερο κι εκείνη παλεύει, αλλά δεν νικιέται, διότι είναι σαν την πέτρα εκείνη, που δεν σπάζει με τα χτυπήματα του ψέματος και ούτε ποτέ γίνεται σκόνη.

Άλλωστε έχει γραφεί: «Ιδού τίθεμαι εν Σιών λίθον ακρογωνιαίον, εκλεκτόν, έντιμον, και ο πιστεύων επ’ αυτού ου μη καταισχυνθή» (Ά’ Πέτρ Β΄ 6)

Υπάρχουν όμως ασεβείς και ανιστόρητοι κληρικοί και λαϊκοί, που απορούν, γιατί - μετά τις σατανικές αποφάσεις του 1923 - οι τότε Γνήσιοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, οι όντως Θεολάτρες, οι «καταδρομείς» της ορθοδοξίας και τα «φρένα» της εκκλησίας , που βραδύνουν την πορεία της προς τον παπισμό, διαχωρίστηκαν το 1924, από την «συναγωγή του σατανά» και διέκοψαν την εκκλησιαστική επικοινωνία και το μνημόνιο των αιρετικών πατριαρχών κι επισκόπων, ενώ έπρεπε ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ να κάνουν το ίδιο. Τότε θα ντροπιάζονταν οι σιωνιστές εβραίοι και ο σατανάς και θα νικούσε η Ορθοδοξία. Ας το κάνουν τώρα για να σώσουν την ψυχή τους από την βέβαιη απώλεια, δεν είναι αργά. Επιτέλους τέλος σε σάς, νεοημερολογίτες κληρικοί, θεολόγοι και λαϊκοί, που το γνωρίζετε, αλλά παραπληροφορείτε το λαό.

Πρέπει να γνωρίζετε όμως, ότι δεν έχετε το δικαίωμα να υπερηφανεύεστε, ότι είστε γνήσια τέκνα των αγίων πατέρων και φύλακες της παρακαταθήκης των, όπως δεν είχαν και οι Ιουδαίοι δικαίωμα να υπερηφανεύονται, πως είναι τέκνα του Αβραάμ.

«Αν είστε τέκνα του Αβραάμ, να κάνετε τα έργα του Αβραάμ», είπε ο Κύριος.

Αν είστε κι εσείς λοιπόν τέκνα της ορθοδοξίας, να κάνετε τα έργα της ορθοδοξίας. Μη χρησιμοποιείτε το κριτήριο της ποσότητας οπαδών και της κοσμικής επισημότητας, διότι η Θεία χάρη, βρίσκεται μόνον ανάμεσα στους απελπιστικά ολίγους ορθόδοξους. Ο Θεός έχει ήδη τόπο ετοιμασμένο για την Εκκλησία Του, για το «μικρό ποίμνιο» στις σπηλιές και τις οπές της γης!!! Αυτή την «μεγαλοπρέπεια», θα έχουν οι ναοί της Εκκλησίας του Χριστού σε λίγο καιρό.

Ελληνικέ Ορθόδοξε Λαέ

Ακολούθησε τους Γνησίους Ορθόξους Χριστιανούς, που ακολουθούν απαρεγκλίτως το έργο και τις εντολές των θεοφόρων Πατέρων μας. Μάθε ότι το ορθόδοξον εορτολόγιο ακολουθούν το Άγιον Όρος, η Ρωσία, η Σερβία, τα Ιεροσόλυμα, η Ουκρανία, η Γεωργία και πολλές άλλες αυτοκέφαλες Εκκλησίες οι οποίες δεν βρήκαν καμία αιτία για να απορρυθμίσουν την ειρήνη και την αγία ενότητα της Ορθοδόξου Εκκλησίας, εβδομήντα χρόνια μετά τη… μονομερή αλλαγή της ελαλδικής Εκκλησίας (τη νύχτα της 13ης προς 14ην Σεπτεμβρίου Εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού και κατά τις εντεκάμισυ το βράδυ (23:00) φάνηκε φωτεινός λευκός Σταυρός, που δήλωνε ότι τα ουράνια συνεορτάζουν με το Ορθόδοξο Εορτολόγιο κι όχι με το νέο, το παπικό - Βλέπε Εφημ. Σκρίπ 15/28-9-1925)

Επιτέλους τέλος λοιπόν σε σας Νεο-Γραμματείς και Νεο-Φαρισαίοι υποκριτές:

• Που... εξελιχθήκατε τόσο πολύ, που... διορθώνετε τα... «λάθη» των αγίων πατέρων!
• Που κλείνετε την πόρτα της Βασιλείας των Ουρανών μπροστά από τους ανθρώπους κι επειδή δε μπαίνετε εσείς, εμποδίζετε και τους εκλεκτούς του Θεού να μπουν.
• Που δεν καταλάβατε ότι τα επουράνια - παρ’ όλο που έχουν κάθε ημέρα γιορτή - δεν εορτάζουν με όλους τους ανθρώπους της γης, διότι υπάρχουν άνθρωποι, που τους «μισούν» οι ουρανοί.
• Που καθησυχάζετε τη συνείδηση των απλοϊκών ανθρώπων με τα σύγχρονα κηρύγματα της οικουμενικής θεολογίας: «ο Θεός αγάπη εστί, ειρήνη, χαρά, ενότητα, είναι μακρόθυμος, ανεξίκακος, πολυέλεος κλπ» και αποκρύπτετε τη δικαιοσύνη Του και την οργή Του.

Αποκρύπτετε την παραδειγματική τιμωρία, που έκανε ο Θεός της αγάπης, στους επτά ιερομονάχους αγιορείτες της Μεγίστης Λαύρας, των οποίων τα σώματα - μετά το θάνατό τους - βρέθηκαν ΑΛΥΤΑ και ΤΥΜΠΑΝΙΑΙΑ, επειδή δέχθηκαν να συλλειτουργήσουν με τους παπικούς, που επισκέφθηκαν τότε το Άγιον Όρος.

Και τα αποκρύπτετε όλ’ αυτά, διότι παρουσιάζουν τον πραγματικό χαρακτήρα του Θεού, ο οποίος προκαλεί φόβο και συστολή στις ψυχές των ορθοδόξων, πράγμα που τους καθιστά έντρομους, μπροστά στις αλλεπάλληλες καινοτομίες των οικουμενιστών. Όταν συλλειτούργησαν οι αγιορείτες ιερομόναχοι με τους παπικούς εκείνη την ημέρα, οι επουράνιες δυνάμεις είχαν «ρεπό»;

Η αλήθεια - στο θέμα του συνεορτασμού των επουρανίων μετά των επιγείων - είναι φωτεινή, για να την βλέπουν όλοι. Η επουράνιος θριαμβεύουσα Εκκλησία, δε διέπεται πια από τους νόμους της επίγειας στρατευόμενης Εκκλησίας. Η επίγειος όμως διέπεται από τους νόμους, που θέσπισε «άπαξ» και με την υπόδειξη του Αγίου Πνεύματος η θριαμβεύουσα Εκκλησία των αγίων επτά Οικουμενικών Συνόδων. Οι ανήκοντες στην Εκκλησία των ουρανών μπορούν να εορτάζουν κάθε ημέρα το Πάσχα. Οι ανήκοντες στην Εκκλησία της γης δε μπορούν και δεν τους επιτρέπεται. Τους επιτρέπεται να εορτάσουν το Πάσχα μόνο μία φορά το χρόνο κι εκείνη όχι αόριστα, αλλά την πρώτη Κυριακή μετά την πρώτη εαρινή πανσέληνο, μετά την ισημερία και μετά το Πάσχα των Ιουδαίων. Το ίδιο ισχύει και για τις συναφείς - με τα Χριστούγεννα- εορτές. Εδώ στη γη υπάρχουν εντολές, νηστείες, προσευχές, αγρυπνίες, εγκράτεια, υπάρχουν πολλά μη και πολλά όχι. Εδώ στη γη υπάρχει διάβολος, υπερηφάνεια, πλάνη, αιρετικοί, άπιστοι, αντίχριστοι. Στον ουρανό δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα.

Η ουσιαστική διαφορά μεταξύ των χριστιανών που ακολουθούν το Πατροπαράδοτο ημερολόγιο και των χριστιανών που ακολουθούν το νέο παπικό ημερολόγιο, είναι μεγάλη και η απάντηση που θα δίναμε σ’ αυτό το ερώτημα, είναι η ίδια με αυτή που θα δίναμε αν μας ρωτούσε κάποιος: «ποια είναι η ουσιαστική διαφορά μεταξύ του ευσεβούς και του ασεβούς, μεταξύ ορθοδόξου και κακοδόξου, μεταξύ βαπτισμένου και αβαπτίστου, μεταξύ αυτού που έχει την ευλογία της Εκκλησίας του Θεού και του ανθρώπου εκείνου που έχει την κατάρα και το ανάθεμα της Εκκλησίας του Θεού, που βαρύνει και κολάζει όλους τους νεοημερολογίτες λαϊκούς και κληρικούς, παλαιότερους και νεώτερους, καθώς και όσους θα γεννηθούν μέχρι της συντελείας του αιώνος, εφόσον δεν επανορθώσουν την ασέβεια των πατέρων τους».

Επιτέλους τέλος λοιπόν στο νέο - Παπικό - Ημερολόγιο, που καταργεί 14 Ευαγγέλια, 14 Αποστόλους, εκκλησιαστικούς ύμνους και τα τροπάρια των δύο εβδομάδων, που εξοβελίζονται και απουσιάζουν κάθε χρόνο από την Εκκλησία των Νεοημερολογιτών.

Νεοημερολογίτες κληρικοί και θεολόγοι,
Επειδή δεν έχω κανένα ήπιο και ψεύτικο αδελφικό τρόπο, για να σας ξυπνήσω από τον λήθαργο της βαριά νυστάζουσας ψυχής σας, σας προτείνω - όσο είναι καιρός - να πάτε να σωθείτε στο Παλαιό Ημερολόγιο, στην Ορθή Πίστη, στην Ορθόδοξη Εκκλησία.

Νεοημερολογίτες κληρικοί και θεολόγοι,
• Μισήστε και κόψτε τη βαριά αλυσίδα του εγωϊσμού του Φαρισαίου, για να πετάξετε στον ουρανό.
• Μη παίζετε άλλο με την ψυχή σας!
• Μην αθετείτε την πίστη σας!
• Μην ξεχνάτε, ότι θα δώσετε λόγο και για τις ψυχές των χριστιανών, που σας ακολουθούν και δεν ενημερώνονται σωστά και
• Μην κάνετε πλέον ανόητες ερωτήσεις του τύπου: «Πότε και με ποιούς ψάλλουν οι άγγελοι το “Χριστός Ανέστη”, αφού τα μεσάνυχτα του Μ. Σαββάτου των Ορθοδόξων Ελλήνων, διαφέρει ώρες από τα μεσάνυχτα του Μ. Σαββάτου των Ορθοδόξων της Αυστραλίας;». Οι άγγελοι συμψάλλουν με όλους τους γνησίους ορθοδόξους χριστιανούς της γης, αφού εκείνοι βρίσκονται στην υπακοή της Εκκλησίας, έχουν «κοινό ημερολόγιο» κι όχι κοινό «ωράριο» και ψάλλουν «σήμερον...».

Για να καταλάβετε ακόμη την «δύναμη» του Παλαιού ημερολογίου σάς υπενθυμίζω, ότι:
• Το Άγιο φως βγαίνει μόνο με τον Πατριάρχη, που ακολουθεί το Πάτριο Ημερολόγιο!
• Η Αγία Νεφέλη στο όρος Θαβώρ εμφανίζεται, μόνο στις έξι (6) Αυγούστου, με το Πάτριο ημερολόγιο.
• Κατά τα Άγια Θεοφάνεια - με το Πάτριο ημερολόγιο - τα νερά του Ιορδάνη ποταμού, στρέφονται προς τα πίσω και γλυκαίνουν τα νερά των θαλασσών.

Νεοημερολογίτες κληρικοί και λαϊκοί,
Θέλω να σας υπενθυμίσω, ότι η Ορθοδοξία, η οποία δεν στηρίζεται σε αριθμούς, παρά στη δύναμη της «μικρής ζύμης», που λέγεται Αλήθεια του Ευαγγελίου, με το μυστικό γνόφο της θείας γνώσης και του ακτίστου φωτός, θα οδηγήσει την ανθρωπότητα στη λατρία του Αγνώστου-Γνωστού Θεού και θα αναπλάσει ολόκληρο τον κόσμο.

Θέλω να σας υπενθυμίσω ακόμη, ότι έχει ασφαλιστική δικλείδα:
• Αγάπη προς τους πλανεμένους αιρετικούς με σκοπό την επιστροφή τους
• Μίσος στην αίρεση και στην πλάνη.

Οι Γνήσιοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί θα μείνουν πιστοί ως το τέλος. Κι οι λύκοι, θα παραμείνουν λύκοι. Κι ο Μοναδικός Τριαδικός Θεός, θα παραμείνει εις τους αιώνας των αιώνων, ο Μοναδικός Τριαδικός Θεός.

Γι αυτό, ο Ορθόδοξος Ελληνικός Λαός με επιμονή και πολύ θάρρος,

Α Π Α Ι Τ Ε Ι

από σας τους Ιεράρχες και την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος του Νέου Ημερολογίου:
• Να ξεσηκωθείτε και να επαναφέρετε το Παλαιό Ημερολόγιο στην Εκκλησία της Ελλάδος.
• Να αποχωρήσει η Ορθόδοξη Εκκλησία μας, από το Παγκόσμιο Συμβούλιο των δήθεν Εκκλησιών και
• Να πάψετε να αναγνωρίζετε εμμέσως - ως... κεφαλή της Εκκλησίας του Χριστού - τον αρχιαιρετικό Πάπα της Ρώμης!!!

Ελληνίδες και Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι,

Πείτε επιτέλους τέλος και φύγετε μακριά όταν ακούτε:
• Για... ισότιμη ενότητα και συνύπαρξη με τους αιρετικούς!
• Για επισκέψεις Ορθοδόξων, σε αιρετικές παπικές συναγωγές!
• Για χτίσιμο ναών, που θα «βλέπουν» δυτικά!
• Ότι δεν ισχύουν τα δόγματα της Εκκλησίας μας!
• Εγκώμια για τον πάπα από ορθοδόξους!!!
• Για τη Νέα Εποχή.
• Ότι ο πάπας είναι ο... αρχιποιμένας της Εκκλησίας!!!
• Ότι η Ορθοδοξία δεν είναι η μόνη Εκκλησία!!!
• Ανεγκέφαλους και κακομοίρηδες ν’ αποκαλούν τους Ιερούς Κανόνες... «ανοησίες» (10/6/1974 στον εσπερινό του Αποστόλου Βαρνάβα από τον «Θυατείρων» Αθηναγόρα)
• Αποστάτες κι αιρετικούς, να αρνούνται το Δόγμα της Αγίας Τριάδος και το Ιερό Ευαγγέλιο (ΣΙΑ-κωβος Κουκούζης)
• Μασόνους «πατριάρχες» και «Αρχιεπισκόπους», να μεταρρυθμίζουν το εορτολόγιο και τους Ιερούς Κανόνες της Εκκλησίας μας!

Πείτε επιτέλους τέλος και φύγετε μακριά από:
• Τους οικουμενιστές,
• Τον πάπα,
• Τις συμπροσευχές, τις ευλογίες, τις επιμνημόσυνες δεήσεις ,
• Τους εναγκαλισμούς των αιρετικώνν
• Τους προδότες της Ορθοδοξίας.

Πείτε επιτέλους τέλος και φύγετε μακριά από αυτούς που:
• Προάγουν τα παιδιά τους, στην «πορνεία των αιρέσεων».
• Δεν καταδίκασαν την προδοσία του πατριάρχη Αθηναγόρα, που υπέγραψε την άρση των αναθεμάτων το 1965.
• Κηδεύουν την αλήθεια, για χάρη της αγάπης.
• Θέλουν να... επανιδρύσουν την Εκκλησία, που ίδρυσε ο ίδιος ο Θεός (λες κι έκανε λάθος ο Θεός)!
• Αλλοιώνουν καθημερινά τη μορφή της Εκκλησίας, πουλάνε την Ορθοδοξία, ζητούν κοινό εορτασμό του Πάσχα Με τους παπικούς και θέλουν την ένωση με τον Πάπα.
• Επαινούν τον Πνευματισμό.
• Αγνοούν τα εκκλησιαστικά σκάνδαλα.

Πείτε επιτέλους τέλος και φύγετε μακριά από αυτούς που αναγνωρίζουν:
• Τον Πάπα ως πρώτο και ομόζηλο των Αποστόλων και ως διάδοχο του Αποστόλου Πέτρου!
• Ως αδελφούς τους αιρετικούς!
• Σωτηρία σε μη χριστιανούς!
• Κανονική Ιεροσύνη σε Αγγλικανούς!
• Τα μυστήρια των παπικών, ως έγκυρα!
• Τους μονοφυσίτες... διακρινόμενους κι όχι αιρετικούς και
• Τις παρασυναγωγές, ως Εκκλησίες και όργανα σωτηρίας!!!

Πείτε επιτέλους τέλος και φύγετε μακριά από αυτούς, που:
• Συγχαίρουν μασόνους, Ροταριανούς, Λάιονς και άλλους αιρετικούς.
• Συλλειτουργούν για την άρση του αναθέματος, συνεορτάζουν με αιρετικούς, χοροστατούν σε αιρετικές συναγωγές, κάνουν δοξολογία προς τιμή του Πάπα, κοινωνούν με αιρετικούς και συμπροσεύχονται με παλαιοκαθολικούς ή Λουθηρανούς.
• Συμμετέχουν στον εορτασμό του Πάσχα με Αγγλικανούς, Παπικούς και άπιστους.
• Αποκαλούν Εκκλησίες, το συνάθροισμα των αιρετικών!
• Συνάπτουν διπλωματικές σχέσεις με τους Λατίνους! (Κονκορδάτα)
• Κάνουν γενικές συνελεύσεις, για την «ένωση» των Εκκλησιών!
• Θεωρούν ανεφάρμοστους, τους Ιερούς Κανόνες της Ορθοδόξης Εκκλησίας μας!

Πείτε επιτέλους τέλος και φύγετε μακριά από αυτούς που:
• Απονέμουν σταυρούς σε οικουμενιστές ιεράρχες και καθηγητές θεολόγους!
• Λαμβάνουν μέρος σε ισλαμικές διασκέψεις!
• Παρακολουθούν εκουσίως αισχρούς χορούς!
• Γονατίζουν προ του τάφου των Εβραίων!
• Είναι αθεολόγητοι, ασεβείς και αντεθνικοί.
• Βεβηλώνουν τους Ιερούς Ναούς, αναγιγνώσκοντες το Ευαγγέλιο στη Δημοτική Γλώσσα (Νέα Σμύρνη, Παπα-Βαγγέλης Σκορδάς)
• Ασπάζονται μοντέρνες εικόνες.
• Παραδίδουν αρχαίους θησαυρούς του Έθνους, βυζαντινές κανδήλες, παράσημα και άλλα αρχαία της πατρίδος μας, σε αιρετικούς!!!
• Δε φορούν πάντοτε, το τίμιο ράσο τους!

Πείτε επιτέλους τέλος και φύγετε μακριά από αυτούς, που:
• Ευλογούν γάμο μεταξύ ανδρών ή μεταξύ γυναικών!!!
• Απολαμβάνουν αξιώματα, χωρίς να τα αξίζουν.
• Λειτουργούν χωρίς τέμπλο ή σε ξενοδοχεία, όταν υπάρχουν εκκλησίες και δεν υπάρχει κάποια ανάγκη (όπως π.χ. ένας πόλεμος).
• Έκαναν τις μοναχές, σαν αεροσυνοδούς, φορώντας τους κοντές φούστες (Σικάγο, Άγιος Ξαβέριος).
• Πιστεύουν στην ένωση των εκκλησιών, όπου ο Χριστός, ο Βούδας, και όλοι οι άλλοι... ιδρυτές των άλλων θρησκειών κι αιρέσεων, θα είναι ισόβαθμοι διδάσκαλοι και μύστες της ανθρωπότητας!!!
• Αγιοποιούν τυχαίους κακομοίρηδες αιρετικούς!

Πείτε επιτέλους τέλος και φύγετε μακριά από αυτούς, που:
• Παραπλανούν τους αφελείς Ορθοδόξους.
• Δέχονται να μεταλάβουν από αιρετικούς!
• Παραδέχονται τα μυστήρια των νεοημερολογιτών οικουμενιστών, ως έγκυρα!
• Τελούν μνημόσυνα υπέρ αναπαύσεως... αθέων!
• Τελούν αγιασμό, δέονται υπέρ των... σκύλων και των... γάτων και δηλώνουν, ότι τα ζώα έχουν... ψυχή (κατά μίμηση των αιρετικών παπών και προτεσταντών).
• Θέλουν να υπηρετήσουν τον Οικουμενισμό.
• Βαπτίζουν χωρίς κολυμβήθρα!
• Έχουν αιρετικό φρόνημα.
• Δεν κάνουν το χριστιανικό χρέος τους.
• Είναι θερμοί υποστηρικτές των Σιωνιστών Εβραίων.
• Αρνούνται να καταδικάσουν τη μασονία.
• Θέλουν να καταργήσουν τη νηστεία!!!
• Ευλογούν γάμους ιερομονάχων και διακόνων, που εγκαταλείπουν την αγιοταφική αδελφότητα!
• Είναι εχθροί του μοναχισμού και
• Θέλουν κοινό ποτήριο με τους Λατίνους!

Έλληνες και Ελληνίδες και όλοι οι απανταχού Ορθόδοξοι

Πείτε επιτέλους τέλος στους μεγάλους σχίστες της Εκκλησίας του Χριστού - όλων των εποχών - που είχαν αναπτυγμένο το «χάρισμα» της πονηριάς, του ψέματος και της διαβολής κι έκαναν τον «Νερώνειο διωγμό» στους Γνησίους Ορθοδόξους Χριστιανούς. Πάψτε πια να θεωρείτε την εκκλησία των νεοημερολογιτών, Εκκλησία του Χριστού και διαχωρίστε τις ευθύνες σας απ’ αυτούς, διότι οι ηγετίσκοι κληρικοί της, έχουν αχρηστεύσει ΕΝΤΕΛΩΣ τους Ιερούς Κανόνες της Ορθοδοξίας και... συμπροσεύχονται με τους αιρετικούς. Μην επικοινωνείτε με τέτοιους κληρικούς και μη δέχεστε τον αγιασμό τους, αφού τα σκοτεινά τους και παράνομα έργα ανάγονται σαφώς σε σοβαρά ζητήματα πίστης κι όχι απλά ηθικής.

Πείτε επιτέλους τέλος σ’ αυτούς που δε ζητούν:

• την επαναφορά του Πατρίου (Παλαιού) Ημερολογίου.

• τη διακοπή παντός διαλόγου.
• τη διαγραφή και απομάκρυνση εκ του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών, όλων των αιρετικών.
• την απόπτυση όλων των αντορθοδόξων φρονημάτων.
• την καθαίρεση και τον αφορισμό των κληρικών και λαϊκών, που κοινωνούν με τους σχισματικούς ή αιρετικούς των διακείμενων εκκλησιών.

Να’στε σίγουροι, ότι είναι πολλοί εκείνοι, που θα έρθουν σε λίγο καιρό στην Εκκλησία του Πατροπαράδοτου Εορτολογίου, αν τολμήσουν αυτοί οι προδότες να ενωθούν με τον Πάπα.

Η αθάνατος ψυχή μοιάζει με το περιστέρι, που επιθυμεί να φτάσει στα ύψη του ουρανίου παραδείσου.
Για να ανέβει όμως εκεί, είναι ανάγκη να βοηθήσουν τα δύο του φτερά.
Αυτά τα φτερά είναι η πατροπαράδοτη Ορθόδοξη πίστη και ο ενάρετος βίος.

Αν το ένα φτερό είναι νεκρό, δε θα ανέβει ποτέ, έστω κι αν φτερουγίζει μονόπλευρα στο έδαφος μια ολόκληρη ζωή!!!

Για τον Παπισμό και τον Πάπα
Ο ..."αλάθητος" πάπας, αυτή τη μάσκα της δολιότητας, της υποκρισίας, της απάτης και του ψεύδους, είναι η κεφαλή του μεσαιωνικού παπικού θεσμού.

Είναι ο αιρεσιάρχης, ο εμπνευστής, προωθητής και δημιουργός της ύπουλης και δόλιας Ουνίας (το δήθεν ενωτικό κίνημα, που έγινε επεκτατικό και προσηλυτικό)που:

• Συνιστά το θλιβερότερο μεσαιωνικό, φραγκοτευτονικό, ρατσιστικό-φεουδαρχικό κατάλοιπο στην εποχή μας.
• Όπου «πάτησε το πόδι του», μόνο πόλεμο, καταστροφή και πόνο μοίρασε με τη δήθεν ευλογία του.
• Κατέλαβε τη θέση του Θεανθρώπου και σφετερίστηκε το ιδίωμα και τη φυσική θεανθρώπινη λειτουργία της Εκκλησίας, ως Θεανθρώπινου Σώματος του Χριστού.
• Με απύθμενο θράσος - σαν τον αρχηγό του το διάβολο - τόλμησε κι εξεγέρθηκε ριζοσπαστικά και ολοκληρωτικά κατά του Θεανθρώπου Χριστού και της Εκκλησίας Του.
• Δεν τολμάει να κοιτάξει προς τον Αληθινό Τριαδικό Θεό.
• Εκτράπηκε από την Αληθινή Πίστη και μέθυσε από την αλαζονεία.
• Διατηρεί και θα διατηρεί προβατόσχημο ένδυμα, ενώ είναι λύκος.
• Μοιράζει χαμόγελα, φιλοφροσύνες και γλυκανάλατα λόγια.
• Επιβάλλει το δικτατορικό «πρωτείο» του και καταργεί τη συνοδικότητα της Εκκλησίας.
• Οργάνωσε τη θηριώδη και απάνθρωπη Ιερά Εξέταση, η οποία σε διάστημα έξι αιώνων (13ος-19ος), οδήγησε στην πυρά αναρίθμητους αθώους ανθρώπους.
• Σχεδίασε και πραγματοποίησε - μαζί με τους Γερμανούς - το αιματοκύλισμα και τη διάλυση της Ορθοδόξου Γιουγκοσλαβίας.

Είναι ο κύριος εκφραστής και συντελεστής της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ο πνευματικός ηγέτης της παγκοσμιοποίησης και ο δήθεν προφήτης της δαιμονικής πανθρησκείας Νέας Εποχής που σχεδιάζει τη βία και τον πόλεμο και «διά του σκοπού» εξαγιάζει δήθεν τα βάρβαρα μέσα. (Έκοβαν τα τρία δάκτυλα των «κακών» ορθοδόξων Σέρβων, που έκαναν ορθόδοξα το σταυρό τους).

Είναι αυτός που σχεδιάζει την αποδυνάμωση του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, διότι θέλει να θέσει τους Άγιους Τόπους υπό τον έλεγχο διεθνούς αντιπροσωπείας (διεθνής αντιπροσωπεία, η οποία θα αποτελείται από Ιορδανούς, Μαροκινούς, Σαουδάραβες, Βατικανούς και Παλαιστινίους).

(ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ)

Πρέπει όλοι να πούμε "επιτέλους τέλος" στον πάπα, που:

• Εξαγοράζει την πίστη με τα αργύρια.
• Παράγει την κακοδαιμονία, τη δυστυχία, την αθεΐα και το αλύτρωτο του κόσμου.
• Παραχαράζει, δυσφημίζει και βλαστημάει το Χριστιανισμό σε όλα τα έθνη.
• Συνεχίζει να στηρίζει τη φιλοσκοπιανή προπαγάνδα.
• Ζητάει επίμονα ν’ αποσπασθεί από τον Ελληνισμό η Μακεδονία, για να γίνει εύκολη λεία του παπικού θηρίου (το ανεκπλήρωτο όνειρο του παπισμού).
• Έκανε και συνεχίζει να κάνει ακήρυκτο πόλεμο κατά της Ορθοδοξίας.
• Στο Βατικανό συντηρεί το εργοστάσιο... ψυχοπαθών!!!

Πρέπει όλοι να πούμε "επιτέλους τέλος" στον πάπα, που:

• Ζητάει «πάση θυσία» την παγκόσμια κυριαρχία στο πολιτικό και οικονομικό προσκήνιο.
• Δηλώνει, ότι μπορούν οι κληρικοί να φτάσουν στη χριστιανική τελειότητα... χωρίς το ράσο!!!
• Σχεδίασε την κατάργηση των από λάδι καντηλιών και φώτων.
• Θέλει τη μεταβολή… του βαπτίσματος… δια του ραντίσματος!
• Θέλει την κατάργηση… των Εορτών!!!
• Θέλει την κατάργηση… της Θείας Κοινωνίας και την εισαγωγή της Όστιας, όπως στους παπικούς.
• Ζητάει ανατροπή - της αμετάθετης από την Α΄ Οικουμενική Σύνοδο - εορτής του Πάσχα!!!
• Ζητάει την κατάργηση των Αγίων Εικόνων!!!
• Θέλει - κατά το παπικό σύστημα - την εισαγωγή μουσικών οργάνων μέσα στην Εκκλησία!!!

Πρέπει όλοι να πούμε "επιτέλους τέλος" στον πάπα, που:

• Ζητάει τη μεταρρύθμιση της Θείας Λειτουργίας και κατάργηση πολλών ευχών Της!
• Ζητάει τη μετατροπή της υπάρχουσας Ομολογίας της Ορθοδόξου Πίστης και τη σύνταξη νέας, κατά τις αντιλήψεις των μεταρρυθμιστών.
• Θέλει, την αναθεώρηση όλης της Εκκλησιαστικής Νομοθεσίας.
• Θέλει να μεταφράσει την Αγία Γραφή στη Δημοτική!!!
• Θέλει να καταρρίψει το κύρος των Οικουμενικών Συνόδων!!!
• Θέλει να μεταρρυθμίσει τα Ιερά Άμφια και τα Ιερά Σκεύη!!!
• Θέλει τους κληρικούς κουρεμένους και ξυρισμένους!!!

Πρέπει όλοι να πούμε "επιτέλους τέλος" στον πάπα, που:

• Θέλει να καταργήσει το... μοναχικό σχήμα και τα ράσα των κληρικών!!!
• Επιζητεί την ελεύθερη είσοδο των κληρικών στα θέατρα!!!
• Σχεδιάζει ακόμη, να καταργήσει και την Αγία Τεσσαρακοστή!!!
• Σχεδιάζει να επιτρέψει τον Γάμο την Αγία Τεσσαρακοστή!!!
• Θέλει να επιτρέπει τον Γάμο Αρχιερέων!
• Θέλει να επιτρέπει την πολυγαμία των κληρικών και των μοναχών!
• Θέλει, να αναγνωρίσει σιωπηρά, όλα τα αιρετικά δόγματα και τις αιρετικές δοξασίες, δια μέσου των συμπροσευχών των Ορθοδόξων κληρικών και λαϊκών, με όλους τους αιρετικούς.

Πρέπει όλοι να πούμε "επιτέλους τέλος" στον πάπα, που είναι «η αιτία του κακού» - όπως προφήτεψε ο Κοσμάς ο Αιτωλός και ο πιο ύπουλος εχθρός της Ορθοδοξίας και του Γένους μας διότι:
• Το 1453, ήταν ο φυσικός και ηθικός αυτουργός της άλωσης της βασιλεύουσας Κωνσταντινούπολης, της σφαγής των Ορθόδοξων Ρωμιών και της βεβήλωσης των Ιερών και Όσιων της Πίστης και της Φυλής μας.
• Το 1922, την ώρα που η Σμύρνη καίγονταν και οι Έλληνες σφαγιάζονταν, αυτός έστελνε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Κεμάλ Ατατούρκ, για την εξόντωση των Ελλήνων!!!
• Το 1929 ενέκρινε το βομβαρδισμό και την κατάληψη της Κέρκυρας από τον Μουσολίνι!!!
• Κατά τη διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου ήταν συνεργάτης του Άξονα, γι’ αυτό και ποτέ δεν καταδίκασε την απρόκλητη φασιστική επίθεση της Ιταλίας εναντίον της Ελλάδος, αλλά και τη Γερμανική κατοχή, που ακολούθησε.
• Ποτέ δεν καταδίκασε την Τούρκικη εισβολή και κατοχή τού Αττίλα στην Κύπρο (1974-2001).
• Υποστήριξε τη σκοπιανή και ανθελληνική προπαγάνδα στο μακεδονικό ζήτημα, οργανώνοντας ψευδεπίγραφη έκθεση «Μακεδονικής Τέχνης» στο Βατικανό και απηύθυνε μήνυμα στην «Μακεδονική Γλώσσα», δεχόμενος την ονομασία του κράτους των Σκοπίων, ως Μακεδονία.

Πρέπει όλοι να πούμε "επιτέλους τέλος" στον πάπα, που:

• Που τυπώνει στο… πόδι του τον Ζωοποιό Σταυρό και το δίνει να τον... ασπάζονται οι προσερχόμενοι, καταπατώντας έτσι το νικητικό τρόπαιο της σωτηρίας μας (τον Ζωοποιό Σταυρό, όχι μόνο οι Ορθόδοξοι βασιλείς τον φορούσαν στο κεφάλι τους και πάνω από τα βασιλικά διαδήματα και το εσέβοντο, αλλά κι αυτοί οι Τούρκοι αιχμάλωτοι, που κατά την εποχή του Μαυρίκιου είχαν σταυρό χαραγμένο στο μέτωπο, όπως διηγούνται και ο Θεοφάνης και ο Σιμοκράτης. Κι όταν τους ρωτούσαν γιατί το είχαν, απαντούσαν, ότι επειδή είχε πέσει θανατική αρρώστια στη χώρα τους, οι χριστιανοί τους συμβούλευσαν να χαραχθούν με το Σταυρό και αφού το έκαναν, γίνονταν καλά και από τότε συνήθισαν να σταυροκοπιούνται).

Πρέπει όλοι να πούμε "επιτέλους τέλος" στον πάπα, σ' αυτόν τον διπρόσωπο αρχηγό του φασιστικού κράτους και στην Ουνία, την πέμπτη φάλαγγα του Βατικανού, σ’ αυτά τα δολερά αλεπούδια που δεν σταματούν να δηλητηριάζουν την Ορθοδοξία με οποιοδήποτε τρόπο.

Πρέπει όλοι να πούμε "επιτέλους τέλος" στον καταραμένο Πάπα, που θα αναδείξει νέους ομολογητές και νεομάρτυρες της Ορθοδόξου Πίστης, στον πάπα που τρέχει μόνος του κι έρχεται... δεύτερος!!!

Πρέπει όλοι να πούμε "επιτέλους τέλος" στην αδιάντροπη Βατικάνεια τακτική, στην ανθελληνική εκστρατεία, στην αντορθόδοξη πολιτική και στην βλασφήμως ονομαζόμενη «αγία έδρα» που διευκόλυνε την απόδραση των Κροατών εγκληματιών πολέμου, στη Νότιο Αμερική, που έσφαξαν ένα εκατομμύριο (1.000.000) Σέρβους.

Πρέπει όλοι να πούμε κι ένα «Μολών λαβέ», στους χιλιάδες παπικούς, που μέθυσαν τη γη από το αίμα των Χριστιανών, που τολμούν να σκεφτούν, ότι μπορούν να τα βάλουν με δέκα εκατομμύρια (10.000.000) Ορθοδόξων Ελλήνων!!! και να τους προσηλυτίσουν με την βία ή με γλυκανάλατα χαμόγελα.

Πρέπει να πούμε όμως κι ένα μεγάλο ΑΝΤΙΟ στην παπική αυλή της Ρώμης, που θα καταστραφεί από τους Εβραίους, διότι ετοιμάζουν τον νέο Πάπα, όλης της Οικουμένης, τον δήθεν πατριάρχη της διεθνούς εκκλησίας-παρωδίας, που θα είναι οπωσδήποτε Ε Β Ρ Α Ι Ο Σ, θα είναι δηλαδή ο Αντίχριστος

Έρχεται επιτέλους το τέλος του Πάπα της Ρώμης! Ήρθε η ώρα του για σωματικό και ψυχικό θάνατο.

Και τι κατάφερε, όσο ήταν στη σιωνιστο-ανοητομασονικοσατανική στοά;

Έκανε μια μεγάλη τρύπα στο... νερό, με το «σκήπτρο της ανοησίας» που κρατούσε τόσο καιρό, αλλά τρύπησε και τον... κουβά!!!

Και τώρα;

Πώς θα πίνει νερό στην καυτή κόλαση;

Για τους Ψευδομάρτυρες του Ιεχωβά

(Αγαπητοί αδελφοί, μπείτε εδώ: e-books-gr.blogspot.gr διαβάστε, εξηγείστε στους ψευδομάρτυρες του Ιεχωβά τα πάντα και γυρίστε τα "επί σφαγή πρόβατα" στο "μαντρί" του Ιησού Χριστού και Μεγάλου Θεού μας)

Η Αποκρυφιστική εταιρεία Σκοπιά υπηρετεί μυστικά την Νέα Παγκόσμια Τάξη και οδηγεί τους πλανεμένους, πνευματικά τυφλούς και οδηγούς πνευματικών τυφλών χωρίς μπαστούνι, ψευδομάρτυρες του Ιεχωβά, σ’ αυτήν την πνευματική χολέρα, σ’ αυτό το πνευματικό καρκίνωμα για να διαλύσουν -εκτός άλλων Εβραιοκρυφομασόνων - το στρατό και τη χώρα μας.

Τίποτε δεν είναι πιο φοβερό, από όσα συμβαίνουν στην ζωή παρά μόνον το να αντιμάχεται κανείς το Θεό.

Οι "ψευδομάρτυρες του Ιεχωβά" αγοράζουν βιβλία από την εβραϊκή εμπορική εταιρεία "Σκοπιά" που εμπορεύεται τον λόγο του Θεού και η οποία βρίσκεται στο Μπρούκλιν, στη Νέα Υόρκη.

Τους εκμεταλλεύονται μερικοί σατανοκρατούμενοι τσαρλατάνοι και ατσίδες, για να αγοράζουν τις ψευτοφυλλάδες τους.

Οι «ατσίδες του Μπρούκλιν» δεν έχουν τηλεόραση ή ραδιόφωνο να ενημερώσουν τάχα τον κόσμο, διότι έτσι θα είχαν μόνον έξοδα, δε θα είχαν καθόλου έσοδα και το μεγάλο κόλπο για τη θρησκεία, δεν θα τους ενδιέφερε.

Αυτοί οι ατσίδες λοιπόν έβαζαν και βάζουν τους απλούς ψευδομάρτυρες του Ιεχωβά να δουλεύουν σχεδόν «τσάμπα», ναι καλά διαβάζετε...«τσάμπα»!!!

Έτσι έχτισαν στη Θήβα, νέα και μεγάλα κτίρια σε μια έκταση πολλών στρεμμάτων, περίεργα αγορασμένη, αναγκάζοντας νέα ζευγάρια να δουλεύουν με 10.000 δραχμές το μήνα! και χωρίς το δικαίωμα τεκνοποίησης, για όσο καιρό έχτιζαν (έτος 1992).

Όταν λοιπόν ήλθε η ώρα για να κάνουν εγκαίνια, επικαλέσθηκαν εδάφιο της Αγίας Γραφής, το οποίο έλεγε:... αν δεν οικοδομήσει Κύριος… θέλοντας να δείξουν σε όλους, ότι το μεγαλειώδες έργο τους είχε την ευλογία του Θεού!!! Έλα όμως, που ο Αληθινός και Μεγάλος Θεός ο Ιησούς Χριστός, δεν οικοδόμησε μαζί τους και μόλις τελείωσε το έργο, οι ατσίδες από το Μπρούκλιν το πούλησαν για διακόσια δισεκατομμύρια (200.000.000.000) δραχμές!!!

Τα πήραν όλα κι έφυγαν!!!

Είναι δυνατόν, να λέει ψέματα ο Θεός; Είναι δυνατόν, να τους βάζει να χτίζουν άδικα, κτίρια, τα οποία θα πουληθούν σύντομα; Ποιος κοροϊδεύει και λέει ψέματα συνέχεια; Φυσικά μόνο ο διάβολος. Κι έτσι τα οικονόμησαν πάλι οι ατσίδες του Μπρούκλιν. Και στους αφελείς μάρτυρες - κι αυτοί δεν ξέρουν τελικά τίνος μάρτυρες είναι - είπαν ότι με τα χρήματα αυτά, θα έχτιζαν άλλους χώρους που είχαν ανάγκη! Κι εγώ, ερωτώ τους «μάρτυρες» του Ιεχωβά: Αφού και τα νέα κτίρια πάλι εσείς τα χτίζετε και χωρίς να πάρετε χρήματα από την οργάνωσή σας, που πάνε τα υπόλοιπα δισεκατομμύρια; Στα υλικά μήπως; Αφού και γι’ αυτά πάλι εσείς συνεισφέρετε. Εγωιστές, οι μάρτυρες του Ιεχωβά. Τα ξέρουν όλα αυτοί. Ξέρουν την αλήθεια, που οδηγεί στην αιώνια ζωή. Οι άλλοι - κατά τη γνώμη τους - είναι εχθροί τους, αμαθείς και δεν ξέρουν τίποτε!

Βρίσκουν κυρίως άθεους, κοινωνικά αμόρφωτους ή καλοπροαίρετους ή και ακαδημαϊκά μορφωμένους ή αγανακτισμένους ανθρώπους - απ’ αυτά που ακούν και βλέπουν τελευταίως για τον κλήρο - και με ωραίο τρόπο, σαν τον λύκο με τη μορφή προβάτου, τους παρασύρουν να διαβάσουν τα ψευτο-φυλλάδιά τους.

Εκεί το τυρί όλοι το βλέπουν, δε βλέπουν όμως τη φάκα. Η φάκα είναι, ότι γίνονται μάρτυρες του Ιεχωβά, χάνουν το βάπτισμα και φυσικά το Άγιο Πνεύμα, μιλάνε και οι ίδιοι σαν τους πλανεμένους μάρτυρες του Ιεχωβά, εναντίον των Αγίων, της Παναγίας μας, των Εικόνων, πληρώνουν κάθε μήνα τα βιβλία στους ατσίδες του Μπρούκλιν και τυφλώνονται ακόμη περισσότερο, διαβάζοντας τις ασυναρτησίες και τα ψέματα, που τους διδάσκει ο αρχιψεύτης διάβολος.

Όταν όμως τους τύχει κανένας διαβασμένος χριστιανός, τότε βάζουν την «ουρά κάτω από τα σκέλια» και λένε: Δεν το ξέρω εγώ αυτό, το ξέρει ο «πρεσβύτερός» μας. Ποιος δηλαδή; Ένας πιο πολύ «πνευματικά τυφλός», από τους απλούς «πνευματικά τυφλούς» μάρτυρες του Ιεχωβά. Και τότε αρχίζει η πλάκα, όταν με ύφος χιλίων καρδιναλίων ο «πρεσβύτερος» - ενώπιον του νέου πλανεμένου μάρτυρα - προσπαθεί να το παίξει σοφός, απέναντι στο χριστιανό, που τόλμησε να αμφισβητήσει τις ψευτοφυλλάδες τους! Και όταν αρχίζει τις ερωτήσεις και τις παρατηρήσεις ο Ορθόδοξος χριστιανός - καθοδηγούμενος από το Πνεύμα το Άγιο, που επικαλέστηκε για βοήθειά του - τότε και ο «πρεσβύτερος» των μαρτύρων του Ιεχωβά - μη γνωρίζοντας τι να απαντήσει - αρχίζει να ρωτάει. «Πού το γράφει αυτό; Πού το γράφει εκείνο;» Και τελικά αναγνωρίζει μέσα του, ότι ένα ξέρει: Ότι δεν ξέρει τίποτε!!!

Έτσι σε στέλνει στον «επίσκοπο», τον αρχηγό των «πνευματικά τυφλών», που οδηγεί τους υπόλοιπους «πνευματικά τυφλούς»! Και δεν το ξέρει κι εκείνος και σε παραπέμπει στις ψευτο-φυλλάδες, που συνέταξαν οι ατσίδες του Μπρούκλιν! Φοβερό! Φοβερό!

Γι’ αυτό τώρα τελευταία δεν βγαίνουν στην τηλεόραση να αντιμετωπίσουν τους διαβασμένους χριστιανούς. Διότι κατάλαβαν ότι οι ψευτοφυλλάδες τους λένε ασυναρτησίες, που δεν διδάσκονται στην Αγία Γραφή και που δεν στηρίζονται πουθενά.

Μα, ω άνθρωπε! τόσον καιρό διάβαζες τις ψευτο-φυλλάδες του Μπρούκλιν και μετά, πήγαινες στην Αγία Γραφή να δεις τι γράφει!!! Πώς είναι δυνατόν να ξέρεις, τι μας διδάσκει η Αγία Γραφή, για να μπορέσεις να μεταφέρεις τα καλά νέα και στους άλλους ανθρώπους; Δε γνωρίζεις τίποτε. Άρα, είσαι πνευματικά τυφλός. Και αφού δε γνωρίζεις τίποτε, γίνεσαι πνευματικά, τυφλός οδηγός, πνευματικά τυφλών.

«Διδάσκουν» ακόμη οι άμοιροι, ότι η Παναγία μας είχε κι άλλα παιδιά!!! Καλά, ήταν δύσκολο στον Παντοδύναμο Θεό να επιλέξει μία γυναίκα, η οποία θα ήτο αειπάρθενος; Επειδή πολλές φορές επικαλούνται την Αγία Γραφή, ότι αναφέρει για την Παναγία μας, ότι είχε κι άλλα παιδιά, δε μπορούν να διακρίνουν, ότι πολλές φορές στην Αγία Γραφή, ένας εξάδελφος κάποιου, αναφέρεται άλλοτε σαν αδελφός του, άλλοτε θείος του ή και άλλοτε πεθερός του; Στηρίζονται στο... ούχ ούτος εστίν ο τέκτων ο υιός Μαρίας, ο αδελφός Ιακώβου...(Μάρκ. στ' 3-4). Ναι, αλλά εδώ αποκαλείται μόνο υιός Μαρίας και μάλιστα με το άρθρο «ο», για να διακηρυχθεί, η μη ύπαρξη άλλων τέκνων, ενώ οι υπόλοιποι, αποκαλούνται αδελφοί Κυρίου κι όχι υιοί Μαρίας.

Στηρίζονται επίσης στο «έως ου». Το επίρρημα αυτό δεν σημαίνει έναρξη, αλλά διακοπή της κατάστασης. Π.χ. ο Νώε εξαπέλευσε τον κόρακα... και ουκ επέστρεψεν έως ου ξηρανθήναι το ύδωρ. Γύρισε μήπως; Όχι. Αν πούμε ότι ο τάδε δούλευε, έως ου απέθανε. Τι σημαίνει το «έως ου»; Ότι εξακολουθεί να δουλεύει; Ξυπνάτε από την πλάνη σας, επιτέλους. Διαβάστε ακόμη, τι λέει ο ίδιος ο Θεός στον αρχαίο όφι και σατανά, στη Γένεση (κεφ. Γ΄15): «... και έχθραν θέλω στήσει αναμέσον σου και της γυναικός και αναμέσον του σπέρματός σου και του σπέρματος αυτής.» Και σας ερωτώ: Έχει σπέρμα η γυναίκα; Όχι φυσικά. Μόνον ο άνδρας έχει σπέρμα και γεννά, η γυναίκα μόνον τίκτει. Δεν είναι αυτό απόδειξη, ότι η σύλληψη της Παρθένου έγινε από το Άγιο Πνεύμα; Από τη Γένεση ακόμη είχε προβλεφθεί αυτό το μοναδικό γεγονός, που άφησε έκπληκτους ακόμη και τους Αγγέλους, έκπληκτους, για το πως χώρεσε ο Αχώρητος Θεός στη μήτρα της Αειπαρθένου Μαρίας!!!

Προσέξτε τι λέει η Ελισάβετ όταν την ασπάστηκε η Παναγία: «Ευλογημένη σύ εν γυναιξί, και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου. Και πόθεν μοι τούτο, να έλθη η μήτηρ του Κυρίου μου προς με;». Ποιόν Κύριο γνώριζε η Ελισάβετ στην εποχή της Παλαιάς Διαθήκης, αφού ο Μεσσίας δεν είχε γενηθεί;

Δυστυχώς, οι "Ψευδομάρτυρες του Ιεχωβά" είναι πνευματικά τυφλοί, δεν βλέπουν, δεν μπορούν ή δεν θέλουν, να διακρίνουν το Αειπάρθενο της Παναγίας μας. Αλλά για να διακρίνουν σωστά, πρέπει να διαβάζουν μόνο την Αγία Γραφή κι όχι ψευτοφυλλάδες.

«Διδάσκουν» ακόμη οι άμοιροι, ότι ο Χριστός κυβερνά αοράτως! Και ότι η Δευτέρα παρουσία έγινε!!! Και η βασιλεία του Θεού, θα είναι εδώ στη γη!!! Μήπως, υπάρχει ένα εδάφιο - μόνον ένα - το οποίο να λέει, ότι ή Βασιλεία του Θεού θα είναι εδώ στη γη; Δυστυχώς γι’ αυτούς, δεν υπάρχει ούτε ένα εδάφιο στην Αγία Γραφή, που να αναφέρει ότι η Βασιλεία του Θεού, θα γίνει εδώ στη γη. Το μόνο, που λέει η Αγία Γραφή, είναι: «η γη διαμένει εις τον αιώνα.» Προσέξτε: όχι «εις τους αιώνες των αιώνων», αλλά «εις τον αιώνα».

Ας πάνε οι αφελείς σατανοδιδάσκοντες και σατανοδιδασκόμενοι να ρίξουν μια ματιά στο Ευαγγέλιο του Ματθαίου, (κεφ. Η’ εδάφιο 11), να «ανοίξουν» τα μάτια τους, να διαβάσουν τι αναγγέλλει ο Μεγάλος Θεός, ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός. Επειδή όμως μπορεί να μην το έχουν διαβάσει ποτέ στις ψευτοφυλλάδες του Μπρούκλιν, ας το διαβάσουν τώρα εδώ, σ’ αυτό το βιβλίο.

Λέει λοιπόν ο Μεγάλος Θεός, ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός: «Σας λέγω δε, ότι πολλοί θέλουσιν ελθεί από ανατολών και δυσμών, και θέλουσι καθίσει μετά του Αβραάμ και Ισαάκ και Ιακώβ, εν τη βασιλεία των ουρανών.» (Ματθ. κεφ η εδάφιο 11)

Είπατε τίποτε αγαπητοί πλανεμένοι «αδελφοί»; Ποιος Αβραάμ και ποιος Ισαάκ και ποιος Ιακώβ, θα είναι στη γη;

Εν τη Βασιλεία των Ουρανών θα είναι όλοι οι πατέρες μας: ο Αβραάμ, ο Ισαάκ και ο Ιακώβ.

Τώρα, εσείς οι ψευδομάρτυρες του Ιεχωβά, πού θα είστε στην Βασιλεία του Θεού, δε γνωρίζω. Το μόνο που γνωρίζω, είναι ότι ο Θεός είναι Παντοδύναμος, Πολυεύσπλαχνος και θα σας δείξει το δρόμο προς την Βασιλεία των Ουρανών. Εκτός, αν δεν είστε από τον κόσμο του Ουρανού, αλλά εκ του κόσμου τούτου.

Γνωρίζετε, πλανεμένοι αδελφοί, ποιος είναι ο Κύριος Ιεοβά, που αναφέρει η πραγματική Αγία Γραφή κι όχι η παραλλαγμένη, που σας έδωσαν να κρατάτε στα χέρια σας; Είναι ο Ιησούς, ναι! είναι ο Ιησούς. Και αυτό, αποδεικνύεται μαθηματικώς από την Ελληνική γλώσσα!!! Kάθε ένα από τα γράμματα του αρχαίου Ελληνικού αλφαβήτου, αντιστοιχεί σε έναν φυσικό αριθμό, που ξεκινάει από τον αριθμό 1 και καταλήγει στον αριθμό 900.

(Α=1, Β=2, Γ=3, Δ=4, Ε=5, S(F)=6, Ζ=7, Η=8, Θ=9,
Ι=10, Κ=20, Λ=30, Μ=40, Ν=50, Ξ=60, Ο=70, Π=80, Q=90,
Ρ=100, Σ=200, Τ=300, Υ=400, Φ=500, Χ=600, Ψ=700, Ω=800 και Πί=σαμπί=900).

(http://www.lexarithmos.gr/?page_id=104)

Εδώ λοιπόν φαίνεται, ότι ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΕΟΒΑ της Παλαιάς Διαθήκης, Είναι ο Ιησούς Χριστός της Καινής Διαθήκης.

ΚΥΡΙΟΣ ΙΕΟΒΑ=20+400+100+10+70+200+10+5+70+2+1=888
ΙΗΣΟΥΣ=10+8+200+70+400+200=888
ΚΥΡΙΟΣ ΙΕΟΒΑ=ΙΗΣΟΥΣ =888

Το Ιεοβά δεν σχετίζεται με το πρωτότυπο Εβραϊκό κείμενο που είχε μόνο τέσσερα σύμφωνα, αλλά με πολύ μεταγενέστερη Εβραϊκή χρήση. Πολλούς αιώνες αργότερα μετά τον Χριστό οι Μασσουρίτες πρόσθεσαν τα φωνήεντα. Και σήμερα η έρευνα έδειξε ότι η σωστή προφορά είναι Γιαχβέ. Το Όνομα του Θεού από τα Εβραϊκά στα Ελληνικά σημαίνει Κύριος. Η κάθε φυλή τον αποκαλεί στη γλώσσα της.

Ψαλμός ΞΗ΄4. «…Κύριος είναι το όνομα αυτού».
Άμως Δ΄13. «…Κύριος ο Θεός των δυνάμεων είναι το Όνομα αυτού».

Η λέξη «Αλληλούϊα» σημαίνει αινείτε τον Γιάχ, δηλαδή αινείτε τον Θεό. Άρα η πραγματική προφορά του θεϊκού ονόματος είναι Γιαχβέ, όχι Ιεχωβά. Στην σύντμηση γίνεται Γιάχ κι όχι Γιέχ. Οπότε το χαλελού, γίνεται αινείτε και το Γιάχ, γίνεται Θεός. Είναι σαν να του λέει: όποιος θέλει τα Εβραϊκά άς λέει Γιχβέ ή Γιάχ. Όποιος θέλει τα Ελληνικά άς λέει Θεός. Αλλού συνιστά την λέξη Κύριος, εδώ την λέξη Θεός.

Το Όνομα του Θεού ήταν πασίγνωστο στους Εβραίους: Ψαλμός 76ι΄.
Ποιό όνομα όμως φανέρωσε ο Ιησούς στους ανθρώπους; Φανέρωσε το Τριαδικό Όνομα, διότι τους είπε: «Πορευθέντες λοιπόν μαθητεύσατε πάντα τα έθνη βαπτίζοντες αυτούς είς το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος…».

Ο Χριστός ως φυσικός Υιός του Θεού φέρει κληρονομικώς υποχρεωτικά το Όνομα του Πατέρα του Γιαχβέ ή Ιεχωβά (Εβρ. Α΄4 και Φιλιπ. Β΄ 9-11). Εσείς τι όνομα κληρονομήσατε από τον πατέρα σας; Του γείτονα ή του… μπατζανάκη;
Οι Απόστολοι που έζησαν με τον Χριστό και συνέγραψαν στα Ελληνικά την Καινή Διαθήκη γιατί δεν αναφέρουν ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ το όνομα Ιεχωβά; Αν ήταν αναγκαίο για την σωτηρία μας δεν θα το έγραφαν;

Ποιόν πρέπει να κηρύττουμε; Φυσικά τον Εσταυρωμένο Χριστό. (Α΄Κορινθ. Α΄23, Α΄ Κορινθ. Β΄2, Γαλατ. Α΄15-16, Ματθ. ΙΒ΄21, Φιλιπ. Α΄15-18, Πράξ.Γ΄6-7, Α΄Κορινθ Ε΄ 3-5, Πράξ. Δ΄11-12, Φιλιπ. Β΄9-11).
Μη ψάχνετε ΟΡΕ ταλαίπωροι για όνομα! Δεν σας κάνει το «υπέρ πάν όνομα»;

Ο Ιησούς, είναι Πράγματι Θρησκεία, Αρμονική Νομοτέλεια, Κήρυκας της Γαλήνης και μετά την ανάληψη, ονομάζεται ΑΜΗΝ και Είναι ο ΜΕΓΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ!!!

ΙΗΣΟΥΣ=888
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ=535+353=888
Η ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ=8+299+581=888
ΚΗΡΥΞ ΓΑΛΗΝΗΣ=588+300=888
ΑΜΗΝ ΜΕΓΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ=99+249+540=888
(το Όνομα ΑΜΗΝ, όπως φαίνεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη)
ΙΗΣΟΥΣ=ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ=ΑΜΗΝ ΜΕΓΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ=ΚΗΡΥΞ ΓΑΛΗΝΗΣ=ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ=888=3χ8=24 το Α και το Ω.

Αν και δεν το γνωρίζετε, σας αναφέρω ακόμη, ότι η Ελληνική γλώσσα μας δείχνει επίσης ότι ο Θεός είναι Άγιος και Αγαθός και ότι Είναι στις ιερές μονές!!!

ΘΕΟΣ=9+5+70+200=284
ΑΓΙΟΣ=1+3+10+70+200=284
ΑΓΑΘΟΣ=1+3+1+9+70+200=284
ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ=10+5+100+1+40+70+50+8=284
ΘΕΟΣ=ΑΓΙΟΣ=ΑΓΑΘΟΣ=ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ=284

O αριθμός 284, πολλαπλασιαζόμενος τρεις φορές ή προφέροντας τη λέξη ΑΓΙΟΣ τρεις φορές - όσα Είναι και τα πρόσωπα της Αγίας Τριάδος - μας δίδει τον αριθμό 852 και προκύπτει η ολοκληρωμένη έννοια του Θεού: ΑΠΕΙΡΟΝ ΠΝΕΥΜΑ.

ΑΓΙΟΣ+ΑΓΙΟΣ+ΑΓΙΟΣ=284+284+284=852
ΑΠΕΙΡΟΝ ΠΝΕΥΜΑ=1+80+5+10+100+100+50+80+50+5+400+40+1=852
ΑΓΙΟΣ+ΑΓΙΟΣ+ΑΓΙΟΣ=ΑΠΕΙΡΟΝ ΠΝΕΥΜΑ=852

Εδώ φαίνεται, ότι ο Θεός Είναι Άτμητος.
Ο ΘΕΟΣ ΕΣΤΙΝ=919
ΑΤΜΗΤΟΣ=1+300+40+8+300+70+200=919
Ο ΘΕΟΣ ΕΣΤΙΝ=ΑΤΜΗΤΟΣ=919

Εδώ φαίνεται ότι ο Θεός Είναι Τριαδικός και Απόρρητος.

Ο ΓΑΡ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ=999
ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ=999
ΑΠΟΡΡΗΤΟΣ=999
ΑΠΟΡΡΗΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ=849+565=1414
ΑΠΟΡΡΗΤΟΝ ΕΣΤΙΝ=849+565=1414

Εδώ φαίνεται, ότι το όνομα Εμμανουήλ, Είναι η Θεία Τριάδα: «Ιδού η παρθένος ε γαστρί έξει και τέξεται υιόν, και καλέσουσι τ’ όνομα αυτού Εμμανουήλ, ο εστί μεθερμηνευόμενο μεθ’ ημών ο Θεός» (κατά Ματθαίον α’ 23)

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ=644
Η ΘΕΙΑ ΤΡΙΑΣ=644

Δηλαδή με το «μεθ’ ημών ο Θεός», Θεός, νοείται η Θεία Τριάς!!!

Εδώ φαίνεται, ότι ο Θεός Είναι Ένας.

ΟΤΙ ΘΕΙΟΝ ΕΝ=579
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΤΙ=579

Ξέρετε ποιός είναι ο Ιησούς πλανεμένοι κι εκλεκτοί μάρτυρες του Ιεχωβά;

ΕΙΜΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ=2503
Ο ΧΡΟΝΟΜΕΤΑΒΑΙΝΩΝ ΘΕΟΣ=2503

Αυτός, που υπήρχε, πριν από τον Αβραάμ. Αυτός, που ήλθε και σαρκώθηκε στη γη. Αυτός, που ανελήφθη στον Ουρανό - με την ταχύτητα του φωτός - για να καθίσει στα δεξιά του Πατρός.
Η ΤΑΧΥΤΗΣ ΦΩΤΟΣ=8+1809+1870=3687
Η ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΕΞΑΫΛΩΣΙΣ ΕΣΤΙ=3687

Γνωρίζετε ποιός είναι ο Πανεπόπτης οφθαλμός;

Ο ΔΕ ΠΑΝΕΠΟΠΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ=2438
Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ=2438
Ο ΔΕ ΠΑΝΕΠΟΠΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΕΣΤΙΝ= Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ=2438

Γνωρίζετε τι ήταν η δίκη του Ιησού;

ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ=1500
ΦΩΣ=1500
ΔΙΚΗ ΙΗΣΟΥ=ΦΩΣ=1500


Ξέρετε ποιος Είναι ο Ιησούς Χριστός, ο Υιός του Θεού, που εσείς οι πλανεμένοι τον ονομάζετε... Άγγελο, ή «ο μεγαλύτερος άνθρωπος που πάτησε τη γη»;
Ο Ιησούς Χριστός, Είναι ο Τριαδικός Θεός Κύριος.

ΕΣΤΙΝ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ=1799
ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΚΥΡΙΟΣ=1799
ΕΣΤΙΝ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ=ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΚΥΡΙΟΣ=1799
ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΗΝ=443
Ο ΛΟΓΟΣ=443

Η ύπαρξη του Τριαδικού Θεού Είναι μέγα και ακατάληπτο Μυστήριο και μόνο πιστεύεται. Δεν ερμηνεύεται. (Α΄Τιμοθ. Γ΄16).

Και μη ζητάτε ανόητα να σας δείξουμε τη λέξη Τριάς στην Αγία Γραφή! Και η λέξη Άναρχος μπορεί να μην υπάρχει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι Άναρχος ο Θεός. Δείξτε μου στην Αγία Γραφή που λέει ότι ο Άγγελος είναι αθάνατος; Υπάρχει; Δεν υπάρχει. Και τι θα πούμε; ότι ο άγγελος δεν είναι αθάνατος;

Για να ξυπνήσετε εσείς - γιατί κοιμάστε ακόμη στο …ξενοδοχείο του αντίχριστου - διαβάστε και στην Αγία Γραφή τα παρακάτω εδάφια, για να ανακαλύψετε ότι ο Θεός Είναι Τριαδικός: Γένεσ. ΙΗ 1-5, (προσκυνήθηκαν και οι τρείς και μίλησαν ταυτόχρονα και οι τρείς), Γένεσ. Α 26-27, Γένεσ. Γ΄22, Γένεσ. ΙΑ΄7, Γενεσ. ΙΘ΄ 18-24, Ιούδα 20-21, Ψαλμ. ΡΘ(ΡΙ), Αμώς Δ΄9-11, Ματθ ΚΗ 11-19, Β΄Κορινθ. ΙΓ΄13, Α΄Πέτρου Α΄2,

Γνωρίζετε ποιόν Θεό επικαλείστε, όταν προσεύχεστε; Προσεύχεστε στον Κύριο Ιησού Χριστό, τον Μοναδικό και Αληθινό Τριαδικό Θεό, που μετά την ανάληψη μετονομάστηκε ΑΜΗΝ.

ΠΡΟΣΕΥΧΗ=1463
ΕΠΙΚΛΗΣΙΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΜΗΝ=1463
ΑΜΗΝ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ=751+70+680+770+751=2370
ΕΣΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ=515+370+231+770+484=2370

Η Μαρία, η Παναγία, η μητέρα του Θεού ήτο ΑΠΕΙΡΟ-ΓΑΜΟΣ.

ΧΑΙΡΕ ΠΑΡΘΕΝΕ ΜΑΡΙΑ =1118
Η ΜΑΡΙΑ ΗΤΟ ΑΠΕΙΡΟΓΑΜΟΣ=1118
ΧΑΙΡΕ ΠΑΡΘΕΝΕ ΜΑΡΙΑ =Η ΜΑΡΙΑ ΗΤΟ ΑΠΕΙΡΟΓΑΜΟΣ=1118 !!!

Δεν προϋπήρξε άλλη Θεοτόκος. Μία φορά ο Τριαδικός Θεός αποφάσισε να μας σώσει. Αυτή είναι η Πρώτη και η Τελευταία. Μετά θα κυβερνάει είς τους αιώνας των αιώνων.

Η ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΑΡΙΑ=8+80+1+100+9+5+50+70+200+40+1+100+10+1=675
Α΄ΘΕΟΤΟΚΟΣ=1+9+5+70+300+20+70+200=675
Η ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΑΡΙΑ=Α΄ΘΕΟΤΟΚΟΣ=675

Εδώ φαίνεται ότι ο Σταυρός Είναι γνώση (Γι’ αυτούς που έχουν λίγο μυαλό).

ΣΤΑΥΡΟΣ=200+300+1+400+100+70+200=1271
Η ΓΝΩΣΙΣ=8+1263=1271
ΣΤΑΥΡΟΣ=ΓΝΩΣΙΣ=1271

Μας λέτε ότι δεν πρέπει να αποδίδουμε καμία τιμή στον Σταυρό!!! Δεν διαβάζετε καλά φαίνεται τι λένε τα χωρία μέσα στην Αγία Γραφή. Είναι - λένε - καταραμένος ο κρεμάμενος επί ξύλου, όχι όμως εξ αιτίας του ξύλου, αλλά εξ’ αιτίας του αμαρτήματος που διέπραξε ο κρεμάμενος. Αν παραδεχθούμε ότι είναι καταραμένος ο κρεμάμενος εξ αιτίας του ξύλου, πέφτουμε σε φοβερή πλάνη και βλασφημία. Αμέσως βγάζουμε τον Θεό ότι έφτιαξε καταραμένα πράγματα!!! Ο Θεός όμως τα πάντα εν σοφία εποίησε!

Καταραμένος λοιπόν είναι αυτός, που διέπραξε αμάρτημα άξιο θανάτου. Ένας αθώος που καταδικάστηκε σε θάνατο λόγω πλάνης της δικαιοσύνης και της αδικίας του κόσμου είναι ενώπιον του Θεού καταραμένος; Ασφαλώς όχι, διότι τότε πέφτουμε στην πλάνη ότι ήταν πραγματικά καταραμένος και ο Χριστός!!! Διαβάστε - πρίν είναι αργά - και τα χωρία: Φιλιπ. Γ΄18, Α΄ Κορινθ. Α΄23, Γαλατ. ΣΤ΄14, Ματθ. ΙΣΤ 24, Ματθ. ΚΓ΄18-19.

Η Οργάνωσή σας μέχρι το 1931 δεχόταν και τιμούσε τον σταυρό (μέχρι και κονκάρδα στο πέτο του  σακακιού είχε για τους οπαδούς της) και ξαφνικά ανακάλυψε ότι ήταν φονικό όργανο!!! (Σκοπιά 1η Οκτωβρίου 1931 αριθμός φύλλου 19 και 1η Σεπτεμβρίου 1927 αριθμ φύλλου 17).

Ξυπνάτε επιτέλους και κάντε ένα πείραμα με τον εαυτό σας: Σταθείτε μπροστά στον καθρέπτη σε στάση προσοχής κι ανοίξτε τα χέρια σας σαν να θέλετε να αγκαλιάσετε κάποιον άνθρωπο, επειδή τον αγαπάτε! Τι βλέπετε; Τον εαυτό σας σταυρό!!! Ξυπνάτε επιτέλους!!! Ο σταυρός εκτός από γνώση είναι και αγάπη. Κι ο Θεός Είναι Αγάπη.

Εσείς οι ακαδημαϊκοί και …παραμορφωμένοι «μάρτυρες» του Ιεχωβά - όπως αποκαλείστε - ξυπνάτε κι ενημερώστε κι αυτούς, που «παίρνετε» στο λαιμό σας. Θέλετε να μάθετε «τίνος» μαθητές είστε;

Χιλιασμός Χ= 600
Ξύπνα. Ξ= 60
Σκοπιά S = 6
XΞS 666

Ξέρετε τίνος μάρτυρες είστε; Πράξ. Α΄ 8, Πράξ. ΚΒ΄ 20, Αποκ. Β΄ 13.
Υπάρχει κανένα χωρίο στην Αγία Γραφή που να λέει ότι είστε μάρτυρες του Ιεχωβά;
Τι ήταν ο Διονύσιος Αεροπαγίτης; Μήπως μάρτυρας του Ιεχωβά; Αποκλείεται για τρείς λόγους:
Α. Αν ήταν μάρτυρας του Ιεχωβά, η επίσημη εκκλησία της Ελλάδας θα ήταν οι μάρτυρες του Ιεχωβά.
Β. Δεν θα τον τιμούσε η ορθόδοξος εκκλησία αλλά ο Ρώσσελ και
Γ. Δεν θα διαβάζατε τα παραμύθια της «Σκοπιάς» και του «Ξύπνα», αλλά τα συγγράματα του Αγίου Διονυσίου.

Επιτέλους, ξυπνήστε πλανεμένοι άνθρωποι. Δεν έχουμε μίσος εναντίον σας - όπως εσείς για μάς τους Χριστιανούς- αλλά μίσος για την αίρεσή σας.

Αγαπητοί χριστιανοί, αν σας ρωτήσουν κάτι οι μάρτυρες του Ιεχωβά και δεν ξέρετε να απαντήσετε, τότε επικοινωνήστε με:
• Χριστιανούς ιεροκήρυκες ή
• Διαβασμένους χριστιανούς Ορθόδοξους αδελφούς μας ή
• Διαβασμένους ιερείς ή
• Οποιονδήποτε ταπεινό μοναχό ή
• Διαβάστε μόνοι σας - από την αρχή - την Αγία Γραφή και ιδιαίτερα από την αρχή την Καινή Διαθήκη και θα πάρετε σίγουρα την απάντηση από το Άγιο Πνεύμα του Θεού.

Και δεν χρειάζεστε κανένα... λυκοσυμβουλάτορα, με φορεσιά προβάτου!!!