Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Νάτος-Νάτος ο μεγάλος Ηγέτης και Δήμαρχος της καρδιάς μας, βροντοφώναξε η λαοθάλασσα στην Άνω Καλεντίνη

Μήνυμα νίκης από την μεγαλειώδη συγκέντρωση στην κεντρική ομιλία του υποψήφιου δημάρχου για τον Δήμο Καραϊσκάκη, Περικλή Μίγδου, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ στην Άνω Καλεντίνη.

Βούλιαξε πραγματικά η πλατεία με την ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Περικλή Μίγδου.
Εκατοντάδες δημότες δύο ημέρες πριν τις εκλογές κατέκλυσαν την πλατεία της Άνω Καλεντίνης και υποδέχτηκαν με θερμό χειροκρότημα τον επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Ανοιχτοί Ορίζοντες», Περικλή Μίγδο, ο οποίος ανεβαίνοντας στο «βήμα» έστειλε μήνυμα ενότητας και νίκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Το κλίμα της συγκέντρωσης ήταν πανηγυρικό, με τους δημότες του Δήμου Καραϊσκάκη να στέλνουν σαφές και καθαρό μήνυμα για μια δημιουργική συνέχεια στο τιμόνι του Δήμου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το «παρών» στην προεκλογική συγκέντρωση έδωσε σύσσωμη η νεολαία.

Ο Περικλής Μίγδος παρουσίασε τόσο το πολυετές κι επιτυχημένο έργο που επιτελέσθη τα τελευταία 5 χρόνια. όσο και τους βασικούς πυλώνες που πρόκειται να στηριχτεί, για να συνεχίσει να κάνει τον Δήμο καλύτερο και την ζωή των δημοτών ευκολότερη.

Ευχαρίστησε τον κόσμο της Άνω Καλεντίνης κι όλων των κοινοτήτων του Δήμου για την στήριξη που του παρέχουν, εξηγώντας ταυτόχρονα ότι η παρουσία του κόσμου της Άνω Καλεντίνης και των υπολοίπων κοινοτήτων δίνει δύναμη στον ίδιο και στους συνεργάτες του, να συνεχίσουν έως την τελική νίκη.

Όπως ανέφερε στην ομιλία του ο Περικλής Μίγδος, ο συνδυασμός «Ανοιχτοί Ορίζοντες», στέκεται με σεβασμό και αίσθημα ευθύνης απέναντί στους πολίτες όλου του Δήμου και τους καλεί να συμπορευτούν ξανά μαζί για να ανεβάσουν το επίπεδο ζωής των δημοτών ακόμη ψηλότερα, στη θέση που τους αξίζει..

Ο υποψήφιος δήμαρχος επεκτάθηκε στον σχεδιασμό των αναγκαίων για την περιοχή έργων και δραστηριοτήτων, ενώ μίλησε ταυτόχρονα για έργα που θα συμβάλουν στην βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, αλλά και μεγαλύτερα, που θεωρούνται αναγκαία να εκτελεστούν στο άμεσο μέλλον.

Όταν κατέβηκε από το βήμα όλοι ήθελαν να του σφίξουν το χέρι, να τον αγκαλιάσουν, να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί του και να του ευχηθούν καλή επιτυχία.

"Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για τη μεγαλειώδη παρουσία σας απόψε", είπε κλείνοντας την ομιλία του ο Περικλής Μίγδος με τους εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές κάτω από την εξέδρα να χειροκροτούν και να φωνάζουν συνθήματα νίκης για τον - πανταχού παρόντα - Δήμαρχο της καρδιάς τους.

Ο,τι έδωσες, το πήρες πολλαπλάσιο Δήμαρχε. 
  • Έδωσες αγάπη.
  • Έδειξες προσωπικό ενδιαφέρον για τους δημότες σου (κάθε αυλή σπιτιού και χωραφιού έχει τα αποτυπώματά σου). 
  • Προστάτεψες τα δάση από τις πυρκαγιές (αφού στο πρώτο τέταρτο της ώρας ήσουν κοντά στον τόπο του συμβαντος).
  • Βλέπεις τους γέροντες σαν τους δικούς σου γονείς και τους νέους σαν παιδιά δικά σου. 
Τι περίμενες; 
Αυτός ο υπέροχος ελληνικός Λαός κι ιδιαίτερα οι άδολοι κι ευγνώμονες δημότες του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη, δεν ξεχνούν ποτέ τον δικό τους άνθρωπο, τον δήμαρχο της καρδιάς τους, τον πανταχού παρόντα Δήμαρχο κι η "λαοθάλασσα" απόψε στην ομιλία σου το απέδειξε. 

-Άξιος, είπε κάποιος κι ένας γεροχωρικός τον διόρθωσε: 
-ΠΑΝΑΞΙΟΣ! Τώρα πλέον ελπίζω ότι σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο τα παιδιά μου θα ζήσουν καλύτερα.

Κάποιοι μιλούν ακόμη με θαυμασμό για τον Χρυσούν Αιώνα του Περικλέους, στην Αθήνα.

Τώρα κάποιοι πιο τυχεροί βλέπουν ζωντανά έναν άλλον Περικλή να κάνει την ζωή τους ευκολότερη και καλύτερη και κάποτε όλοι θα μιλάνε για τις Χρυσές Πενταετίες του Μεγάλου Ηγέτη, και πανταχού παρόντα και Δήμαρχο της καρδιάς τους, Περικλή Μίγδο.

Σημασία πάντα έχει να κερδίζει ο Λαός. Κι οι υπερήφανοι κι αξιοπρεπείς δημότες του Δήμου Καραϊσκάκη θα είναι τελικά πάλι κερδισμένοι, αφού θα υπάρχει πάντα ένας αγαπημένος Δήμαρχος δίπλα τους!

Πάντως η μεγαλειώδη αυτή συγκέντρωση θα μείνει στην ιστορία! 





Πηγή:
https://seltsonews.blogspot.com/2019/05/blog-post_25.html