Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Η Άρτα πρέπει να πάει βήματα μπροστά με νέους ανθρώπους, νέες ιδέες και προτάσεις, κοιτώντας επιτέλους το μέλλον αυτού του τόπου

Πηγή: https://parigoritria.blogspot.com/2019/05/blog-post_683.html

Oι νέοι μπαίνουμε στην πρώτη γραμμή. Πάμε την Άρτα μπροστά. Με ήθος, αξιοπρέπεια, σεμνότητα και όραμα για την πόλη μας.

Η Άρτα διαθέτει άφθονη «πρώτη ύλη» την οποία πρέπει να χρησιμοποιήσουμε και να χρησιμοποιήσουμε σωστά.

Η Άρτα πρέπει επιτέλους να κάνει βήματα μπροστά και να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ήπειρο.

O εύφορος κάμπος μας, τα βυζαντινά μας μνημεία, τα φυσικά στολίδια της πόλης μας, το επίπεδο του αθλητισμού στην πόλη μας είναι ένα μέρος αυτής της «ύλης».

Η καθημερινότητά μας πρέπει να βελτιωθεί και αυτό μπορεί να συμβεί.Οι λύσεις υπάρχουν και είναι εφικτές. Οι αρτινοί πολίτες τις συζητάμε μεταξύ μας. Αρκεί να ακουστεί η Φωνή μας. Τα θέματα είναι πολλά.

Ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους αποφάσισα να ζητήσω την στήριξη των συμπολιτών μου στις επερχόμενες εκλογές είναι η περιοχή που μεγάλωσα και ζω, το Σκοπευτήριο – Άνω Πόλη. Πρόκειται για μια περιοχή παρατημένη κυριολεκτικά, παρά το γεγονός ότι εκεί υπάρχει το παραλίμνιο πάρκο, μεγάλο μέρος του περιαστικού δάσους, η μια εκ των δύο εισόδων της πόλης, το κλειστό γυμναστήριο Άρτας κλπ. Μέρη που αν αποκτήσουν την προσοχή των αρμοδίων είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη ολόκληρη την πόλη.

Η Άρτα πρέπει να πάει βήματα μπροστά με νέους ανθρώπους, νέες ιδέες και προτάσεις, κοιτώντας επιτέλους το μέλλον αυτού του τόπου. Και προσωπικά θα παλέψω γι αυτό.