Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Αστανά (αναγραμματιζόμενη Σατανά), η πρωτεύουσα της παγκόσμιας κυβέρνησης.

Αυτή η πόλις, η Αστανά, είναι στον Καύκασο.
Εκεί όμως συμβαίνουν και πάρα πολλά άλλα πράγματα τον τελευταίον καιρό. 
Μία πόλη σχεδόν άγνωστη στον περισσότερο κόσμο. Κάποιοι ήξεραν την ύπαρξή της αλλά δεν γνώριζαν την σημασία της και άλλοι, απλά ηξεραν αλλά δεν μιλούσαν για να μην ταράξουν τα νερά πριν την ώρα τους.

Όσο δε για τα Μέσα Μαζικής Εξαθλίωσης βέβαια ούτε λόγος• οι άθλιοι μικροί θαυματοποιοί (δημοσιοκάφροι), ήταν απασχολημένοι με την υποστήριξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, απάντων των ανθρώπων –πλην Ελλήνων- όπως και την ανάδειξη των μουσουλμανικών αξιών και του οθωμανικού πολιτισμού, έναντι του «μιαρού» ελληνικού τοιούτου, φυσικά με την συγκατάθεση του τούρκου ταγματάρχη, κεφαλής της ορθόδοξης (παράδοξο), εκκλησίας, οικουμενικού πατριάρχη Βαρθολομαίου.

Σε αυτή την πόλη λοιπόν συναντώνται οι ισχυροί του πλανήτη, παπάδες κυβερνητικοί και στρατιωτικοί καταπατώντας τους όρκους που έχουν κάνει για να αποκτήσουν τα αξιώματά τους και προδίδοντας τις θρησκείες και εθνικά συμφέροντά τους για την επιβολή της παγκοσμιοποίησης και της πανθρησκείας εν ονοματι του κέρδους και της επιβολής εξουσίας σε ολόκληρη την υφήλιο.

Και όλα αυτά «για το καλό μας».

Επειδή εμείς δεν γνωρίζουμε το καλό και συμφέρον μας, δεν έχουμε την δυνατότητα να σκεπτόμαστε, δεν έχουμε το δικαίωμα να είμαστε ελεύθεροι.

Όσο ακούμε αυτά που λένε και δεχόμαστε τους παραλογισμούς τους, τόσο πιο δύσκολα θα ξεφύγουμε από τα νύχια τους.

 Mπείτε κι εδω: 
http://georgesagan.blogspot.gr/2016/09/blog-post_14.html 
για να δείτε ποιός είναι ο προφητευόμενος Αντίχριστος